טפילים במעיים - 2

John Pretender

New member
טפילים במעיים - 2

שוב שלום, לפני מספר ימים כתבתי כאן שאלה על כך שאני כנראה פיתחתי טפילים במעיים וכו'. אני רוצה לשאול שאלה כזו: משך החודשיים האחרונים אני כל פעם חולה. זה תמיד שבוע בריא ואז שבוע חולה באותם סימפטומים של חום, שילשולים, התכווצויות בבטן ולפעמים גרעפסים בריח ביצה. כל פעם נותנים לי הרופאים אנטיביוטיקה כזו או אחרת, פעם משהו דמוי ציפרולוקסצין ופעם משהו דמוי מטרונידזול. הבעיה היא כזו: כל פעם זה חוזר אחרי מספר ימים!! ומעבר לכך, משך שלושת החודשים האחרונים אני בערך 30 יום על אנטיביוטיקה!! ביום ראשון האחרון סיימתי שוב 8 ימי אנטיביוטיקה והיום שוב חזרו לי הגרעפסים בטעם ביצה וההתכווצויות בבטן, כאילו משהו חדש מתחיל. ברצוני לשאול- האם ללכת לבי"ח לבדיקה מקיפה יותר ? האם לקחת אנטיביוטיקה באופן עצמאי ? אני כבר מיואש שאני לא מצליח להבריא מהמחלות האלה. לתשותבכם המהירה אודה. אגב, האם יש אפשרות להתקשר להתייעץ טלפונית, גם אני אני כרגע בהודו ?

טפילי מעיים

שלום ג'ון אכן נשמע שחשוב להגיע לאבחנה במקרה שלך הסימפטומים שאתה סובל מהם מאד מתאימים לזיהום פרזיטרי במערכת העיכול אך העובדה שזה לא חולף מחייבת שיילקחו לך תרביות צואה ובדיקת צואה לפרזיטים ולא להסתפק רק בטיפול אמפירי (כלומר "על עיוור") ניתן אני מניח לבצע את בדיקות הצואה הנ"ל בכל ביה"ח "מערבי" הנמצא באזור בו אתה נמצא כעת סה"כ מדובר בבדיקות פשוטות ביותר חשוב מאד שתמנע מהדבקה חוזרת כלומר תקפיד לשתות מים מינרליים או מורתחים בלבד תאכל רק במקומות שאתה מתרשם שהם נקיים וכן הלאה ייעוץ טלפוני במקרה שלך לא ממש יעזור, כיוון שאתה מתאר רק סימפטומים ולכן התשובות שתקבל דרך הטלפון זה פחות או יותר מה שאני כותב לך כעת תהיה בריא, תרגיש טוב, ד"ר דרור מר-חיים, היחידה למחלות זיהומיות השירות הרפואי לנוסע (שר"ל) , המרכז הרפואי ת"א טל': 03-6973498 (שלוחה 2)

למעלה