טקסט מדהים..תפנימו

• פותח הנושא shmez
  • פורסם בתאריך

shmez

New member
טקסט מדהים..תפנימו ../images/Emo6.gif

האם הסתכלת במראה היום
מה ראית
מה הרגשת
האם אהבת את זה
אם יש לך מזון במקרר בגד מעל גופך גג מעל ראשך ומקום לישון בו, אתה עשיר יותר מ 75% מהאנשים בעולם אם יש לך כסף בבנק אם יש לך כסף בארנק אם יש לך כסף קטן אתה נמנה בין ה 8% העשירים בעולם אם התעוררת הבוקר יותר בריא מחולה אתה מבורך יותר מ 1,000,000 אנשים שלא ישרדו עד סוף השבוע אם לא חווית אף פעם את סכנות המלחמה... את בדידות הכלא.... את זוועות העינוי... או את ייסורי הרעב, אתה יותר טוב מ 500,000,000 אנשים בעולם אם אתה יכול לגשת לבית התפילה מבלי לפחד מהטרדה, מעצר, עינוי או מוות, אתה במצב יותר טוב מ 3,000,000,000 אנשים בעולם אם ההורים שלך עדיין בחיים, ועדין נשואים, אתה זן נדיר אם אתה יכל להרים ראש ולחייך אתה מבורך כי מתוך האנשים שיכולם רובם לא עושים זאת אם אתה יכול להחזיק למישהו את היד, לחבק מישהו, או לגעת במישהו, אתה מבורך כי אתה יכול לספק ריפוי במגע אם אתה יכול לקרוא את המסר הזה אתה מבורך פעמיים פעם אחת כי מישהו חשב עליך, ופעם אחת כי יותר מ 2,000,000,000 אנשים לא יודעים קרוא וכתוב שיהיה לך יום נעים ספור את ברכותיך ושלח לכל מי שאתה מכיר כדי שידעו עד כמה הם מבורכים

El Caballo

New member
תגובתי (המרושעת, מכוערת..יאדא יאדא)

היי, אני סתם מנתח דברים יותר מידי וכאלה... אז לא לקחת ללב. הקטע התחיל נהדר (באמת) אבל היו טעויות (וגם קצת שטויות) בפנים... למשל.. אם התעוררת הבוקר יותר בריא מחולה אתה מבורך יותר מ 1,000,000 אנשים שלא ישרדו עד סוף השבוע (יותר אנשים מתים בשבוע...6.5 מיליארד על כדרה"א) וגם.. אם לא חווית אף פעם את סכנות המלחמה... (כולנו חווים אותן... מלחמה מסוג חדש) את בדידות הכלא.... (על לא עוול בכפי ? ) את זוועות העינוי... (טפו טפו... חס וחלילה) או את ייסורי הרעב, אתה יותר טוב מ 500,000,000 אנשים בעולם (6.5 מיליארד..מתוכם כשליש רעבים) קיצור... המסר נהדר... הביצוע לא משו... ומצטער שאני כזה דודה מצורף - תרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך

shmez

New member
ת'אמת לא לקחתי ל../images/Emo23.gif

מהסיבה הפשוטה שאני לא כתבתי את הטקסט... אני חייכתי אחרי שקראתי אותו...אפילו חיוך גדול אני חייבת לציין.. ולא שקעתי במספרים טרחניים שמעיקים לי ולכולם על החיים... לא כל העולם סובב מספרים...תצאו מהבועה
יש הרבה חוץ מלהתפס לקטנות... אני קיבלתי המון תגובות חיוביות.. והשליליות היחידות היו 2 שדיברו על האנשים האחרים שכן במצב שאנחנו לא נמצאים בו.. אתה היחיד שהאיר לי על....נתונים מספריים... נכון זה נחמד לתקן ולהיות צודק..גם אני אוהבת את זה..ואני עושה את זה.. אבל בטעם..לא למישהו שכולה ניסה להעלות
על ה
שלך ושל חברינו לפורום הרדום הזה... מקווה שתקבל את זה ברוח טובה...

Ne§t£A Gi®L

New member
לא יודעת למה...../images/Emo108.gif

דברים כאלה לא עושים לי טוב על הלב, הם גורמים לי לחשוב על האנשים האחרים-אלה שכן רעבים, אלה שכן-מה שאני לא. מה גם שיותר מחצי מהדברים שכתבת כאן, הם לא בזכותי-הם בזכות אנשים אחרים-לא אני השגתי את זה. אז מה כן עושה לי טוב? לדעת שאני כאן, ואני סומכת על עצמי, מסוגלת לעשות מה שאני רוצה בעצמי ברגע שאני ארצה, ושיש לי מעגל של אנשים שאוהבים, שאכפת להם ממני-ואני אוהבת אותם ואכפת לי מהם. לדעת שיש לי את הדברים שאני השגתי, או יכולה להשיג- בזכות עצמי. לדעת שאני יכולה לקום בבוקר ולחשוב לעצמי שיהיה לי יום נפלא, ומסוגלת לעמוד בהבטחה הזו ב80% מהימים, ושאני יודעת שגם כשאני מצוברחת-יש לי את הכלים לצאת מזה. זהו, סיימתי- תודה רבה על ההקשבה

למעלה