טקסים וצילומים ב-
אנשים

טקסים וצילומים ב-../images/Emo43.gif אנשים

טקס פרסי המילאנו יוצא לדרך! ביום הולדתה של אליסה מילאנו, מקיים הפורום שלה את טקס נבחרי השנה שלו, הן מתחום פעליה והן מהפורום עצמו. אתם מוזמנים להצביע ולהשפיע בטקס בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1620&msgid=90887718
אם מפריע לכם מצב הטיפוח הסביבתי בארץ, זו ההזדמנות שלכם לשנות, ואפילו לקבל תמורה! בפורום גינון פותחים בתחרות צילום, במטרה להעלות את המודעות הציבורית לחשיבות הטיפוח הסביבתי. לעוד פרטים, הקליקו על הקישור, והשתתפו גם אתם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=465&msgid=90942315

קאבום3

New member
הזמנה רשמית לקא-בום3!

הזמנה רשמית לקא-בום3! קא-בום 3, כנס הקומיקס השנתי של המועדון יערך השנה ביום ה' ה-21.12.06 במרכז 'בית תמי' בגינת שינקין בתל אביב. הכנס יערך בין השעות 10:00-22:00 ויכלול הרצאות, סדנאות, כנס חברים, טקס הענקת פרסים ויריד דוכנים ענק. בין שלל החידושים השנה – נמכרות חולצות כנס דרך אתר פרינטמול ולבאים עם חולצת כנס מחכות הפתעות. אחראי המתנדבים מדווח על התקדמות מרשימה בשיבוצים, אך עדיין נותרו מקומות פנויים ואלו שרוצים לתרום מזמנם ומרצם מוזמנים לעשות זאת דרך פניה לתיבת המייל שלו בכתובת: [email protected]. עוד חדשות מהכנס – השקות ספרי קומיקס ישראלים חדשים : 'פלאפל- מן' מאת דורית מיה גור. 'זבנג אישי – סתיו' מאת אורי פינק. 'לוזר' מאת מתן כהן. פרטים נוספים על כל אלו ועוד דברים רבים נוספים ניתן למצוא באתר הכנס בכתובת : http://kaboom.okay.org.il

Fay Wood

New member
אנימהוליקון~~ ../images/Emo168.gif

(אה, אני מבקשת מכל מי שמתכוון להגיב לתגובה הזאת, לא לכתוב שום ביקורת ושום תלונות על הכנס ושלא יתפתח פה שום דיון על זה, כי אני יודעת טוב מאוד שבסוף זה יהפוך למריבה אחת ענקית. כל תגובה עוקצנית שהיא תמחק. כי יש לי קשרים. X3) אז. כן. רצתי וקיפצצתי וצווחתי ואני לא מרגישה את הרגליים או את הגרון שלי. והיה לי כלכך כיף. (גם אם לא בדיוק נכנסתי לכנס עצמו XD) היום הזה הזכיר לי עד כמה אני אוהבת את הקהילה הזאת. או מה שנשאר ממנה. או שיהיה. וזהו.~ אני אוהבת אתכם אנשים ^_____^~ *חוזרת לפינה החשוכה שלי עד שייגמרו הפילרים~*

keep smiling

New member
את אומו../images/Emo12.gif

בתור כנס.......... היה. בתור מפגש עם אנשים שאני אוהבת.... היה איכותי ביותר. טוב, אנשים מעניינים- תבורכו. סוף דבר.

Serf SaN

New member
מה

גם כשהייתי צריך לתפוס, וגם כשלא, עשיתי את זה ממש מהר. X333

IבורהI אמ..הכוונה למשחק

עם הדבר המוזר באמצע שנראה כמו טאקי ויש בו כל מיני סמלים מוזרים? ס.ס אם לא,אני מעידה כי לא ראיתי אף יצור מכם בכנס;[

לבנדר א

New member
בתור מי שהייתה בפנים-

זה התחיל נחמד אם כי צפוף ואת רוב מי שרציתי לראות לא ראיתי, ולקראת הסוף איש רע בכניסה לקח לי את המים אז הייתי צמאה והיה לי כאב ראש. ממש, ממש נהניתי מההקרנה של brave story (ככה כותבים, נכון?) ומההרצאה על הנוער ביפן. המסיבת jrock הייתה על הפנים, כי כל כך כאב לי באוזניים שלא העזתי לצאת מחדר הקרנותך והרצאות. ;;

באמא'שלי

כשאני עוצמת את העיניים, אני עדיין יכולה לראות את התבנית של האורות הצבעוניים ההם על העפעפיים. XD אבל היה כיף להחריד. ושיר הפתיחה של אוונגליון ממכר וההרצאה על פסטיבלים ביפן הייתה מאממת וחסרת צווחות והערות רקע של אנשים שחושבים שהם נורא משעשעים ויש לי את ווליום 3 של דגמ. -מריירת- וגם OTP חדש. ...לא שיש פאנפיק אחד לרפואה בפאנדום ברייב סטורי. >< [הסוף היה כזה *צינזור*. D:]

Ayelet chan

New member
לי היה ממש כיף! ^___^

(חוץ מהכנס...) חבל שרק אחרי 5 שעות נכנסתי. XD אבל היה כיף גם בחוץ וגם בפנים וגם הקשת שקניתי הייתה ממש יפה~ וגם פגשתי 2 מכורות קלאמפ חדשות. ^^ וגם, אמ, היה ממש כיף, ונזכרתי איך משחקים ג'אנגל ספיד~ וגם חנ קנתה לי ווליום 8 של טסובאסה (עכשיו חסר לי רק 9 ו10~) וסמפאי הביא לי קלפי קלווו. 333333> אריגאטו סמפאייי. 333> כןכן, שלוש שנים של חלומות לגעת בקלפים כאלו~ ועכשיו יש לי אותם! אמיתיים! כאן! לידי! ^__^ אומג, אני הבנאדם המאושר עלי אדמות. 333> וכןןן!!! אחרי זה נסעתי למייתר והיה כיף, וזהו. ^___^ *נעלמת גם עד שפילרים יגמרו*

Goggle Girl

New member
היה נחמד למדי בפנים

למרות שבזמנו הייתי עסוקה בלכעוס ולזעום על שטויות XD מה שכן ההרצאה של אלי אכזבה אותי >: וזה ממה שהבנתי לא מהדברים שקוצרו מפאת חוסר הזמן. ניחא. עדיין היה כיף D:

oracle

New member
../images/Emo207.gif בליי מי!! ~~ 0.0;;

ג'יי קיי רולינג בטוח מעריצה שרופה של בליץ'... שימו לב לשם שהיא נתנה לספר השביעי והאחרון בסדרה.. XD *חוזרת למאורה*

Goggle Girl

New member
o.o; הולי שיט

אז מה, עכשיו יגיע תלמיד חלופי ג'ינג'י מיפן שלא יכול לשלוט בכוח הקסם שלו? ואנשים לא באמת ימותו, הם יהפכו לשיניגאמים?

למעלה