- טעיתי?

Skar FaSe

New member
- טעיתי?

טעיתי?
טעיתי במחשבה? או בשיקול דעת שלי?
זה קצת בהמשיך לזה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=30&messageid=178685747&r=1
אז מכאן לשם, הבחורה הזמינה אותי לארוע/מסיבה
(תצוגת תכשיטים, תצוגת אופנה, גלריה ,וכו׳)
לא ידעתי אם ללכת או לא, כשהחלטתי ללכת, והתכוונתי לקנות כרטיס ,קלטתי שהכרטיסים כבר אזלו..
- חבר שהיה נוכח בארוע, היה אחד הצלמים שם, שלח sms~ וכתב לי שאחרי זה הם הולכים לבלות ואת המקום - בר / מועדון כזה..
לא לא היינו בקשר הרבה זמן, לא כ״כ יודע איך נוצר הקשר איתה עוד פעם, לא דיברנו הרבה , רק ביום הולדת שלי דיברנו קצת, ( חשבתי סתם רצתה להגיד ״מזל טוב״)
ולמחרת שאלה, אם הגעתי הביתה בשלום , ו סתם הייתה שולחת לי אייקונים של עיינים קורצות וסמייליז בלי לדבר כמו פעם. ופתאם קיבלתי הזמנה למסיבה הזאת (היא עבדה שם, הייתה אחראית על לבחור את הדוגמניות , ועןד כל מיני עיניינים)
- התרגשתי קצת בגלל שלא ראיתי אותה הרבה זמן ובגלל כל הנגטיב שהיה ושתיתי לפני זה...
ואז הצלם מגיע לאן שקבענו, איתה, אחותה התאומה, ושני דוגמניות (מכיר אחת מהן)
- איזה יפות , ו fency, הן כולם היו ;)
- נותן נשיקה לאחותה, והיא מחייכת אלי ושואלת ״ ואני??״ (נשיקה וזה..)
בבר, על ההתחלה הייתי לידה והיא ישר מחבקת אותי.. ונשראת מחובקת איתי, מתנשקים קצת, היא מחזיקה לי את היד, ישר כולם הקפצנו ים טקילות,אחר כ הלכה עם הדוגמנית לשרותים, נשארתי לדבר עם אחותה , מתחבקים קצת, אחותה אמרה לי : ״בוא נלך לרקוד״ עניתי: ״עזבי, אחותך תתעצבן״- ענתה: ״שתתעצבן״ (כולם כבר רקדו באזור) קצת אחר- כך, לא זוכר כבר איך, היא כל הזמן מחבקת אותי , ואני אותה , כולם עומדים, שותים ומדברים היא ואני מחובקים, קצת אחרי זה אני והיא החצר , ואני מרים אותה על הידיים , משכיב אותה על השולחן, ושואל אותה בצחוק: ~ ״ רוצה שאני עכשיו _____________ אותך כאן?״ - והיא : ״ohh my "
God
אחרי זה נכנסנו בפנים איפה שכולם היו והיא: ״תרים אותי עוד פעם בבקשה״ הרמתי אותה כזה על הידיים ושמתי אותה על שולחן עגול, גבוהה כזה, היא יושבת , ואני עומד מולה כזה היא מחבקת אותי, ואני אותה, מתנשקים קצת, והיא מחייכת כזה.. היה 10
היה מאוחר, כולם גמורים, וגם היא.. לקחנו אותן הבייתה, בדרך אלי, אני מקבל ~sms ~ ממנה: ״תודה על הערב״ והצלם מספר לי, שלפני שנפגשנו, באוטו , היא התבעסה , שלא הגעתי לארוע ״שלה״

