טעם רע מאיסתא!

• פותח הנושא 3dba
  • פורסם בתאריך

3dba

New member
טעם רע מאיסתא!

שמעתי עליהם אבל קיוויתי שזה לא יפול עלי.עוד 29 יום אני בתאילנד והנה הגיע הזמן ואיסתא מתחילים לשחק איתי בקקה .פעם הבאה תקשיבו למה שאומרים לכם :אל תזמינו דרך איסתא!!!!!!!!!!

aviron

New member
´שמעו: לא נעים להגיד - אבל זה נכון

מה שאני כותב כעת: לא בקלות יוצא לי מהמקלדת, כיון שאני עוסק ומתעסק בתיירות - אז זה לא כל כך אתי, אולי. אבל: זה נכון ! כל-כך הרבה פעמים שמעתי תלונות על איסתא ! במספר פעמים אפילו ראיתי-שמעתי זאת אישית. כל מיני "שטיקים" ומידע לא נכון מהם - ורק מהם. כמו-למשל שחייבים ויזה לתאילנד גם לביקור של פחות מחודש (לא נכון) כמו מידע לא אמין ולא נכון על בתי-מלון , כמו (ומקרה כזה יש לאחת הנוסעות שלי שצריכה להגיע לתאילנד בשבוע הבא) אי-יכולת "לתפוס" את הסוכנת המטפלת במשרד - ועוד. בזמנו נתקלתי בעשרות תלונות שכאלו בפורומי המטיילים שב"קהילות המטייל". אז אולי הגיע הזמן לחנך אותם חינוך מחדש ברגליים - גם באם הם (?) זולים קצת מאחרים. כי אחרת, אתם יודעים : "פרייארים לא מתים - הם מתחלפים !" ותחשבו על זה.

3dba

New member
שמע את זה!!

כשהזמנתי כרטיסים לפני חודשיים הם אמרו לי שיתנו לי עד 10 תשלומים ללא ריבית.והנה איזה פלא היום שדיברתי איתם -לא היה ולא נברא אין כזה דבר 10 ללא ריבית .עד 3 בלי ריבית ומעבר לזה 8% ריבית לא כולל מעמ! לא היה לי בררה אז שילמתי את זה ב3.ועוד דבר שאני לא יודע אם זה נכון,הזמנתי דרכם 3 לילות למלון אסיה ,ופה בפורום קיבלתי טיפ שלהזמין חדרים שלא פונים לכיוון הרכבת.ובאיסתא מה אמרו:"אי אפשר לוודא את זה מראש ,רק שאתה מגיע לשם ומקבל את החדר רק אז תדע ותוכל לבקש".זה נכון? מעבר לזה הם הרביצו עלי כאלה צעקות שדיברתי איתם בטלפון שהם החזירו אותי לימי התיכון שהרגשתי כמו תלמיד שהמורה צועקת עליו,"איך אתה בכלל מתלונן?!".מה עוד עכשיו אני בכלל לא רגוע כי אני בן 26.5 ולא סטודנט אל הם(באיסתא)אישרו לי כרטיס סטודנט מוזל(749$)ואמרו שאף אחד לא בודק את זה ואין לי בכלל מה לדאוג.מה לעשות ?אני טס עוד חודש ומרגיש עכשיו די לא רגוע.באמת אין לי מה לדאוג?מה לעשות?(אני טס באל על לבנקוק).

bee905

New member
שווה בדיקה

על איזה סניף אתם מדברים אני נרשמתי דרך סניף ירושלים והטיפול שם היה מצויין כרטיסים הגיעו בזמן דחו לי כרטיסים ללא דמי ביטול מחזירים לי כסף בעקבות ירידת התעריף גם מלון שתזמין באילת לא יכול להבטיח לך את החדר הרצויי אז מה אתה רוצה מאיסתא ? נכון שאם מתקשרים באמצע היום לא ניתן להשיג את הסוכנת אבל זה טבעי הסניף מפוצץ כל היום , כל פעם שהתקשרתי הסוכנת שלי חזרה אלי לאחר שעות הסגירה וטיפלה בי בצורה טובה מאוד . בכל אופן בי הם טיפלו טוב מאוד ( בנתיים....)

aviron

New member
bee, יש כמה נורמליות. אבל

עוד פעם אני אומר לך: שמעתי המון המון תלונות. פשוט חוזר על עצמו. תכנס ל- Y-NET "קהילות" טיולים - דפדף וקרא. וכפי שכתבתי: גם אתמול - בסניף חיפה (לא יודע היכן בחיפה) נוסעת שאמורה להגיע אליי בשבוע הבא לטיול - התקשרה אליי שזקוקה לעזרה דחופה - כי שום דבר לא "הולך" לה עם איסתא.( ביקשה חדרים צמודים - לא העבירו הבקשה. ביקשה אוכל צמחוני - לא העבירו הבקשה . ועוד9. וזה חוזר על עצמו. שמעתי זאת (מלבד הקריאה בפורום ) מהרבה צעירים שקנו באיסתא נתניה - ועוד. לא סתם מקטרים. אף אחד אין לו משהו אישי נגד איסתא. תראה: זה לא בקטע שבאים ואומרים לך: אל תלך לאיסתא - לך לפלוני. נחמד לשמוע שלך היה מזל עם סוכנת נחמדה - שהלוואי וירבו שכמותה. אבל בגדול: היחס והמידע הלא-נכון (ויזות וכ"ו) באיסתא לא בסדר. נקודה.

למעלה