טעות לעולם חוזרת

האשלי

New member
טעות לעולם חוזרת

שלו-ם לכולם היום התפרסם ב YNET שישראל מבקשת מוושינגטון לא להעביר תחמושת לפלסטינאים לאחר "ההתנתקות" (על נשק בוודאי אין על מה לדבר). לי, הבקשה נשמעת קצת מוכרת. מה איתכם? אה, נכון זה כמו דה-ז'ה-וו. אותו הדבר היה לאחר הסכמי אוסלו. יו, נכון בדיוק אותו הדבר. אוי, אבל זה לא טוב כי אז הפלסטינאים השתמשו בו נגדנו והיינו צריכים להכנס חזרה לערים כדי למצוא את הנשק. אוי ואבוי מה נעשה? לא לומדים מטעויות? אוי, עם ישראל היקר, עם קשה עורף מתי נבין כבר? אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמים! לא על שום אמריקאים, שום פלסטינאים ושום אירופאים ששונאים אותנו. לכתבה יומנעים לכולם נ.ב. נזכרתי למה כתבתי גם ארופאים. היום התפרסמה כתבה על כך שהפולנים מבקשים הסגרתו של ניצול שואה שלטענתם לא השגיח כראוי על אסירים פושעי מלחמה נאציים (מה גבול הרשע? הא?).

אבינו שבשמים לא יודע לתפעל אקדח

או כ.אשראי... זה נחמד להתפלל ולהאמין אבל פרקטית עם אמונה לא הולכים למכולת!!!

את עשית עבודה כזו? אני אשמח לקרוא

עוד לא ראיתי דבר אחד שהתפללו למענו וקרה... התפללו בעברו דברים רבים, גשם, הפסקת מלחמות, נגד ההנתקות, נפילת רוה"מ וכו'- כלום לא קרה.... מממממממממממממ מעניין למה?

InfinityX

New member
נו באמת.

אתה חושב שתפילה היא כח קסם שפועל ישר? שתמיד תפילה תכפה על ה' לעשות את מה שאנחנו רוצים? אם זה היה כל כך ברור, כל העולם היה מתפלל.

ככה זה נשמע מדבריה....

עד היום תפילתם של הנספים בשואה מחכה לגאולה... .כמה אלפי שנים היא תחכה עד שתתגשם ?

אי דווקא ראיתי

ניתן לקרוא לזה מזל - ואני בוחרת לקרוא לזה אלוקים. אם אתה שואל כי אתה מעוניין - ולא סתם, אז אני יכולה בשמחה לספר לך.. אבל אני חייבת לעוף עכשיו.. אז אם זה מעניין אותך - ייאלץ לחכות ליותר מאוחר.

האשלי

New member
הסבר, בבקשה

חבר יקר מתוכן הודעתך הצלחתי להבין שאתה קובל על פרט מסויים בעולם האמוני שלי רק שלא הצלחתי להבין בדיוק מה הפרט הספציפי בהודעה שהפריע לך. אנא פרט נמק והסבר, אם הדבר לא מהווה טורח גדול מידי עבורך, כמובן. יומנעים

למעלה