טעם של דם בפה

greenor

New member
טעם של דם בפה

מהבוקר זה ככה. יש לי את הטעם המציק הזה בפה. טעם של... טעם של דם. כשהתעוררתי בבוקר עם הטעם הזה בפה, רצתי למראה לראות מה קרה, אולי נשכתי לעצמי את הלשון או משהו, אני לא כל כך בוטח בכישורים המוטוריים שלי בזמן שינה, אבל כלום. צחצחתי את השיניים, אבל הטעם לא התחלף. רק קיבל תוספת של מנטול. השבוע הזה זה שבוע רע להיות אני. עם דלקת ריאות, חום גבוה, וכל מה שרואים בטלויזיה זה ניסיונות מעניינים לצלם זירות אירועים שנשארו נקיות מאיברים כרותים. די אירוני, כשחושבים על זה. איך זה שעד היום צוחקים על החיל שלי, הנדסה קרבית, ובודקים אם יש לי את כל האצבעות, כשלמעשה יותר מסוכן ללכת לשתות קפה בירושלים, או לנסוע באוטובוס עירוני. במחשבה שניה, בדיחות בסגנון של: "נסעת היום בקו 61? תביא חמש בירה לי ולכל החבר'ה" כנראה לא יתפסו. כשאני חושב על זה, אני רואה למה. והיד קצרה מלהושיע. אנחנו אימפוטנטים, אנחנו. אמנם בסקר שנעשה אנחנו מקום שני בעולם מבחינת תדירות קיום יחסי מין, אבל כמו בכל דבר, כנראה גם בזה בילפנו. כנראה היו צריכים להסביר שבקטגוריה של יחסי מין הכוונה היתה בין שני בני זוג... אימפוטנטים. יושבים, מסתכלים בטלוויזיה, ומקווים ש"יהיה טוב". ושהאמריקאים יכניסו את מי שהורג בנו ל"רשימת הטרור". ומהבוקר יש לי טעם של דם בפה. דם מגעיל כזה, חם. לא דם טעים כמו שאתה מוצץ לעצמך מהאצבע אחרי שהיא נחתכה. יפי הנפש, גם אתם, בחלקכם, שייכים אליהם, עדיין נתפסים בעיוורון בתפיסות שמתו כבר לפני שנה, אם אי פעם היו אמיתיות. תפיסות כמו שלום, דו קיום. אני בעד דו קיום. בטח בעד. מה רע? דווקא נשמע נחמד. הערבים האלה? נחמדים נורא. עושים אחלה חומוס, אני חיפאי - אני יודע. הם גם דופקים יופי של ריקודים על הגגות אחרי שמישהו מהם מתפוצץ באוטובוס ורוצח כמה יהודים. אולי אני אמצא לי איזה חבר ערבי. אני אלמד אותו לעמוד שעות במחסום, הוא ילמד אותי שיטות חבלה. אני קצין בהנדסה - אולי זה יוסיף לי. אבל כל הכעס הזה, כל החוסר אונים שאני מרגיש, לא משנה את העובדה שמהבוקר יש לי טעם של דם בפה. טעם של דם בפה, ורצון אמיתי לתפוס את האמ 61 ולהיכנס בהם. לא. להיכנס בהם זה לא נכון להגיד. פשוט לרסס. "ומה אם תפגע בחפים מפשע?" שאלה חכמה. אני רוצה לראות אתכם מוצאים לי אחד חף מפשע.

greenor

New member
הבהרה ותיקון

1. אמ 16.. לא יודע למה זה מתהפך... 2. מכתב בעקבות הפיגוע בשכונת חליסה בחיפה לפני כשנתיים. 3. עדיין אקטואלי...

doronimous

New member
יש לך כישרון כתיבה לא רע,

הבעיה היא שאתה גזען ומחלק את העולם לפי עמים. הראיה שיש עם טוב - אנחנו ועם רע - הם היא ילדותית. אני מציע לך חלוקה אחרת: אנשים פשוטים שוחרי שלום, שקט ושלווה ושלטונות תאבי ריב, מדון ומלחמה שמשפיעים באמצעות התקשורת ומערכת החינוך על האנשים הפשוטים לעיל'

תפיסות שמתו מזמן...

