טפיל באוזן - החתול שלי חולה

זואי לב

New member
טפיל באוזן - החתול שלי חולה ../images/Emo10.gif

יש לו טפיל באזניים. הוא הגיע למצב מאד ירוד. כמעט לא אוכל, רק ישן, כולו סבל וכאב. לקחנו אותו לוטרינר חדש, שביצע שטיפת אזניים, אמר שיש להשתמש בטיפות, ואחרי 10 ימים - שוב שטיפת אזניים. כמובן שהחתול הג´ינג´י שלי לא נתן שיגעו בו, והיה צריך לטשטש אותו, ולאשפז לילה (לאחר הטשטוש), וזה כבר עלה לי המון המון כסף.... אבל לא זה העניין. העניין הוא - לאחר שהיה לי כלב 7 שנים, ואני מכירה את המחלות של האזניים... נראה לי משונה עד מדאיג, שכבר שלושה ימים לאחר הטיפול, והחתול שלי עדיין ישן, סובל, לא אוכל... הכל בגלל האזניים???? מה זה, מחלה ממארת? סופנית? יש משהו שאני לא יודעת? או שאולי אני סתם טפשה שצריכה מהר מהר לעבור לוטרינר אחר, לשלם שוב הרבה כסף, לגרום שוב טראומה לחתול (שכל פעם שמכניסים אותו לכלוב הנשיאה - הוא ישר חוטף דום לב מפחד), ואולי לקבל איזה יעוץ או טיפול יעיל יותר. האם נתקלתם בבעיית טפיל באוזן? האם גם לכם לקח ים זמן להפטר? להחלים? האם אני צריכה להיות מודאגת ולחפש חוות דעת נוספת? בבקשה, האירו את עיני.

natalyrst

New member
נשמע מפחיד....

אני חושבת שאת באמת צריכה ללכת לוטרינר אחר, וכמה שיותר מהר. פעם תותי היתה ממש חולה, והיינו אצל איזה וטרינר שטיפל בה בעירוי ועוד כל מיני... כל מה שהוא עשה לא עזר. היא ממש גססה, ורק ביום האחרון, בדקה ה-90 הלכנו לוטרינק אחר והיא ניצלה.... תעברי וטרינר ומהר... אולי אפילו לכי לבית חולים, זה נשמע ממש מפחיד

מ י א ו

New member
לחתולה שלי היו קרדיות באוזניים

והטיפול היה די מהיר - זריקה אחת והכל עבר. זה שהחתול שלך מרגיש לא טוב, יכול להיות גם מזריקת הטשטוש. עליך להתקשר לרופא, לתאר את מצבו ולשאול מה לעשות. תנסי לפתות את החתול בכל מיני מזונות טעימים ולגרום לו לאכול. האם הוא שותה? עם לא, תוסיפי טיפת חלב או סוכר במים, זה יכול לפתות אותו לשתות - חשוב שישתה. אם המצב לא סובל דיחוי עד מחר, תתקשרי לבית החולים הווטרינרי, הם עובדים גם בשבתות ותתיעצי (את הטלפון שלהם יש בפורום חיות מחמד). בהצלחה והחלמה מהירה לחתולך.

למעלה