טעות

חמודה

New member
טעות

יש טעויות שאני אומרת עליהן לא נורא - זאת לא אחת מהן. אני מאוהבת במישהו שבחיים לא יוכל להיות שלי. אני מתאהבת כל יום עוד ועוד, מוצאת את עצמי לא מסוגלת בלעדיו. ולא מגיע לי את זה. לא מגיע לי מישהו שלא יכול לשכב איתי בלי להרגיש אשמה, שלא מראה לי רגשות מול אנשים, שלא מחבק אותי כל לילה מחדש, שלא אומר לי שהוא אוהב אותי, שלא מחבק אותי בכל פעם שהוא רואה אותי. מגיע לי מישהו שיכול להיות איתי מול כולם, שלא צריך להסתיר את מה שיש בינינו כי הוא בוגד בה. וגם לו לא מגיע את זה. אני הורסת אותו, אני רואה את ההתלבטויות שלו כל יום, את זה שקשה לו לשקר, את איך שזה אוכל אותו כל יום קצת יותר, ונשבר לי שאני שוברת את שנינו. אני גורמת לו לבגוד, וכשאני עושה את זה אני גם בוגדת בעצמי. בכל מה שאני מאמינה שנכון\לא נכון, אני מכניסה ראש בריא למיטה הכי חולה שיש ואני לא מצליחה לצאת מהמיטה הזאת. הכל כבד עלי, מקשה עלי. הלב שלי לא עומד בזה ולהגיד לעצמי שכל יום זאת פעם אחרונה זאת לא דרך לחיות. פעם אחרונה שהיינו ביחד הוא שאל אותי למה אני לא נזהרת (ממנו בטח) ואמרתי שאיתו אני לא יכולה. אני לא יכולה להתנגד לזה. זה חזק ממני, למרות שאני רואה את גודל הפגיעה אני לא יכולה. זה חזק ממני. זה גדול עלי. הכי גדול עלי בעולם. So forgive me love If I cry in your shower So forgive me love For the salt in your bed So forgive me love If I cry all afternoon ALANIS MORISSETTE השיר הזה מרסק אותי. אתם חושבים שהוא מרסק אותי כמו שהיא תתרסק אם היא רק תדע? הורסת משפחות.

למעלה