חומרים
- 1 כוס קינואה
- ½1 חפיסות שוקולד ללא סוכר 150 גרם
- 1 כף שמן קוקוס
- 1 כפית מייפל ללא סוכר אופציונלי
- אגוזים שבורים לפיזור
שלבי הכנה
- נקלה על מחבת כוס קינואה, כעשר דקות, עד שהקינואה מתפצפצת.
- נערבב מידי פעם שלא תישרף, נכבה את האש ונקרר בטמפרטורת החדר.
- נמיס חבילה וחצי שוקולד ללא סוכר עם כף שמן קוקוס במיקרוגל.
- ניתן להוסיף את השוקולד המומס עם הקינואה, ניתן להוסיף כפית מייפל ללא סוכר ולערבב היטב.
- נמזוג לתבנית מרופדת בנייר אפיה, נשטח ונוסיף מעל אגוזים שבורים.
- נכניס למקפיא לשעה, נוציא, נשבור ונשמור בקופסא סגורה במקפיא.
בא לי לנסות