טעימה קטנה בתור התחלה
|אוסקר|

טעימה קטנה בתור התחלה../images/Emo202.gif|אוסקר|

אפקטים מיוחדים: נרניה, קינג קונג, מלחמת העולמות. אנד די אוסקר גוס טו....... קינג קונג

חוצפה

נרניה זכה באיפור. הם בסה"כ הדביקו זקן לפנים של מישהו!!!!!! מה עם מלחמת הכוכבים?????

מטורף!! נרדמתי ל-10 דקות

וחלמתי את החלום הכי מטורף בעולם! הייתי בטקס האוסקר והמנחה מהאקזיט הייתה המנחה גם באוסקר. מישהו מאחורי הקלעים קרא לה הצידה ואמר לה שתודיע הודעה שקרה משהו באיזה קיבוץ בארץ. היא באה להודיע את ההודעה והקל לא נתן לה לדבר אז היא אמרה שישתקו כי היא באה מהקיבוץ הזה והיא רוצה להודיע מה קרה שם. מסתר שמחבלים התקיפו את הקיבוץ והתחילו להרוג אנשים ואז בבום אחד! התפוצץ אולם האוסקר ומלא מסוקים ומטוסים ערבים התחילו לירות עלינו וכל השחנים של הוליווד ברחו עם החליפות והנשים עם השמלות הצהובות שלן השאירו נעליים (כמו סינדרלה) וידענו שמחבלים ערבים השתלטו על העולם אז אני, הגר ויוליה ברחנו למטוס קטן כזה (מטוס מקרה חירום) והמראנו שלא ימצאו אותנו והגר אמרה את הדבר הכי מוזר: "אני מצטערת שנולדת בחורף וכל הדברים הכי מוזרים קורים בחורף" (זה נכון דרך אגב) ואז התעוררתי וראיתי שהית' לדג'ר לא זכה על התפקיד בהר ברוקבק
אבל ריס ווית'רספון זכתה על התפקיד בהולך בדרכי

הבמאי הזוכה הוא:

אנג לי- הר ברוקבק. כולם בטח שונאים את שפילברג אחרי מיכנן. ג'ון סטיוארט ירד עליו חזק
: "יש גם את סטיבן שפילברג שעשה את רשימת שינדלר ומינכן. אני חושב שאני מייצג את כל היהודים שאני אומר: מעניין מה יעבור עלינו היהודים בפעם הבאה?..."

Z A M i

New member
מה הקשר?

אחרי הגלובוס הוא "נבחר" כמועמד לאוסקר. מה שאומר שיש לו סיכוי לזכות גם באוסקר.. אה, נזכרתי בשם הסרט "גן עדן עכשיו".

לא יודעת. אני צריכה לראות את זה שוב

כי נרדמתי הקטע הזה אבל הקלטתי. למרות שלא נראה לי שהוא זכה כי היו מדברים על זה כל היום ברדיו ושמעתי היום מספיק רדיו ודיברו רק על הסרט הטוב ביותר, הבמאי, השחקן והשחקנית.

maya metal

New member
לא!! האוסקר הזה לא זכה שום סרט

שיוצא נגד היהודים, כלומר "מינכו" ו"גן עדן עכשיו" [אף ע"פ שמינכן אינו מאיר על היהודים באור שלילי...]

למעלה