טעימה לטסים בקרוב
א אלון 58 New member 10/12/06 #4 ותזכורת:קצת רחוק מה-CAPITAL...: מפלי-האיגואסו,במבט ממסוק ברזילאי,שמטיס אותי מעליהם,הצד שמעבר לנהר והמפלים,זה כבר שטח ארגנטינה,פרובינציית MISIONES,למי שמכיר.
ותזכורת:קצת רחוק מה-CAPITAL...: מפלי-האיגואסו,במבט ממסוק ברזילאי,שמטיס אותי מעליהם,הצד שמעבר לנהר והמפלים,זה כבר שטח ארגנטינה,פרובינציית MISIONES,למי שמכיר.
M meishar84 New member 12/12/06 #5 בטח המסוק גם תוצרת ברזיל חחח זה לא יאומן איך הדרום אמריקאים ובפרט הארגנטינאים והברזילאים מנצלים את הכח אדם הרב שיש להם ולא מייבאים כמעט שום דבר !
בטח המסוק גם תוצרת ברזיל חחח זה לא יאומן איך הדרום אמריקאים ובפרט הארגנטינאים והברזילאים מנצלים את הכח אדם הרב שיש להם ולא מייבאים כמעט שום דבר !
א אלון 58 New member 12/12/06 #6 לא יודע..., יש לי תמונות גם מהמסוקים התיירותיים הללו,ונראה לי שבפורום חובבי-תעופה יש כאלה שידעו לזהות אותם,הצגתי בזמנו את המסוק הזה שם,ומסוק נוסף(יתכן שמאותו הסוג),שמטיס תיירים בברזיל מעל העיר ריו-דה-ז'נירו.
לא יודע..., יש לי תמונות גם מהמסוקים התיירותיים הללו,ונראה לי שבפורום חובבי-תעופה יש כאלה שידעו לזהות אותם,הצגתי בזמנו את המסוק הזה שם,ומסוק נוסף(יתכן שמאותו הסוג),שמטיס תיירים בברזיל מעל העיר ריו-דה-ז'נירו.