טעות שבחרתי באולמרט שלא תחזור על ע

tomasi1

New member
טעות שבחרתי באולמרט שלא תחזור על ע

בתור מי שהצביע קדימה וכל מי שאני מכיר הברירה היחידה היא ביבי : מי הצמיח את הכלכלה ונחשב לגאון כלכלי ביבי מי לוקח על זה את על נמחמאות העבריין הירשזון. קומבינות בשביל חברים אולמרט פוליטיקאי שלא נבחר ב-10 בראשונה פתאום הפך לראש ממשלה ומי שם בתפקידים בכירים את החברים הטובים שלו בר און והירשזון. והבדיחה הכי גדולה ששם את פרץ כראש ממשלה. אולמרט הוא הראש משלה הכי כשלון שהיה לנו יצאנו למלחמה בשביל להחזיר את השבויים אולמרט מדבר עם אבו מאזן בזמן שהוא צוחק עליו מאחורי הגב ראש ממשלה כישלון ואת הנזקים שהוא גרם יהיה קשה לתקן יש כל כך הרבה דברים לרשום אבל עייפתי מכל השחיטויות

יוטו2

New member
אל תתקרב למנוול ביבי , גרוע מאולמרט

ללא ספק (במידה ואתה ציוני \ימני )

יוטו2

New member
שביבי יודה שהוא טעה

שתמך (לא שהצביע בעד - אלה שתמך כי הוא תמך בלב שלם ) + יבקש סליחה מהלב . אז נדבר על בלימה .

יוטו2

New member
מה שכן - אם חלילה ציפי ליבני תהיה

מועמדת קדימה לבחירות - ביבי למרות כול השינאה שלי שלפיו - יהיה הרע במיעוטו , ציפי היא אישת שלום עכשיו בדעותיה , המליצה לפנות לא מעט ישובים , תמכה בתוכנית ההתאבדות של אולמרט (שהוא עצמו הודה שזו תוכנית גרועה )

נתניהו לא עדיף על אף אחד

אפילו לא על עצמו.

על אף אחד - בפירוש לא.

אני מעדיף אלף ציפי ליבני על פני נתניהו אחד. כי אבן שטיפש אחד זורק למים עמוקים, אפילו אלף חכמים לא יצליחו להוציא אותה.

שנאה

על אי-בחירת נתניהו לראשות הממשלה תשלם ישראל בקיומה. מאז סולק נתניהו מראשות הממשלה עברו 10 שנים. תקופה זו נוצלה ביעילות מקסימלית ע"י חמאס, חיזבוללה ויתר אויבי ישראל. בצד הישראלי בוזבז הזמן על קרב דבילי נגד נתניהו ועל פרשיות טפשיות למיניהן. אזרחים נבונים כבר מתחילים להבין את תוצאות השגיאה הפטלית הזאת.

יוטו

New member
כבר דיברנו על זה עשרות פעמים

שלביבי הייתה יד גדולה ביותר בכול הזוועה שקרתה מהבריחה לפחות . ביבי אולי אולי יהיה עדיף על ציפי אם חלילה היא תתמודד - לא על אף אחד אחר .

בניגוד לכל השאר, לבני לפחות ישרה

מה שאי אפשר להגיד על נתניהו או על אולמרט. והגיע הזמן שלמדינה הזאת יהיה מנהיג ישר לשם שינוי, גם אם זה אומר שזו תהיה מנהיגה.

יוטו

New member
גם אחמד טיבי ישר , אז ?

היא אישת שלום עכשיו - אסור לתת לה אפילו 1% בקרב העם .

אשרת

New member
הוא פוליטיקאי ישר.

אנחנו אמנם לא אוהבים אותו .. אבל הוא בהחלט ישר.

בחיים שלי לא שמעתי על סוכן כפול ישר

האיש הזה היה הסוס הטרויאני של עראפת בכנסת. כך שכמה ישר הוא כבר יכול להיות?

המדינה הזאת תשלם בקיומה אם נתניהו

ייבחר לראש ממשלה. האיום החברתי שהוא כמו פצצה שאנחנו יושבים עליה כולנו, הרבה יותר מסוכן מכל איום אחר. ומלבד זאת, אני לא סומך על נתניהו גם במלחמה, האיש הזה הוא לחיץ ושקרן, אני לא סומך עליו בגרוש. חס וחלילה אם נתניהו יעמוד בראש המדינה הזאת כשתפרוץ כאן מלחמה, הוא יקריב את כולנו כדי שהוא יינצל ואחר כך יימלט לארה"ב לעשות לביתו כהרגלו בקודש.

יוטו2

New member
ציפי גרועה יותר ממנו . אבל אני

מסכים שאת ביבי המנוול מעניין רק הוא עצמו וכספו - הנה לדוגמא - עכשיו יש את הפעולה המבורכת של החזרה לחומש (לצערי מכיוון שיש לי עוד הרבה לנקות - לא אוכל להצטרף )- ביבי מחכה לסקרים ואז הוא יגיד את עמדתו לגבי המהלך הזה .

המדינה הזאת תשלם בקיומה אם נתניהו

לא יהיה ראש ממשלה כי כל הבאים אחריו ולפניו נכשלו וסיכנו את חיינו רק בשביל שהעולם יעריך את פועלם בניגוד לנתניהו שראה את אינטרס העם והמדינה לפני האינטרס שלו ואפילו של משפחתו

יוטו2

New member
ביבי סיכן מספיק את קיומה של המדינה

סכנה גדולה מזו שביבי ושרון סיכנו - לא תהיה .

למעלה