טקס אנשי השנה של גאווה צעירה

טקס אנשי השנה של גאווה צעירה../images/Emo34.gif

עלו הגלריות של: מדונה אנג´לינה ג´ולי זינה הנסיכה הלוחמת גבריאל אליז´ה ווד בן אפלק חסרות תמונות כדי להרכיב את הגלריות הבאות: הרמיוני(מהארי פוטר) בריטני ספירס מיקי חיימוביץ(זה לא ממש נחוץ, אבל אם יש תמונות למה לא) בראד פיט שרון פרנס דיוויד בקהאם דודי בלסר קיילי מינוג וינונה ריידר לכן פה נפתח שרשור התמונות הגדול השני!!! אנא שרשרו לכאן תמונות של האישים שמופיעים ברשימה של תמונות חסרות.... בלופ. תודה. שרימפי

Ophel McNeil

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo117.gif

אני יודעת שאני לא חלק מהקהילה וכו´ וכו´ וכו´ וכו´ אבל מה הקשר בין שמות האישים שנתת לגאווה?..... או שאלה סתם אישים מוערצים?

המסורת החדשה אצלנו בקהילה

היא שבכל שנה תהיה פה תחרות שתקבע מי הם אנשי השנה של הנוער והצעירים הגאים בישראל. זה חלק מזה.... ורוב האישים שם נערצים על ידי חלק מחברי הקהילה ועל ידי נוער וצעירים בכלל.....

שימי תמונות שלה והיא תצורף!

יש מקום לעוד 3 מעומדים...לא יותר....ועדיין צריך למלא את הגלריות הריקות של המועמדים שרשמתי בהודעה הראשית.

lolly1

New member
your wish is my comand....

אהה ויש לי בקשה..!! אני רוצה גלריה של גייל הארולד!

resputin

New member
זה רק אני, הוא שהוא נראה ממש

פאג עם העגיל הנוצץ הזה.? ובכלל, כמה התעללויות השיער שלו יכול לעבור? יש לבחור כ"כ הרבה פוטנציאל.... חבל שהוא לא מממש אותו...(או מנסה..)

sarah

New member
מה עם ג´וני דפ?! ../images/Emo2.gif שלחתי לך

תמונות באימייל

sarah

New member
כמובן שלא

איך הוא היה יכול להיות כל-כך מדהים אם הוא היה ממש מעצבן כמו אנממ לאונרדו דיקפריו למשל?
מה שכל-כך סקסי בג´וני דפ (חוץ מאיך שהוא נראה :-X) זה שהוא תמיד משחק בתפקידים כל כך אממ... כאלה... יאמים, ומשחק ממש טוב בסגנון המטורף אהוב שלו שאני כלכ-ך אוהבת. 0_0 וגם ג´וני דפ שנראה כמו... אממ לאונרדו דיקפריו למשל (לא שהוא מכוער במיוחד, הוא רק לא מדהים כמו ג´וני היקר) היה שווה מספיק כדי לקבל את סמיילי ה: :-X (*סמיילי הנחנק למראה ג´וני דפ) יום נעים כחןדגןכעחדגלעח באעבה, שרה

למעלה