קצת קשה לי להשלים עם זה שהתפיסות האלו מתו מזמן?... אם הם מתו מה יהיה לעולם שלנו? אם אף אחד לא יאמין באפשרות לדו קיום? אם אף אחד לא יאמין בשלום? מה יהיה עלינו? כל החיים (חיים?!... לא לזמן רב) יהיו מבוססים על מלחמות!! רק מלחמות!! בלי סיבה ... בלי מטרה... בלי היגיון ובלי הרעיון שניתן להגיע לפשרה... כולנו נמות!! או גרוע מזה... נחייה חיים שאינם חיים... לאן נעלמו כל הצבעים? האם הכל או שחור או לבן?? למה?? אני יכולה למצוא לך כמה וכמה חפים מפשע.. ולא מחיפה.. מעזה... אבל לא נראה לי המקום לפרט התפיסה שלי עוד לא מתה!! אני שומרת עליה בחיים!! אומנם לא על אש גדולה מספיק אבל בהחלט בחיים... שיהיה לך יום טוב

yair abitan

New member
רציתי להגיב...

ברור שהחיים שלנו לא מבוססים על מלחמות ,גם קליינר ופלדמן חושבים ככה. אם הערבים היו יוצאים מחברון לא היו מלחמות....רק שיצאו , יברחו לירדן סוריה , לבנון ומצרים ואז יהיה שקט.

השאלה היא אם זאת הדרך היחידה לשקט?

אני מאמינה שגם לנו יש מקום לעשות משהו כדי להגיע לשקט הזה....

Dolo

New member
וידידיך הערבים מהצד השני מסכימים

בכל פה, רק שלפי תפיסתם היהודים צריכים לצאת מחברון... ושיברחו לאן שהם רוצים, ואז יהיה שקט.

yair abitan

New member
יש הבדל גדול שאני לא מבין איך..

אינטלגנטים כמוכם לא קולטים. אנו באנו ארצה לחיות בשלום אחרי זוועות אירופה , הערבים לעומתנו רוצים רק להרוס להשמיד ולרצוח (מאורעות תר"פ , תרפ"א , תרפ"ט , תרצ"ו-תרצ"ט , כל מלחמות ישראל ושתי האינתיפאדות). לאחר ששת הימים שפרצה בגלל הערבים ולא משנה מאיזו ארץ (הרי כולם ערבים) , השתלטה ישראל על חלקים מארצה שלא היו בשליטתה אלפי שנים ואזורים אלו מהווים רצועות ביטחון ומקדם ביטחון עצום לכשירצו (תמיד) הערבים לפגוע בנו בשנית.כמו שכולנו יודעים עברו רק 6 שנים מששת הימים למלחמת כיפור, תנסו לחשוב מה היו תוצאות המלחמה אילולא היו בשליטתינו שטחים כמו רמת הגולן , יו"ש , סיני ? חשבתם על זה פעם ?

חלק!!!

חלק (!!!) מהערבים לא רוצים לריב איתך בדיוק כמו שאתה (?!) לא רוצה לריב איתם. הם בדיוק כמוך רוצים שיפסיקו למות להם אנשים . הם בדיוק כמוך רוצים להפסיק לחיות בפחד. אבל להם בניגוד אלייך ,אין מדינה לשבת בה ולכתוב דברים נעלים כמו שלך... להם אין על מי לסמוך שיגן עליהם. תחשוב על תינוק ערבי שנולד בשנייה הזאת בדיוק כשאתה קורא את זה- האם הוא רוצה להרוג אותך? האם מגיע לו למות? וכן - יש סיכוי שהוא ימות בגללנו. בגלל מי שמשרת בצבא , בגלל מי שמשלם מיסים , שלא - זה לא רע שאחנו - הם-אתם וואט אוור עושים את זה - אבל זאת עובדה ואם עובדות אין מה להתווכח. אני משוכנעת במאתיים אחוז שיש אנשים גם שם שמתווכחים בדיוק על מה שאנחנו מתווכחים... ונלחמים (אולי לא באותה עוצמה אבל נלחמים) בדיוק על מה שאנחנו נלחמים ... על השלום!

yair abitan

New member
רציתי להגיב...

ברור שהחיים שלנו לא מבוססים על מלחמות ,גם קליינר ופלדמן חושבים ככה. אם הערבים היו יוצאים מחברון לא היו מלחמות....רק שיצאו , יברחו לירדן סוריה , לבנון ומצרים ואז יהיה שקט.

למעלה