למחרת בערב, פתאום צילצול טלפון מימנה, הפתעה.... ונפגשנו ב- Manhattan - בקטע קצת מוזר..
- הסתובבנו, לקחתי אותה למקום של הופעות חיות, אהבה את המקום, אבל הייתי קצת כמו ״וסרמן״ מגבעת חלפון כזה, פלטוני מידי, בכלל לא כמו שהייתי איתה בדייטים הראשונים של פעם.. היא כאילו קצת זרמה, החזיקה לי את היד, שמה עלי את הרגליים, אבל לא זרמתי עם זה, לא נשיקה, לא יוזמה... בכלל לא כמו ״אני״ של פעם.. נוסעים הבייתה, נרדמה ברכבת,, וכשחיכינו ל מונית, פתאם היא תפסה התקפת עצבים.., כאילו שותקת, לא אומרת כלום, אבל קולט שהיא עצבנית..,
אחר -כ מהבית שלחתתי סמס , שאלתי: ״הכל טוב?״ והיא ענתה:״כן, סליחה שהייתי כזאת, אני לפעמים עצבנית כשמעירים אותי״ והיא הייתה נורא עייפה וגם אני אבל לא ידעתי כל כך איך להתנהג עם זה ,ורציתי שיעבור לה ה״נגטיב״
למחרת היא ואחותה,היא, ואחותה יצאו להפלגה ליומיים על יאכטה פרטית(היא אמרה לי על זה כשהסתובבנו)ולא כ״כ ידעתי איך להתנהג אחרי הקטע שהיא תפסה עצבים.
- אחרי יומיים, איך שהיא חזרה, הודעה בפייס בוק מימנה:
״ היי, מה המצב? נעלמת.., :(״
- לא רציתי לענות ישר , חשבתי למחרת לענות..
למחרת -אותה הודעה ממנה ב- sms- ממנה (לפני שעניתי) אמרתי שלא ידעתי בידיוק איך להגיב להתקפת עצבים שלה, והיא ענתה לי שהייתה נורא עייפה , ושזה קורה לה לפעמים כשמעירים אותה,(חזרה על מה שהיא אמרה קודם ) והמשיכה להגיד ״שתדע בעתיד ;)״
למחרת יצרתי קשר איתה, הייתה עסוקה,
אמרתי לעצמי ~ לא נחזר, שהיא תיצור קשר עכשיו...
עבר שבוע וחצי בלי קשר בכלל, ואז בשבת בערב..
~sms ~ מימינה
- wow.. איך שאתה יודע להעלם ... :) ״
... מתחילים שיחה.. ואחרי פחות מ 10 דקות של שיחה, היא שואלת : ״מה אתה עושה?״״מה התוכניות שלך להיום?״ וזה ויק אנד, יום של יציאות..
וירד גשם , והייתה לי הרגשה שהיא רוצה לבוא אלי..
מאד רציתי לראות אותה...
---- אבל ... לא רציתי שהיא תחשוב שאני כאילו נואש לחוץ עליהה, או " needy"
וסיפרתי לה תרוץ , שאני תקוע עם האוטו איפה שהוא רחוק, ומחכה לגרר...
ממשיכים לדבר.. והיא הייתה רגישה כזאת בשיחה (ב-sms-) אמרה לי , שהיא זוכרת רגעים מהעבר, אמרה שהגשם, מזכיר לה את איך שירד גשם כשפעם היינו בדרך אלי הבייתה, ואיך שהתתנשקנו בגשם (בדייט השני (של שניינו- ובבית אחרי 5 דקות הייתה בלי חזייה;)
- אחרי שמדברים שעה.. - שואלת: ״הגיעה החילוץ שלך כבר?״
- ואני : ״ ואללא׳ עוד לא״
איך שהוא הפסקנו לדבר
וב 12 בלילה sms ממנה : ״ הגעתה כבר??״
- אני : ״לא״
- באמת שמאד רציתי לראות אותה, אבל לא רציתי להראות נואש, או ״needy" אז המצאתי את התירוצים
השיחה הפסיקה, למחרת דיברנו קצת, אבל כבר לא הציעה להפגש, הייתה צריכה ללכת ליקנות שמלה למסיבה,
ויום אחרי(שני) לא דיברנו בכלל
יום שלישי {בערב} רציתי לנסות להפגש איתה..
שלחתי ~sms~ Style
- אני: ״hey, מה המצב?״
-היא : ״hey)"
I'm Good:)))
שלושה סוגריים ימניות... קצת מפחיד -3 סוגריים ימניות...

- אני: ״בא לך להפגש?להסתובב?״
-היא:״עוד לא יודעת, בדרך לפגוש את אחותי״
מאז עברו יומיים, לא יוצרת קשר, ושמה תמונה חדשה ב-Facebook שכתוב שם בגדול
- Life is Good
לא מחשיד קצת???
לא יודע איך להתנהג איתה עכשיו?
לחזר?
או לחכות??
ראבק כבר רצתה להפגש, ונראה לי שלבא אלייהביתה בשבת בלילה.....

למעלה