טעם העיר 7 - שוק האוכל

ליאן.

New member
טעם העיר 7 - שוק האוכל ../images/Emo172.gif

החל ממחר ועד יום רביעי (27-30 למאי) מי מתכוון להגיע ספונטנית ? לא צריך להביא הפעם דבר ואין מה לארגן..
מוזיקה, אוכל שתייה, דשא ומאבטחים לרב, הכל כבר שם.

night mistress

New member
אני גם באה..רק תגידו מתי..

ונקווה שאני לא אהיה בעבודה.. השנה אני אנסה סושי (יה..נכון)..

זהירות! לא נסות סושי בטעם העיר

חביבתי, אם גמלה בליבך ההחלטה לבתק את בתולי-בסושי שלך, אז תעשי טובה ענקית לעצמך ואל תעשי את זה בפארק, אלא כמו שצריך: במסעדה, בערב, כשהסושי-מאסטר מכינו מול עינייך. אם תרצי מקומות מומלצים ולא מומלצים, תכתבי, אני אשמח לעזור.

lital_helmer

New member
רוצה מאוד ללכת ולא יכולה....

רציתי ללכת היום...אבל לא היה לי עם מי. בעסה. וזה רק עד יום רביעי...ושוב אני לא יכולה ללכת. ליטל המאוכזבת עד מאוד.

lital_helmer

New member
אני בבאר שבע....לצערי ../images/Emo10.gif

אוף. רוצה ללכת. ליטל, שכל שנה לא פיספסה אף פעם את טעם העיר....

seadiver

New member
אם יש סרטנים ולובסטרים צדפות אני ..

..בא ועוד על ארבע

MemphisRaines

New member
ובסוף לא הצלחתי לפנות מספיק זמן

אולי מחר ואם לא אז שנה הבאה
שרון

ל ו ל י ת

New member
מומלץ ולא מומלץ בטעם העיר:(מאורחת)

הדימסאמים מעולים כל שנה וגם השנה. פשוט מעולים. מגעיל ביותר לדעתי היה האסאדו (כך קוראים לזה?) של אל גאוצו שהיה מלא פשוט מלא בשומן וחסר כל תבלינים. עדינה היתה הגבינת עיזים על עלים של נו איך קוראים לה מנטה-ריי. השאר שטעמתי היו בסיידר כאלה.

r i p l y

New member
אז איך היה ב שוק האוכל?

הי ליאן הנה אני חונכת את הפורום..:) איזה כיף לי... היה אוכל טעים? אני לא ככ יכולתי להגיע.. מעניין אם היו שם פיצות...ממממ בי ובוקר טוב לכולם. יעל.

את זה אני לא יכול להבין

התופעה הזו בטעם העיר כל שנה תופסת אותי לא מוכן: המסעדות הכי טובות בעיר (וגם מחוצה לה, ומי שמבין יודע על מה אני מתכוון) מציעות מנות יצירתיות, טעימות, מגרות ומפתיעות - ואלפי בני תשחורת, וגם כאלה שאינם בני תשחורת - צובאים על הג´אנק פוד ובראשם הפיצה, הקרפ הצרפתי והסנדוויצים עם המיונז. מישהו מוכן להסביר לי את התופעה?

dw2322

New member
סקירת טעם העיר

רעיון לא רע, חבל שלא חשבתי על זה קודם, זה היה יכול להיות רעיון לא רע לדייט. בכל אופן, היו כמה עשרות דוכנים של מסעדות, מהן טובות יותר מהן פחות. 1. תנובה הציגו את יוגורט יופלה ומאכלי העוף: השיפודים לא רעים, הבטטה היתה קרה, חברי טעמו שניצל בלחמניה ואמרו שהיה בסדר, היופלה? מי בכלל אוכל יופלה בפסטיבל? 2. קבב בולגרי, לא זוכר שם המקום (וחבל), היה עסיסי ומצויין (בפעם הראשונה, בפעם השנייה היה קר (סוף היום) וחבל, אחרת היה נכנס לצמרת המצעד, לפק"ל חובה שנה באה, בכל אופן, לדעתי המנה שווה הנאה מהספק וכניסה לשולי הפק"ל חובה לשנה הבאה) 3. מיץ תירס שחור, משקה צ´יליאני, מזכיר מיץ ענבים (ושמא??? המוכר לא התלהב במיוחד מדמיוני הפורה)
4. פטל טרי, לא רע בכלל 5. שוקולד מריר עם פולי שוקולד, מצויין, פק"ל חובה גם בשנה הבאה (לחובבי מריר) 6.מרק חצילים, לא רע בכלל + כבד של משהו עם תאנים (חברי סיים לפני שהספקתי לאמר "ג´ק תן לי לטעום" (ולא קוראים לו בכלל ג´ק), אז כנראה שזה היה טוב 7. סושי, של קיוטו, היה טעים 8. קערת פירות ים של מנטה-ריי, אה, ככה, לטעמי לא משהו, לפני שנה היה טוב בהרבה (בהרבה בהרבה בהרבה) 9. מיץ פירות של ג´וסלנד, סטנדרטי (ויקר) 10. המבורגר של וויט הול, פנטסטי, כמו לפני שנה, פק"ל חובה גם בשנה הבאה 11. קרם בורולה, משובח, הפתיע לטובה, פק"ל חובה לשנה הבאה 12. סיגרים/פסטלים/אגרול של חמים וטעים, סטנדרטי אך תמורה טובה לכסף 13. עוגת קפה ושוקולד, נחמד 14. רצועות אנטרקוט אצל דוקסה, משובח, שווה גם בשנה הבאה (תלוי בכמות ובמחיר, בקומבינציה אטרקטיבית יכנס לפק"ל חובה) 15. עוף כתום עם אורז, אצל אינדירה, יבש משהו, די איכזב (וגם היה יקר) 16. עוף עם עלי מנטה ושעועית ירוקה, נחמד, הגיע עם פחית קולה כדיל סולידי 17. שיפוד סלמון, טוב למדי 18. אטריות צמחוני של למון-גראס, סטנדרטי (אך ברמה, כראוי למותג איכותי) 19. פיתה עירקית עם חומוס או לבנה, חלש 20. מיץ קוקוס או שקדים, דליל למדי, היינו צמאים אז עובר, בקושי 21. דים סאם, אישית טעמתי אחד, עם אווז, והיה די מוצלח אם היו עוד ימים הייתי דוגם גם את קימל שהיה מהעילית של שנה שעברה, לפי כמות הקהל, כנראה שגם השנה היו טובים

למעלה