סקירת טעם העיר
רעיון לא רע, חבל שלא חשבתי על זה קודם, זה היה יכול להיות רעיון לא רע לדייט. בכל אופן, היו כמה עשרות דוכנים של מסעדות, מהן טובות יותר מהן פחות. 1. תנובה הציגו את יוגורט יופלה ומאכלי העוף: השיפודים לא רעים, הבטטה היתה קרה, חברי טעמו שניצל בלחמניה ואמרו שהיה בסדר, היופלה? מי בכלל אוכל יופלה בפסטיבל? 2. קבב בולגרי, לא זוכר שם המקום (וחבל), היה עסיסי ומצויין (בפעם הראשונה, בפעם השנייה היה קר (סוף היום) וחבל, אחרת היה נכנס לצמרת המצעד, לפק"ל חובה שנה באה, בכל אופן, לדעתי המנה שווה הנאה מהספק וכניסה לשולי הפק"ל חובה לשנה הבאה) 3. מיץ תירס שחור, משקה צ´יליאני, מזכיר מיץ ענבים (ושמא??? המוכר לא התלהב במיוחד מדמיוני הפורה)
4. פטל טרי, לא רע בכלל 5. שוקולד מריר עם פולי שוקולד, מצויין, פק"ל חובה גם בשנה הבאה (לחובבי מריר) 6.מרק חצילים, לא רע בכלל + כבד של משהו עם תאנים (חברי סיים לפני שהספקתי לאמר "ג´ק תן לי לטעום" (ולא קוראים לו בכלל ג´ק), אז כנראה שזה היה טוב 7. סושי, של קיוטו, היה טעים 8. קערת פירות ים של מנטה-ריי, אה, ככה, לטעמי לא משהו, לפני שנה היה טוב בהרבה (בהרבה בהרבה בהרבה) 9. מיץ פירות של ג´וסלנד, סטנדרטי (ויקר) 10. המבורגר של וויט הול, פנטסטי, כמו לפני שנה, פק"ל חובה גם בשנה הבאה 11. קרם בורולה, משובח, הפתיע לטובה, פק"ל חובה לשנה הבאה 12. סיגרים/פסטלים/אגרול של חמים וטעים, סטנדרטי אך תמורה טובה לכסף 13. עוגת קפה ושוקולד, נחמד 14. רצועות אנטרקוט אצל דוקסה, משובח, שווה גם בשנה הבאה (תלוי בכמות ובמחיר, בקומבינציה אטרקטיבית יכנס לפק"ל חובה) 15. עוף כתום עם אורז, אצל אינדירה, יבש משהו, די איכזב (וגם היה יקר) 16. עוף עם עלי מנטה ושעועית ירוקה, נחמד, הגיע עם פחית קולה כדיל סולידי 17. שיפוד סלמון, טוב למדי 18. אטריות צמחוני של למון-גראס, סטנדרטי (אך ברמה, כראוי למותג איכותי) 19. פיתה עירקית עם חומוס או לבנה, חלש 20. מיץ קוקוס או שקדים, דליל למדי, היינו צמאים אז עובר, בקושי 21. דים סאם, אישית טעמתי אחד, עם אווז, והיה די מוצלח אם היו עוד ימים הייתי דוגם גם את קימל שהיה מהעילית של שנה שעברה, לפי כמות הקהל, כנראה שגם השנה היו טובים