זה לא ניל. זה ניל "מזויף". אבל גם ניל שלא נוגעים בו שנים תופס קורוזיה ונהרס. הברז הזה אכול קורוזיה וכל ניסיון להתעסק בו יותיר לך את הידית ביד.היי,
הייתי צריך לבדוק משהו במיכל הדחה. הברז לא נסגר בהתחלה. חיזקתי בורג, סובבתי לפה לשם ידית ובסוף הצלחתי לסגור אך הופיע טפטוף מעוטי.
האם ניתן למנוע טפטוף מבלי לקנות ולהרכיב ברז ניל חדש?
תודה
אולי אשתמש בנייר זכוכית (800 גרגר) או כלי פצירה? יש לי גם שופין אבל אני לא רוצה לפגום בהברגה...תחרוץ קצת את ההברגה כדי שחומר האטימה שלך לא יחליק. קח קצת "שערות סבתא" ולפף עליהן כמה ליפופי טפלון
אתה כבד...אולי אשתמש בנייר זכוכית (800 גרגר) או כלי פצירה? יש לי גם שופין אבל אני לא רוצה לפגום בהברגה...
סוכר צמר גפן אין לי בבית. בשביל מה צריך? שמים את זה על הברגה ועל זה טפלון או לאחר ששמים טפלון על הברגה, שמים את זה על טפלון ועוד טפלון על זה?
זה המקרה אצלי. פתיחה או סגירה מקסימלית מונע טפטוף. הסיבה לטפטוף היא אטם שחוק?יש מקרים שפתיחה מכסימלית מפסיקה את הנזילה.
אכן כן. אטם שחוק או שחיקה בציר הברז גורמת לטפטוף.זה המקרה אצלי. פתיחה או סגירה מקסימלית מונע טפטוף. הסיבה לטפטוף היא אטם שחוק?
ניתן להחליף אטם? אני יכול לפרק ידית כי בתוכה יש בורג פיליפס.אכן כן. אטם שחוק או שחיקה בציר הברז גורמת לטפטוף.
לא. מחליפים את כל הברז.ניתן להחליף אטם? אני יכול לפרק ידית כי בתוכה יש בורג פיליפס.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.