"טפשת הריון" שווה פרסים ב
|תפוז|

"טפשת הריון" שווה פרסים ב
|תפוז|

|מוצץ|
קרה לך שכשהיית בהיריון חיפשת בלי סוף את המשקפיים שלך וגילית שהם במקרר? או שהלכת לסופר ולא זכרת מה באת לקנות? או שחיפשת את הפלאפון בתיק וגילית שהוא ביד שלך? בואו לשתף אותנו בחוויית שכחה מצחיקות מההיריון בפורום הריון ולידה-תמיכה ואולי תזכו בפרסים מפנקים
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=110&messageid=170698454
|ספר|
הסופרת והמרצה ד"ר תמר ורטה זהבי תתארח בפורום ספרות לילדים משעה 18:00. תמר רואה בספרים משאב חינוכי ולכן נפגשת עם תלמידות ותלמידים בכל רחבי הארץ ומשוחחת איתם על הפלייה, גזענות, אנשים שקופים ואסטרטגיות לשינוי. אתם מוזמנים לשאול שאלות
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=848&messageid=170676412
|*|
למה ליבוביץ אינו מקובל על רובו של הציבור האורתודוקסי? היכן הוא טעה? מה יש לרב אורתודוקסי לומר על הגותו הדתית של ליבוביץ? פורום ישעיהו ליבוביץ - הגותו יארח היום משעה 20:30 את הרב יובל שרלו שישיב על שאלותיכם בעניין יחסו להגותו הדתית של ליבוביץ. אתם מוזמנים לשאול שאלות
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=241&messageid=170627468

ומה עם טפשת תמיכה?

קרה לכם שמתוך עייפות, חוסר תשומת לב או כל סיבה אחרת נהגתם בצורה שניתן להגדיר כטפשת?

שאלתם לקוח לכמה תשלומים לחלק בזמן שהחשבון היה על סכום של 20 ש"ח?

שאלתם אם לארוז כשהלקוח קנה רק מסטיק?

פניתם ללקוח בעל שם גברי מובהק בלשון נקבה?

במקום ללחוץ על השלט אמרתם ללקוח לנשק את השלט? (קרה לחברה בפורום...)

שתפו...

neurotica

New member
טעיתי בשם של עצמו

עניתי לשיחה ב-"שקרכלשהו שלום, מדברת לילה"

שתיכן הזכרתן לי מקרים שקרו לי כלקוחה

האחד היה כשהתקשרתי למרפאה הוטרינרית לגבי תוצאות בדיקות של הכלבה, ואמרו לי שהוטרינר יחזור אלי. מאוחר יותר התקשרה אלי פקידת הקבלה ואמרה שהיא מעבירה אלי את הרופא, רק שהיא קראה לי בשם של הכלבה
(להגנתה יאמר שלכלבה היה שם שעובר כשם של בן אדם).

מקרה אחר שסיפרתי עליו פה בעבר היה שהתקשרתי למוקד של הבנק ונענתי ע"י הבנקאי ב"שלום מר מרציפן", כשתיקנתי אותו שאני גברת הוא ביקש לדבר עם מר מרציפן והתעקש שאינו יכול לדבר איתי על החשבון אלא רק עם מר מרציפן! אחרי הפעם החמישית שהבהרתי שהתקשרתי בקשר לחשבון שלי, שאני המוטבת היחידה בחשבון ולא קיים מר מרציפן בחיי, רק אז הוא טרח להסתכל על המסך ולראות שאכן רשום שם שמדובר בלקוחה ממין נקבה ועוד עם שם שהוא לא יוניסקס, ורק אז הסכים לתת לי שירות - אבל מי רוצה לקבל שירות מבנקאי כל כך מעופף? (עובדה שהוכחה שוב בהמשך השיחה).

sivosh

New member
אני גם זוכרת מקרה שהיה בחור בקו השני

ודיברתי אליו בלשון נקבה, הוא תיקן אותי והמשכתי לדבר איתו בלשון נקבה...

trilliane

Well-known member
מנהל
קרו לי כל הדברים האלה בלי להיות בהיריון

כמו רוב הממושקפים, גם לי קרה לפחות פעם אחת בחיים שחיפשתי את המשקפיים כשהם היו עליי...

קרה לי גם שהושטתי יד לפנים כאילו יש לי משקפיים (מתוך הרגל) בזמן שהייתי עם עדשות...

יש לי כיס לסלולרי ברצועה של הכיס ויש לי הרגל למשש אותו לפני שאני יוצאת לוודא שהוא שם. קרה לי (הרבה יותר מפעם אחת!) שמיששתי ונלחצתי שהוא לא שם בשעה שהוא היה אצלי ביד (או שהייתי בשיחה!).

לרוב אני לא מכינה רשימת קניות לסופר אז בהחלט קורה לא פעם שאני שוכחת את אחד הדברים החשובים ביותר (בעיקר כשמדובר במוצרים שלא מובלטים על המדפים, כמו למשל כפפות מטבח. אותן אני תמיד שוכחת).

נתקלתי פעם בשרשור דומה בפורום היריון וכמעט כל מה שהן כתבו בו (כולל נסיעה עם בלם יד מורם, ניסיון לפתוח את דלת הבית עם השלט של הרכב ועוד) קרה לי גם, בצורה כזו או אחרת (ואני לא חושבת שאני אדם מפוזר במיוחד, אלא שאלה דברים שקורים כמעט לכל אחד, בפרט מי שחי די שנים).

אני ממש מתעבת את המונח "טפשת היריון". אני מכירה לא מעט נשים מקסימות ונבונות שלא הפכו להיות פחות חכמות בזמן היריונן. נשים בהיריון לא טיפשות יותר, יש להם פשוט תירוץ מוצלח לפיזור הדעת שתוקף את כולנו מדי פעם...

למעלה