טעמים

טעמים

1. האם 4 חודשים הוא בערך הגיל המומלץ לחשיפת תינוקות לטעמים פרט לחלב ? עם איזה טעמים כדאי להתחיל ? באיזו תדירות וכמות ? (כפית אחת פעם ביום ? כפית אחת בארוחה ? מספר כפיות בארוחה ?) האם לפני/באמצע/לאחר ההנקה ? בנוסף, האם יש למישהו קישור טוב בנושא ? 2. שמעתי שעל מנת שהתינוק יאהב להיות בלול, הוא צריך "לגדול איתו", כלומר, למרות שכעת אין צורך ממשי בלול (אלא מספיק מזרן פעילות, גיל 3.5 חודשים), מומלץ בכל זאת לשים את התינוק בלול לעיתים קרובות, כדי שיכיר, ילמד ויתרגל, האם זה נכון ? 3. איזה שמפו נגד סבוריאה לתינוקות מומלץ ? 4. ניסינו את כל סוגי המוצצים, שום דבר לא עזר, האם יש רעיונות כיצד לגרום לקחת מוצץ ? (פעם נלקח, היום כבר לא) Thanks
 

Master Stav

New member
ברוך הבא ותשובות .....

1. נותנים לטעום ברגע שהילד מגלה עניין בדברים נוספים בפה מעבר לפטמה ( זה לא עובר לעולם ) או בקבוק הכמות בהתחלה רק על קצה האצבע בכדי לבדוק תגובה לטעם כלש כן באם יש תגובה אלרגית הזמן המתאים אינו דווקא עם הנקה/בקבוק מאחר וממליצים להפריד בין הדברים 2. נכון 3. סובריאה שמפו , יש מחומרים טבעיים לחילופין תתעיצו עם הרופא המטפל לגבי תכשיר שנקרא GSE אותו מוסיפים לשמפו תינוקות רגיל 50 טיפות על 750 מ"ל..... 4. תום עם מוצץ ...סער היה בלי ....אין חובה למוצץ ויש הגורסים שאפילו עדיף כך ..... ברוך הבא .
 
למעלה