טפט 1024X768 להמונים

טפט 1024X768 להמונים ../images/Emo13.gif

החלטתי שנמאס לי קצת מהאילוסטרציות ואני הולך על סגנון אחר לגמרי...אז הכנתי טפט
אשמח לשמוע את דעתכם על האיור והטפט בכלל. ספנק יו!

תודה :)

יש לי בעיה עם הכישרון שלי..לפעמים אני מוציא משהו טוב ואחר כך, משום מה אני לא מצליח לעשות את זה יותר...כאילו כישרון חד פעמי
אבל אני אנסה להוציא עוד איורים בסגנון הזה כי אני אישית התלהבתי ממה שיצא לי שם :)

oren*

New member
היי אמיתי, אהבתי מאוד את הסגנון

והצבעים
הערות קטנות: 1) בחיבור בין העין הגדולה לפרצוף (מצד ימין למטה) יש כתם כהה יותר שנוצר מכך שלכל אחד מהאובייקטים יש צל נפרד, בפעם הבאה אני מציע שתאחד בין השכבות לפני שתפעיל את אפקט הצל ואז הוא יעטוף אותן בצורה אחידה 2) הטקסט צמוד מאוד לפרצוף והאות Y כאילו יוצרת את הצוואר של האיש, הגדל מעט את המרווח בין האיור לטקסט (או שזה בכוונה)

boobar

New member
יופי של טפט.

מזה הפונט המגניב הזה ? אפשר לקבל אותו ? בבקשה...

יופי של טפט!

רק אני הייתי מוותרת על השורה ש"צוחקת" על אלה שלא הבינו את הבדיחה על ההתחלה. מספיק להגיד שהוא פופ איי קיד ולהוסיף את האיור (אנחנו מבינים שקוראים לו ככה כי העין שלו קפצה החוצה). נגה

זו לא שורה שצוחקת על אף אחד...

סתם נראה לי נחמד להוסיף את זה שלא תחשבו שזה פופאי (the sailer man...). ותודה :)

totsade

New member
טחחחח../images/Emo6.gifשווה!../images/Emo80.gif

שמתי לי את זה כטפט
נ.ב אני חדשה
, רק עכשיו ראיתי את הפורום הזה וקודם כל |מזל טוב| על פתיחתו!

totsade

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

לא לנחש יותר אייקונים... |מזל טוב|=

totsade

New member
יש לי שאלה../images/Emo80.gif

וסליחה שאני מנצלת אבל אני לא בטוחה שזה מתאים להודעה חדשה... דולז זה ציור ממוחשב- עושים אותן במחשב, השאלה שלי היא אם זה השיטה שאליה אתם מתכוונים פה?

Shusho

New member
דוליז.

בפורום כאן, מתייחסים יותר לווקטורים מאשר לציורי פיקסל-פיקסל, הדוליז וכו´. כנראה שאני ממש מעופפת. ממתי את כאן בפורום

roychu

New member
כאן מתייחסים להכל ../images/Emo70.gif

זה שלא התייחסנו לציורי פיקסל-פיקסך זה בעיקר כי לא הועלו כאלה אני אשמח עם תעלו כאלה, אבל בבקשה בבקשה לא דוליז, זה לא מתאים וגם קיים פורום מיוחד לזה

Shusho

New member
../images/Emo13.gif

התכוונתי לציורי פיקסל-פיקסל-דוליז, פשוט גם יש לזה פורום גם ככה.

totsade

New member
טוב../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

ואת לא מעופפת, אני חדשה
ויש לי עוד שאלה, פיקסל זה הריבוים הקטנים האלה שמשים אותך בכל תוכנה גרפית אבל איך אפשר לא להשתמש בפיקסל? יש משהו אחר??

Shusho

New member
פיקסלים-ווקטורים

כשאמרתי פיקסלים, התכוונתי לדוליז, שהן למשל מצויירות אך ורק ע"י פיקסלים. הקצוות שלהן יהיו ישרים. תסתכלי על העבודות שמציגים כאן מקרוב. נכון שהקצוות חצי שקופים לפעמים? יש לזה גם שוני נסף, משהו עם נוסחה מתימטית, אבל אני א מצליחה למצוא את המאמר על זה, אני מקווה שמישהו יתן לך קישור.

totsade

New member
אני מוחה!../images/Emo80.gif

זה לא נכון מה שאמרת בקשר לדוליז.. הנה משהו שאני ציירתי- בייס. הוא ישר?

למעלה