טעמי אספרסו

חדגיל

New member
טעמי אספרסו


משהו מוזר לריגושי/טעמי האספרסו אצלי לאחרונה.יוצא ללא טעמים,דומה לטעם אדמה.אין ריחות טריות גם לאחר שבוע.קולה ירוק בלבד לאורך שנים עם i roast ,בבסיס ברזיל וגואט'.מוסיף בין השאר בהרכבים שונים :קולומביה,פפואה,ק.ריקה ועוד..קונה ירוק אצל אחד הספקים האמינים ביותר בשרון.טוחן בסוליס 166 ומשתמש תמיד בבריקה2.
השינוי היחיד ב חצי שנה האחרונה לערך שאשתי שמה את כל שקיות הירוק בשקית ניילון אחת גדולה והכל אטום.ייתכן שזו הבעיה?
 
אם אני אשים אותך בשקית נילון....


אתה תחנק?!
גם הקפה שלך!
&nbsp
&nbsp
&nbsp
קפה הוא חומר ביולוגי, יש בו לחות עוברים עליו תהליכים כימיים. שקית נילון זה לא לא לא!
&nbsp
 

shayar48

New member
שמירת קפה ירוק

חמור מכך, ירוק הוא חומר אורגני חי עד הקליה.
שמת בניילון אטום, פיתחת עובש! ירוק מעופש מקומו במדור זבל אורגני.
לא שמת לב שהירוק נמכר רק משקי יוטה?
אצלנו הפלצנים הקפה הולך עם מספר 2.
קפה ירוק יכול להיות שמיש עד שנתיים.
קפה קלוי עד שבועיים.
קפה טחון עד שעתיים.
והכל בתנאי אחסון מתאימים.
 

חדגיל

New member
שמירת קפה ירוק

דובי,שי תודה.
הירוק נקנה פחות מחצי שנה.אין כל סימני עובש.
 
למעלה