טקס גלובוס הזהב בספק

מיהם היהודים שהופיעו הכי הרבה במדיה הבריטית?

The jewish chronicle פירסם את הרשימה שבה רומן אברמוביץ' מקדים את השר החוץ של בריטניה.. ולצד שמות כמו אברם גרנט ויוסי בניון מופיעים גם סטיבן פריי,מאט לוקאס, איימי ויינהאוס ואהוד אולמרט... לרשימה המלאה. יש גם שמות שאני לא יודע מי הם בכלל : The Tchenguiz brothers Philip Green Harold Pinter “Ziggy” Lichtman Vanessa Feltz

gadgad0

New member
בושה וחרפה, איך אתה לא מכיר את הרולד פינטר?!

אחד הכותבים הדגולים של דורנו.

gadgad0

New member
אגב, את ג'ואן קולינס קצת גיירו...

רק אביה יהודי (ולא אימה), מה שעושה אותה ללא-כל-כך יהודיה עפ"י ההלכה...

בשביל מה לי לקרוא אותו?

הוא לא שם תמונות בספרים שלו..... עכשיו אחרי הנזיפה אני אדע מי הוא לכן תמיד טוב לשאול מאשר לחפש לבד בגוגל. ככה זה נשמר טוב יותר בזכרון.

gadgad0

New member
כדאי לך להכיר אותו, הוא כתב שירים על ספורט

הנה שיר שהוא כתב (על פוטבול אמריקאי): American Football by Harold Pinter Hallelujah! It works. We blew the shit out of them. We blew the shit right back up their own ass And out their fucking ears. It works. We blew the shit out of them. They suffocated in their own shit! Hallelujah. Praise the Lord for all good things. We blew them into fucking shit. They are eating it. Praise the Lord for all good things. We blew their balls into shards of dust, Into shards of fucking dust. We did it. Now I want you to come over here and kiss me on the mouth.

gadgad0

New member
סופית: השחקנים יחרימו את טקס גלובוס הזהב

NBC הודיעה כי תשדר את הטקס כמתוכנן, למרות הכל.

gadgad0

New member
זה מעניין: דיבורים על ספינאוף ל"ניצבים"

ריקי ג'ארוויס מתכנן ספינאוף בעל פוטנציאל היסטרי ל"ניצבים": סדרה חדשה סביב הסוכן המטומטם שלו (סטיבן מרצ'נט) והדמות של בארי (ששיחק פעם באיסט-אנדרס...).

hen chen

New member
XD פותרים תעלומות פשע??

חייב להיות שהוא אמר את זה בצחוק לא? כל מה שהם עושים הרי שואף להיות מאוד מציאותי, לא? זו אחת הסיבות שהקומדיה עובדת כל כך טוב... יש ניגוד בין הקיצוניות של הדמויות למציאות העגומה והעצובה של העולם והעולם של אנדי מילמן. אולי הם יצליחו לעשות מזה משהו מציאותי... ואולי לא P= אני לא חושב שהם יעשו משהו מזה בכלל עד כמה שזה מעניין. בכל מקרה הייתי שמח לראות.

gilriv

New member
היום תוכנית חדשה של ג'יי לנו

עם מייק האקבי מתמודד ראשון בממשך השבוע בטח יהו שם יחצנות למתמודדים הבאים -מתי זה קונאן אובריין עם המתמודדים והוא באמת גידל זקנקן כמו שראו בחדשות ?<

gadgad0

New member
הוא לא באמת גידל זקן - זה רק פוטושופ

הוא גם לא ג'ינג'י עם בלורית, אלא כושי קירח וממשוקף. אחלה תוכנה פוטושופ.

gilriv

New member
אני בנתיים לא רואה תוכנית {חדשה של קונאן

ביס זה עוד שידור חוזר נכון רובין ווילאמס יבוא בין היתר בקונאן מתי זה ישודר אבל

למעלה