טענה שהועלתה במשחק קאש -

טענה שהועלתה במשחק קאש -

לאחרונה צורף לקבוצה שלנו אח של אחד החברים. אותו חבר התלבט אם לשתף אותו כי זה אח שלו ולא הכי נעים לו . שני השחקנים החבר ואחיו הם יחסית TIGHT. הועלתה טענה אצל שני חברים אחרים שכאילו הם שיחקו לא הוגן בכך שכמעט ולא שיחקו באגרסיביות אחד מול השני. אני אישית לא שמתי לב לזה . מה דעתכם והאם זה בכלל "לא הוגן" לשחק לא אגרסיבי מול שחקן מסויים כלפי שאר החברים? אותה שאלה גם לגבי טורניר.

זונע

New member
everything is legal

but in a friendly game, which is -friendly- I think it's very unfair and ruins the friendly part of the game.

modz0r

New member
החלטה שלכם

אם אתם באמת רואים שהם לא משחקים אחד נגד השני כמו שצריך, תעירו להם. תגידו להם שישחקו כמו שצריך, ומקסימום אם הם לא רוצים לקחת אחד לשני את הכסף שיתחלקו אחרכך או משהו, אבל במהלך המשחק שיהיו רציניים, כי זה הורס לכולם. אם הם לא מפסיקים וזה מפריע להם, תגידו שאתם לא מוכנים שהם ישחקו ככה. מבחינת חוקי ולא חוקי, בטורנירים ומשחקי כסף אמיתיים (נגיד בקזינו, למשל), במידה והדילר חושב ששני שחקנים מוותרים אחד לשני, או רומזים אחד לשני שעדיף להם לא להישאר ביד, הוא יכול להוציא אותם מהמשחק (במשחקי קאש) או להעניש אותם (בטורנירים). בין חברים.. זאת החלטה שלכם.

אין חוקי יש הוגן. השאלה היא מה זה משנה

לשאר השחקנים אם אם 2 לא משחקים חזק אחד מול השני?

modz0r

New member
תחשוב על תסריט כזה

שולחן גמר של טורניר, נשארו 3 אנשים, אתה ו-2 חברים טובים (לא שלך. אחד של השני). אתה רוצה להגיד לי שזה לא משנה לך שהם ישחקו במטרה להוציא אותך, אבל כל פעם שאתה תעשה פולד הם מייד יעשו פולד, בשביל לא לאבד סיכויים אחד של השני? או מקרה אחד, שולחן של 9 אנשים, רק 1 זוכה בכסף, וכל אחד מתחיל עם 1500 צ'יפים. יד ראשונה בטורניר אחד מהם מפסיד בכוונה את כל הצ'יפים לחבר הכי טוב שלו שמשחק שם, מה שגורם לו להיות עם 3000 צ'יפים על ההתחלה, כשלכל השאר יש 1500 בלבד. זה לא מפריע לך? ומבחינת בתי קזינו וטורנירים רישמיים - זה מאוד אסור, וכמו שאמרתי, אנשים שייתפסו עושים את זה ייענשו.

modz0r

New member
עוד דוגמא

נשארו בטורניר 11 אנשים, רק 10 בכסף. הבלינדים על 1000-2000, ושחקן א' עם 2400. שחקן ב', שנמצא בבלינד כרגע, הוא חבר מאוד טוב של שחקן א'. שחקן א' נכנס אולאין, וכל השחקנים עושים פולד עד לשחקן ב', שבמקרה הוא הצ'יפ לידר ויש לו כרגע 150 אלף צ'יפים, והוא מחליט לעשות פולד. נראה לך חוקי?

modz0r

New member
אז אתה טועה ../images/Emo13.gif

תקרא פה, בעיקר את החלק של Collusion. ובכלל, תחפש באינטרנט, אתה בטוח תמצא מקרים כאלו שבהם מנהלי טורניר העיפו שחקנים או הענישו אותם בחומרה כשהם עשו דברים כאלו.

למה שזה לא יהיה חוקי

אם לציפ לידר יש יד גרועה 27 או משהו כזה למה שישווה מסכים איתך שזה לא בסדר אין חברים על השולחן זה כמו שהם ישחקו כדורגל ויתנו אחד לשני לנצח אני משחק עם בן דוד שלי ואם אחי והפתרון שלנו הוא שאם אחד מאיתנו מנצח הוא מחזיר את ההשקעה של השניים שנותרו נגיד ככה אין לי בעיה להלחם איתו ודווקא אני ובן דוד שלי היריבים הכי גדולים במשחק שיגיד לשניים האלה שזה הורס את המשחק

modz0r

New member
אתה שואל למה, ואז מסביר את זה

למה הוא צריך להשוות אפילו עם 27? אם הבלינדים 2000 האנטי כבר 250, שזה אומר שאם הם 6 אנשים בשולחן, בקופה יש כבר 6900 והצ'יפ לידר צריך להכניס 400 בשביל להשוות, מה שאומר שהוא מקבל 17:1 על הכסף שלו, מה שאומר שגם אם היה לו קלף אחד וזה היה 2, היה שווה לו להשוות את זה. ומבחינת אתיקה אתה הסברת למה זה לא בסדר.. אין חברים בשולחן פוקר, כמו שאין חברים בכדורגל, כמו שאין חברים בשום ספורט אחר.

טוב

מסכים איתך שהם לא בסדר והורסים את המשחק לגבי זה שהוא לא השווה עזוב אותך את היחס יש לפעמים ידיים שאתה פשוט לא משווה 27 אני לא ישווה בחיים לא משנה מה היחס שאני מקבל

למעלה