טעימות מזון ללא גלוטן במודיעין
יום א'

טעימות מזון ללא גלוטן במודיעין../images/Emo9.gif../images/Emo212.gifיום א'

שלום רב, הודעה חשובה לתושביה הצליאקים ולאוכלי המזון ללא גלוטן, מאיזור מודיעין: ביום א' הקרוב אחה"צ, החל משעה 16:30 בחנות אורגני בשילת (לשעבר עידן הטבע) של בני, יגיע יניב צמח, שף למוצרים ללא גלוטן, עם מבחר ממוצריו, לאפשר טעימות והיכרות עם מגוון המוצרים שהוא אופה ללא גלוטן. הכניסה חופשית כמובן ולילדים תהיה הזדמנות להנות מעוגות, עוגיות, ג'חנון, שניצלים, קציצות ומטעמים רבים שכולם כולם ללא גלוטן.. הוא יהיה כאן עד הערב וכולכם מוזמנים
גם אלה מהאיזור.. אני אנסה להתארגן ולעשות איתו סדנא, לאור העובדה שיש פה יותר מ-10 ילדים על הפרוטוקול, בעיר.. ובקרוב גם אני..
ואגב, ברעות יש עוד אופה מוכשרת, המציעה למכירה, מגוון רחב של עוגיות ועוגות ללא גלוטן.

וואו היה כיף גדול וטעים קוסקוס,מלוואח,שניצלים

היתה חוויה מרגשת לראות איך הבן שלי, שאמרתי לו שהוא יכול לאכול קוסקוס, קיבל מנה ואכל אותה באושר גדול עד תומה. אכל גם פלאפלים, מלוואח, קובה מדהים, שניצלים לא שגרתיים, ורק מה - העוגיות נחטפו ראשונות ובהיסטריה רבתית, עוד לפני שהגענו. המוצרים של יניב צמח, יגיעו לפי הזמנות, לחנות של בני. יש לו לחם טעים, אך עם קצת סויה אבל הקוסקוס היה השמחה האמיתית של הילדון, ושניהם טרפו אותו בתאווה. הוא על בסיס של אורז ותירס, אבל עם מרקם צבע וטעם זהה לקוסקוס האמיתי.. ישר קניתי שתי קופסאות.. היה באמת מרגש ומקסים וטעים להפליא. תודה רבה רבה ליניב על הנכונות והיה מקסים ! דיברתי איתו על המגבלות של ילדינו, אז המזון שלו כולו פרווה ואין לו חלבי בכלל ויש לו המון אוכל פרסי, תימני ועירקי ודברים מיוחדים. לא זול, אבל שום דבר לא זול חוץ ממרמורלייט
ואצלו הרוב לא מבוסס על מרמורלייט. המון מוצרי בצק, ורובם ללא תפוחי אדמה, אך חלקם עם סויה. הוא מוכן להתארגן וליזום סדנא אך כרגע הוא מאד עמוס. האוכל שלו באמת ייחודי וטעים. הלחם קצת פחות לצערי.. ממליצה בכיף. ובהזדמנות אסע לפ"ת לקנות עוגיות...

galigal33

New member
תענוג לקרוא

אני מרגישה כאילו אכלתי בעצמי שם.
שמחה לשמוע על הארוע והכי היה כיף לקרוא כמה הבן שלך נהנה מהקוסקוס. ובככלל שמחה לשמוע שיש עוד אפשרויות טעימות ללא גלוטן וקזאין.

vered73

New member
אפרופו אוכל - לא תאמיני(ו) !! זוכרת שהיתה לנו

המנעות מצהוב? ובכן, לותיקים שזוכרים, טל עזרה לנו למגר את הבעיה הזו. ולא רק זאת, אלא עוד! לפני מספר ימים אכלתי סלט ביצים (ביצים קשות, מיונז, מלח פלפל וכדומה?) עם מזלג, והילד בא ובשיא הטבעיות טעם. כמובן שנשארנו עם הבעיה של הרוטציה בבשר (אי אפשר לעשות רוטציה של שניצל עם שניצל...), וירקות מגיעים רק בהסוואה או כחלק ממוצר קיים (למשל מיץ פירות), אבל לא אמרנו נואש. אבל תלמה מותק, ממתי הקוסקוס בא בלי חיטה?!?!?!?

vered73

New member
ןבמילים אחרות האם הוא עושה משלוחה לראשון?

בטעות עשיתי מקודם סנד מוקדם מדי

למעלה