טקסים ליום השויון אני רוצה לחגוג את יום השויון משיהו יכול להמליץ לי על טקסים?
ת תולעת כרמים New member 22/9/04 #1 טקסים ליום השויון אני רוצה לחגוג את יום השויון משיהו יכול להמליץ לי על טקסים?
ת תולעת כרמים New member 23/9/04 #6 האמונה שלי... אני מאמין בכח העליון הנמצא ומולך בכל חי צומח דומם ובכל כולו של היקום הרוח המחיה אותנו באור הנשגב והנפלא, הרוח המשקה אותנו בטל חיותה.
האמונה שלי... אני מאמין בכח העליון הנמצא ומולך בכל חי צומח דומם ובכל כולו של היקום הרוח המחיה אותנו באור הנשגב והנפלא, הרוח המשקה אותנו בטל חיותה.
מ מוסורסקי New member 23/9/04 #7 זו תשובה שכמעט כל אחד יכול לתת. אבל בוא לא נכנס לויכוח תיאולוגי כרגע. טקס לדוגמא תוכל לראות בקישור המצורף.
זו תשובה שכמעט כל אחד יכול לתת. אבל בוא לא נכנס לויכוח תיאולוגי כרגע. טקס לדוגמא תוכל לראות בקישור המצורף.
D Duke Tear New member 22/9/04 #3 זה היה אתמול, לא? בלילה בין אתמול להיום העיברו את השעון. בכל מקרה, אני חגגתי אתמול ,ולחגוג לפי טקס שמישהו אחר אומר לך זה מגוכח , בעיקר כשאתה לא כותב פה על האמונה שלך ,אז יכול להיות שאתה בכלל לא מאמין, תבין מהי המשמעות של המאבון ,ושתבין אותה תראה שאתה תיהיה טקס מהלך.
זה היה אתמול, לא? בלילה בין אתמול להיום העיברו את השעון. בכל מקרה, אני חגגתי אתמול ,ולחגוג לפי טקס שמישהו אחר אומר לך זה מגוכח , בעיקר כשאתה לא כותב פה על האמונה שלך ,אז יכול להיות שאתה בכלל לא מאמין, תבין מהי המשמעות של המאבון ,ושתבין אותה תראה שאתה תיהיה טקס מהלך.