טקילה התגובה האחרונה שלי .. נמשיך ?

danistar

New member
טקילה התגובה האחרונה שלי .. נמשיך ?

צמוד קרוב אלייך מכור לטעם שפתייך כמו דבורה לצוף אני אליהם חשוף קורא ברגשות עינייך בוהה בצבעי לחייך כמו גווני השקיעה את אותי מרגיעה פורט על מיתרייך מרטיט את חלומותייך כעיוור שנמשך לאור מריחך נהייתי שיכור

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif"פרחי אהבה"..../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

כטעם הדבש מתקתק לטף עם העינים תביט בערגה תרגיש את החום בתאווה בשקיקה תתבשם כמו שיכור מניחוח התשוקה תזליף עלי צוף מפרחי האהבה לטף אותי לטף הגוף משתוקק רוטט כמיתר גל על גל בים של אהבה..

danistar

New member
מנצח מושלם ../images/Emo168.gif

מכור לטעם שפתייך לצבעי הקשת בלחייך אוהב להיות עטוף בתוך גופך אסוף מנגן בעזרת גופך פורט קלות בשיערך כמו מנצח מושלם שמניף ידיו לעולם .. כמו מכווונת פסנתרים פרטת על המיתרים בים התווים הגדול גלים הופכים לחול ...

טאKילה

New member
../images/Emo48.gifבציר הענבים..../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

תגיד לי שאתה זוכר לגמנו יין בעת בציר הענבים כנפגשנו הכל היה נפלא אהבנו התחברנו בתשוקה יחד חווינו דברים הנשמה והגוף היו מלאים ואז השתנו הזמן והימים היה קשה אולי מפחיד עצרנו במקום כשהלב התעייף נעלם לנו הקצה גם סוף הדרך נגמרת,אני נשארת בוא נרענן את הקן לוחשת לך תמיד שתדע בלב רק אתה לי אהבה תגיד לי שאתה זוכר לגמנו יחד בעת בציר הענבים.

danistar

New member
אני זוכר ..

אני זוכר את השקיעות איך ישבנו שם שעות בין שורות עצי גפנים איך אהבה היינו מתנים אני זוכר את הריחות איך התמכרנו לשיחות את ימי בציר היין חש את טעמו עדיין אני זוכר את הלילות איך אהבנו בלי לדלות בין בקבוקי היין הריקים איך היינו יחד צוחקים זוכר ימים יפים של פעם שמעלים שוב את הטעם מביט עליך כאן מולי את פשוט האהבה שלי ...

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif"אתה זוכר"../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

אתה זוכר הית שר לי מנגינה, אני זוכרת תמיד,,, מעולם לא רציתי שתגיד שהזכרון הוא כלי מיותר. שמה שלא יהיה עכשיו, יהיה מחר! זכרונות משותפים. אני זוכרת אותך.. כמו שאתה באמת, לראות אותך.. כמו שהית וכמו שתהיה, זוכרת איך לגמנו יין בעת בציר הענבים.. איך השתכרנו לתשוקה אוחח ניחוחות ממכרים נגענו ליטפנו בחוף על החול הזהוב מול שקיעה אדומה לחשתי לך ברכות אני אוהבת אותך... אוהבת...תמיד!

danistar

New member
להרגיש את ידייך

חושב רק עליך נזכר בתווי פנייך מרגיש את מגע עורך מצטמרר מריח בשמך רוצה להרגיש את ידייך להביט ישר לתוך עינייך לקבל את החום של גופך להיות חלק ישיר מאיברייך אוהב עד כלות הנשימה מקווה להישרף איתך בלהבה מהרהר על המילה אהבה רוצה לחיות את מהותה

טאKילה

New member
................/images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

אמץ אותי לחיקך אני נמסה בחישוק זרועותך חבק אותי אל מזגך הלוהט תלחש את סוד התשוקה ואפרוט לך כמנגינה בכל הגוף והלב לך את לילותי מחכה כשבאת כתפיי רעדו פניך קרן אור וחיוך מתנועע סביבי עטור כוכבים וענן אהבה מסמיק רקיע מטפטף עלינו יין אהבה אמץ אותי לחיקך אני נמסה בחישוק זרועותך חבק אותי אל מזגך הלוהט תלחש לי את סוד התשוקה... תלחש לי....אהבה

danistar

New member
בתוך כל הסערה

בתוך כל הסערה האש בליבנו בערה מצאנו ללב מפלט לרגש נתנו מקלט ריח שיערך באפי באוויר גשם חורפי מחבק אותך בחום רטובה באמצע התום טעם שפתייך מעודן כמחלה חסרת נוגדן מכור למשי ידייך לתחושה הזו בעינייך

טאKילה

New member
וסערת עלי...../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

וסערת עלי בתאווה כמו אש הזמן סביבינו מעגלים מעגלים רחצנו את התשוקה בצוף ובדבש לאורו של ירח מלא עטפת אותי במשי שבליבך זה שגווניו רבים ככוכבים הלילה נטף כחלב קטיפתי לחשת לי מילות אהבה רכות מלטפות וענוגות החדר היה מבושם ניחוח קטורת ריחנית התעלסנו עד עלות השחר וכשהבוקר האיר רפרפתי על פנייך בשפתיי הלחות נשקתי לך על האף מתוך המקדש הנצחי החצוב וחרוט בנשמתי, אני אוהבת אותך..
.

Mוניk

New member
../images/Emo25.gif

טעם שפתייך והמגע הרך כה נעים ובלתי נשכח בתוך עינייך מביטה עמוק רואה שם רוך ותשוקת אין סוף אל תרפה אחוז בי חזקק הצמד את גופי אלייך כן כך גופי נענג צמאה מאוד רוצה עוד ועוד תרווה צמאוני תשוקתי תבערה שבתוכי קח אותי אלייך תרווה אותי בשיקוייך בשיקוי התשוקה ערבב את הרטבים ונרווה שנינו את צמאוננו כשני שיכורים נשתה בייחד את מיצי החיים נתעלס נשתגל ונשקע בתאווה בתאוות הבשרים הענוגה
מוניק

טאKילה

New member
ממממ....../images/Emo25.gif

מתעטפת בחום גופך כמלכודת פוערת מתמוססת לעיניך מתענגת מהניחוחות כמו מנגינה מרקדת מתפתלת תטמין את שפתייך בתשוקה הפרח...מממ.. נוטף דבש חבק אותי חבק בשקיקה חבק..

Mוניk

New member
אמממממ יו יו איזה יופי של שרשור

אההה שניכם ממש משוררים מקסימים סה עוסה לי חסק לסססססססס סקט חחחחחחחח אוהבת כל מילה בשרשור המנצח הזה מוניק

למעלה