טקסטורה?

shickoLB

New member
טקסטורה?

שלום לכולם.. אני ממש מתחיל(3DMAX) והסתבכתי קצת אז חשבתי להיעזר בכם מעט.. מידלתי כדורגל לפי מדריך ועכשיו אני רוצה להוסיף עליו כיתוב וקישקוש כזה שיש על כדורי רגל.. קראתי בטאטוריאלס ולא הצלחתי. חיפשתי גם ברשת הסברים ולא מצאתי משהו ברור... המודל בנוי משני Ngon - אחד של 5 צלעות והשני של 6. במדריך היה כתוב לשמור צילומסך של הNgonים האלה ולהיעזר בהם לבניית הטקסטורה... עשיתי כך אבל אני לא יודע איך לעשות טקסטורה. לגבי חומר - תגידו אתם איך זה נראה ומה ממליצים :) תודה מראש שי

זאת תגובה מהירה בעיקר בגלל מחסור

בזמן. יש מודיפייר בשם uvw unwarp שעוזר לך למקם טקסטורות במקום שבו הם צריכות להיות. תחפש טוטוריאלים עליו. אתה יכול במקרה של המודל שלך להסתפק ב uvw map על כל חלק בנפרד, ולשים את הטקסטורות שיצרת. זה פחות מדויק, והרבה עבודה.

shickoLB

New member
תודה בומס הקופץ.. עוד משהו-

הסתדרתי בסוף עם הטקסטורה, הלכתי לפי אחד המאמרים כאן בפורום. תודה למחברים. בהמשך עשיתי אנימציה פשוטה ואני עכשיו רוצה להפוך אותה לקובץ וידיאו - מה שעשיתי, הלכתי לanimation>make preview ושם לחצתי create עם הנתונים הבאים: rendering level: smooth + highlights output: avi - Uncompressed resolution: 320*240 התוצאה יצאה מזעזעת - פשוט איכות גרועה.. הפרטים נראים מטושטשים .. ממש לא דומה לתמונה שיוצאת אם אני מרנדר. האם זאת הדרך המקובלת להפוך אנימציה לקובץ וידיאו? למה זה לא יוצא קרוב אפילו מבחינת האיכות לתמונה המרונדרת?

shickoLB

New member
זה לא היה כזה פשוט!

כמובן שבהתחלה ניסיתי לחפש בRENDER אפשרות להפוך לקובץ וידיאו. רק אחרי קצת ניסוי ותעיה וכמה טאטוריאלים הבנתי איך זה הולך - קודם צריך לרנדר את כל הפריימים שבאנימציה ולשמור אותם ואח"כ להשתמש בRAM player כדי לפתוח אותם ולשמור בתור קובץ וידיאו. thanks anyway

מיכאל ג

New member
למרולת שמומלץ לעשות ככה

יש גם אפשרות לשמור קובץ AVI או כל פורמט וידאו אחר ישר מתפריט ה-RENDER.

nickname4

New member
שאלות לגבי טקסטור! - נצל"ש

למישהו יש מדריך טוב שמלמד איך לטקסטר מודל (ממש לעשות את הטקסטורה ולא ללמד על הכפתורים)?? תודה!

למעלה