טעם של שפתיים....

טעם של שפתיים....

עליך לעזור לי להישאר אישה.... הדרך האכזרית ביותר לשכוח את עצמי תהיה להפסיק לאהוב, אמור לי.... אך מה הטעם??? אתה יודע, אתה מכיר, אני כאן...... אין צורך להמציא את הלחם. למים אין מה ללמד את המעין, הלב אינו מסביר את הדם עליו הוא חי.... זה מכבר יודעים אנו כיצד נוצרו העולמות הדוממים, מאיזו היעדרות מאבנת של שפתיים נשיות הם קורצו. שימשיכו איפה לקונן על כך שהאדמה אינה אלא אבק. למשמעות החיים יש טעם של שפתיים..... שם צור מחשבתי... שם אני מצויה....

elias

New member
טעם של שפתיים! מה זה?

ואני בדד יושב מול המרקע מבקש לי לצטט כאן לזרום קמעא במעיינות המים אך המים קרירים, האם צינת הליל או דימדומי הלילה. או אולי קריאת שיר הבייבי.

loveyou4

New member
שירה היוצאת מיונקת - שירת מלאכית

איני יכול להיות נטול תחושה בביטויך הכואב. ואיני מסוגל להתכחש ליופי הפנימי המוקרן מכתיבתך. זרועותיי הרוחניות חוצות ``גשם`` וחובקות את גופך בחום. מירכבת האותיות הבונות שירה, ניגון הלב המנסה לנגוע ולצבוט כל לב שמציץ, הוא עבודת הרוח הנוצרת מתוך תחושת הכאב, וכשיש כאב והעיניים נישאות אלעל, מרכין ראש היושב על כס מלכותו נוטה את אוזנו מאזין ונושק בשפתיו את שפתיי המנגנת את שירת הכאב היוצר עולם נוסף של אהבה הפורצת ללא סיג כל בשר ודם. את אישה לכזאת תשארי - וגם בשמחתך שהוא כה קרוב - אל תסורי מהניגון - כי אולי לכך נולדת. loveyou 4

loveyou4

New member
שמחת הלב בפגישה וירטואלית באורך של רגע

צרי עימי קשר - רוצה לדעת מה קורה איתך רז

למעלה