טפסי etrade

bubulina49

New member
טפסי etrade

הטופס הראשון של e trade אינו מתאים לטופס הדוגמה למילוי שנתתם באתר. בתחתית טופס הדוגמא הראשון הממולא על ידכם ישנו רבוע קטן נוסף בתחתית הדף שחסר בטופס המקורי שהורדתי מהאתר שלכם. (בתחתית דף הדוגמא ישנם שלושה רבועים שיש לסמן בהם x ובטופס המקורי יש רק 2 רבועים כאלה) למה ? האם לא חשוב למלא אותו? תודה מראש על עזרתכם bubulina 49

avity

New member
ממלא גם טפסי ETRADE ומצטרף לשאול

שים/שימי לב שהטופס הריק הוא טופס brokerage , והטופס הממולא הוא complete investment account. נדמה לי שיש לסמן credit interest checking בסעיף 4 בטופס brokerage... יש לי כמה שאלות להוסיף: 1) קודם כל, אני לא מצאתי את הקישור לטופס brokerage באתר עצמו של etrade... 2) איפה ממלאים funding בטופס ל- brokerage? כלומר צריך לשלוח צ'ק להפקדה כלשהיא, אבל בטופס brokerage אין בחירת צרת funding כמו בטופס דוגמא. 3) האם אפשר לשלוח צ'ק מבנק ישראלי להפקדה ב-E*TRADE? 4) לאן שולחים את הטפסים, לכתובת ב-UK או ב-US? ראיתי דעות סותרות לגביי זה. 5) סעיף 3 (Investment Profile) - האם הפרטים שממלאים שם משמעותיים? בנתיים מילאתי שם הכל ממוצע... אני מקווה שלא העמסתי יותר מדיי על השאלה של קודמי, אבל לפחות המידע הזה יכול לעזור לשאר הטירונים. תודה מראש avity

bubulina49

New member
טפסי etrade

1) טופס לדוגמה והטופס למילוי - שניהם brookerage aplication 2)חסרה משבצת בסעיף 2 בתחתית הדף 3) גם בסעיף 4 חסר מה שיש בטופס לדוגמה

bubulina49

New member
etrade

ועוד משהו....... סעיף 5 חסר בטפסי המילוי וסעיף 5 הוא בכלל סעיף 6 בטפסי הדוגמא אנא עזרתך ace of spade

למעלה