חיפשתי קצת מוסיקה ולא רק דברים כתובים .....אבל לא מצאתי..... אולי תעזרי לי.....??????????????? מצאתי את ההרפ.....איך קוראים אותו בעברית צַחַה ? נבל??? רק תמונת נבל....בשום מקום לא הצלחתי לשמוע מוסיקה....
לדעתי זה דווקא הריח,,,, ריח הגפרורים תמיד עשה לי את זה
וזה תמיד הלך ביחד עם הסיגריות בקיוסקים: "תן לי דובק פילטר עם גפרורים" אחר כך - "טיים וגפרור בבקשה" ואז זה הפך ל- "קנט ומצית" ובמצב של היום עוד נשמע עצמנו מבקשים בקיוסק - "תן לי מרלבורו עם להביור"
גפרורי נור.....איפה מצאת קופסא ישנה כזו???? "אדוני, תן לי נובלס.....עם משתיק קול....שעובד גם ברוח".... עברנו שלב....מלהביור... הם הורגים גם בבתי מלון..........(מהסרט.....הם יורים גם בסוסים......) עם ג´ין פונדה ...
כשהיינו ילדים היינו מתגנבים מתחת לצריפי הנחלאים שהיו על עמודים ודרך הסדקים ברצפת העץ היו נופלים כל מיני דברים בכלל באנו בעיקר לחפש כדורי רובה ששבו את דמיוננו אבל גילינו עוד המון דברים שהיו בשבילנו חידוש מסעיר בין השאר מצאנו כמה סיגריות והנועזים והמומחים..... היינו בכתה ד´ בערך...... הראו לנו איך מדליקים ולוקחים לראות לקחתי שאיפה עמוקה לראות כבקי ורגיל וזה היה נורא מר מסריח ומשעל בטירוף........... זאת היתה הסיגריה הראשונה שלי................והאחרונה
התחלתי לעשן במילואים....בת תשע עשרה, ולמרות שלא הייתי בצבא מסיבות אישיות.....לא דת.....כמובן.......זימנו אותי למילואים....פיקוד צפון לרשום את ההיסטוריה של מלחמת ששת הימים..... חיכיתי עם עוד כמה בנות.....ילדה טובה חיפה....אישה לא מעשנת .... בטח שלא ברחוב......כולן עישנו....ביקשתי אחת...לעשות רושם של אחת מהחבר´ה.. נחנקתי ועישנתי... אחרי המילואים......הפכתי למעשנת ....הייתי צריכה לעבור את המשוכה של להדליק סיגריה על יד סבתא שלי.....אבא שלי... עשיתי את זה...סבתא שלי יכלה להגיד רק לאמא שלי....מה לעשות.... לי............לא............ זהו.........אני מצטערת על הרגע הזה........כל חיי...... אני שונאת אותן.....אבל מכורה להן....... וניסיתי המון גמילות.........גייט נישט..........(לא הולך).. עישנתי....מונטנה....קלילה... אחר כך עברתי לוירגי´ניה........ זהו..... נא להניח על קיברי.......הרבה קופסאות......שלא יחסר.........(בצד הפרחים.)