טפסים להתנדבות

יעלעל

New member
טפסים להתנדבות

שלום
בתי אמורה להגיע לצו ראשון, להודיע על סכרת נעורים ולהתנדב. האם היא יכולה לחתום על התנדבות במקום? האם היא תוכל לעשות באותו היום את המבחנים הפסיכוטכניים או שיקראו לה ליום נוסף? האם לצורך קיצור התהליך היא יכולה לבוא עם טפסים מסויימים מלאים על ידי הרופא שלה? במידה וכן, איפה אני יכולה למצוא את הטפסים הללו? מצאתי רק טפסים רפואיים רגילים לצו ראשון אבל לא משהו מיוחד למתנדבים.
תודה מראש, יעל

hillator

New member
תשובות

א. ברוכה הבאה
ב. היא יכולה להתחיל בהליך ההתנדבות לאחר קבלת הפטור, במהלך הבדיקות הרפואיות ברגע שהרופא יראה שיש לה סכרת (מחלה אשר מחייבת בפרופיל 21) יפסק הצו הראשון
ג. שהיא תתחיל בהליך ההתנדבות היא תוכל לבצע את המבחנים
בברכה

יעלעל

New member
תודה

כלומר בצו ראשון היא תהיה ביחידה מעט מאוד זמן.
תודה. חשבתי שהיא תוכל לעשות כבר את הכל ולהתחיל להזיז עניינים.
יעל

hillator

New member
לפעמים אם זה מקרים גבולים

שלא בטוחים בפרופיל של הבן אדם מאפשרים לעשות מבחנים
אבל במקרה של סכרת לא נראה לי שנושא הפרופיל בכלל יעמוד לדיון

נ ו ע ה 12

New member
כמה הבהרות

את הצו הראשון התחלתי, כמו כולם, באימות נתונים. אח"כ הלכתי לבדיקות הרפואיות. הרופאה שם הודיעה לי שאני מקבלת פטור מצה"ל וקראה לנציגה מטעם תא מתנדבים (עד היום אין לי מושג מי היא, אבל לא ראש/אחראית התא וגם לא רופאה. כנראה פשוט חיילת מהתא) שהסבירה לי ממש בקצרה על מה זה להתנדב ושאלה אם אני רוצה להתחיל בתהליך. 2 דקות אח"כ כבר חתמתי על טופס בקשת התנדבות ומיד אח"כ הלכתי למבחנים הפסיכוטכניים. אז שום דבר לא בטוח. אם היא תבקש/תסכים להתחיל כבר באותו היום בתהליך ההתנדבות, כנראה שהיא כן תבצע את המבחנים כבר באותו היום. חשוב להביא כל מסמך רפואי שיעיד על המצב ועל האיזון/היציבות, אני לא הכי מבינה בסכרת... לא מדובר בטפסים שיש למלא אלא פשוט במסמכים רפואיים מטעם הרופא המטפל בביתך אודות המצב שלה בשנים האחרונות ואיך היא מתמודדת כרגע. כל מסמך רפואי יכול לעזור ולקצר תהליכים.

שיהיה לה בהצלחה! :)

למעלה