טעם הנוסטלגיה, מוצג מס´ 2

magy

New member
תודה רותי....

חיפשתי קצת מוסיקה ולא רק דברים כתובים .....אבל לא מצאתי..... אולי תעזרי לי.....??????????????? מצאתי את ההרפ.....איך קוראים אותו בעברית צַחַה ? נבל??? רק תמונת נבל....בשום מקום לא הצלחתי לשמוע מוסיקה....

עיניים

New member
טעם????

לדעתי זה דווקא הריח,,,, ריח הגפרורים תמיד עשה לי את זה
וזה תמיד הלך ביחד עם הסיגריות בקיוסקים: "תן לי דובק פילטר עם גפרורים" אחר כך - "טיים וגפרור בבקשה" ואז זה הפך ל- "קנט ומצית" ובמצב של היום עוד נשמע עצמנו מבקשים בקיוסק - "תן לי מרלבורו עם להביור"

magy

New member
לא לקחת לריאות, ולא ללב..

גפרורי נור.....איפה מצאת קופסא ישנה כזו???? "אדוני, תן לי נובלס.....עם משתיק קול....שעובד גם ברוח".... עברנו שלב....מלהביור... הם הורגים גם בבתי מלון..........(מהסרט.....הם יורים גם בסוסים......) עם ג´ין פונדה ...

שקדי

New member
הסיגריה הראשונה.............. ../images/Emo69.gif

כשהיינו ילדים היינו מתגנבים מתחת לצריפי הנחלאים שהיו על עמודים ודרך הסדקים ברצפת העץ היו נופלים כל מיני דברים בכלל באנו בעיקר לחפש כדורי רובה ששבו את דמיוננו אבל גילינו עוד המון דברים שהיו בשבילנו חידוש מסעיר בין השאר מצאנו כמה סיגריות והנועזים והמומחים..... היינו בכתה ד´ בערך...... הראו לנו איך מדליקים ולוקחים לראות לקחתי שאיפה עמוקה לראות כבקי ורגיל וזה היה נורא מר מסריח ומשעל בטירוף........... זאת היתה הסיגריה הראשונה שלי................והאחרונה

עיניים

New member
תגידו

אנחנו חיים היום, או מחר, או בנוסטלגיה???? מה קרה לשעונים שלנו??? גם אצלכם התחרפנו השעות בפורום - או שזה רק אצלי??
)

עיניים

New member
רק אצלי ../images/Emo9.gif

אקסקלוסיביות !! באג ריגעי שנבהל ממני וחזר למימד הטיבעי

magy

New member
השעונים לא התחרפנו......

רק שהחושך מגיע באמצע היום........זה התחרפן לנו בגלל הדוסים.....עם שעון החורף...... חמש......חושך כמו לילה.........
רצה לקנות סיגריות.........נגמרו לי.......

שקדי

New member
טוב שכתבת עיניים................. ../images/Emo9.gif

חשבתי שזה רק אצלי והתביישתי להעיר לחבירה מנהלת.........

magy

New member
תסבירו לי במטותא ....

בממוטה........מה קורה אצלכם.....שלא קורה אצלי????????????? יחודי סגולה שכמוכם..........

magy

New member
חבל שלא גם שלי.......האחרונה

התחלתי לעשן במילואים....בת תשע עשרה, ולמרות שלא הייתי בצבא מסיבות אישיות.....לא דת.....כמובן.......זימנו אותי למילואים....פיקוד צפון לרשום את ההיסטוריה של מלחמת ששת הימים..... חיכיתי עם עוד כמה בנות.....ילדה טובה חיפה....אישה לא מעשנת .... בטח שלא ברחוב......כולן עישנו....ביקשתי אחת...לעשות רושם של אחת מהחבר´ה.. נחנקתי ועישנתי... אחרי המילואים......הפכתי למעשנת ....הייתי צריכה לעבור את המשוכה של להדליק סיגריה על יד סבתא שלי.....אבא שלי... עשיתי את זה...סבתא שלי יכלה להגיד רק לאמא שלי....מה לעשות.... לי............לא............ זהו.........אני מצטערת על הרגע הזה........כל חיי...... אני שונאת אותן.....אבל מכורה להן....... וניסיתי המון גמילות.........גייט נישט..........(לא הולך).. עישנתי....מונטנה....קלילה... אחר כך עברתי לוירגי´ניה........ זהו..... נא להניח על קיברי.......הרבה קופסאות......שלא יחסר.........(בצד הפרחים.)
))))))

עיניים

New member
הראשונה והראשון

הראשונה שלי - שהיתה בזמן הלימודים לבגרות, היתה "רונדו".... (10 סיגריות בחפיסה) הראשון שלי - היה עלם חמודות, שהדליק לי אותה עם "נור"...

magy

New member
נגמרו לי הסיגריות ואני בדרך

לקריז......במקום לרדת לקנות.....אני מחכה לתשובתכם עיניים ושקדי....מה השתבש במחשב.....עם השעות.????????????

עיניים

New member
וזה - כדי להקל על הקריז

(שלא ישכב לי על המצפון) ההסבר: שעות שליחת הודעות השתוללו. זה היה משו כמו: 33:75:30 57:85:90 וכאלה.... כאילו אנחנו בעולם הבא כבר
אבל שקדי גנב לי את הבלעדיות

magy

New member
גם אני רוצה שעות כאלו.....

למה אני מקופחת??????????? חבל שלא ראיתי...

אטיוד5

Active member
כדאי לך להפסיק ולעבור

לחשיש ואם לא, אז לפחות לחשש
איך מנקדים פה? צירה בע´ הפועל.

למעלה