לבקשת הקהל, אני מצרפת את ההזמנה לטקס האוסקר שיתקיים ב-28.2.2002. המסיבה מיועדת לחברי קבוצת הבוגרים (16-30), ותתקיים בבית שמע ת"א, רחוב פליטי הספר 30, ת"א. זוהי הפעם השלישית או הרביעית שמקיימים את הטקס.
אני חלק מקבוצת החרשים בארץ,לאחרונה גיליתי כי כל מי שמנסה לגלות יוזמה ולהביא משהו למסיבת האוסקר בשמע כגון סרט חייב בתשלום דמי ההשתתפות כמו כל אחד אחר. בעיניי זו חוצפה שאין כדוגמתא. אני וחברי דיקססנו על העניין וזה גורם לכעס רב וחוסר רצון ומוטיבציה לנסות ולהביא משהו. אם אני משקיעה בהכנת סרט כחלק מהערב אני צריכה גם לשלם כדי שאוכל להיות במסיבה שבה מוקרן הסרט שלי?! אני חושבת שכל האנשים החשובים שיושבים להם בישיבות ב"שמע" אינם מבינים את משמעות הדבר הכנת סרט. זה לא עסק פשוט וחוץ מזה כרוכים בכך הוצאות רבות: עריכת הסרט הזמן שלי והנסיעות. למנהלת הפורם אני מבקשת ממך לתת לחרשים חופש ביטוי בכל מה שקשור לתגובת של המסיבה הזו. אנו לא כל-כך תמימים כמו שאתם חושבים ויש לנו מה להגיד בעניין. אני מקווה שתקחו את העניין ברצינות ותשנו את גישתכם ותנסו לעודד יותר יוזמות פרטיות של החרשים. בתודה מראש הנערה החמודה
פעילות חבר´ה. ובידור ופרסים.. ולשם כך נועד הכסף. אחרת מי יממן את הפרסים שמחולקים? נכון לעכשיו הפרסים יוענקו לסרט הטוב ביותר כלומר לשחקנים שהשתתפו בו ומה עם אלה שלא השתתפו? יהיה בידור ופרסים אחרים? וקחי בחשבון את האוכל שמחולק בשמע ואת ההגברה לדיסקו במידה וזה עולה כסף... שאת משלמת כסף תמיד מגיע לך תמורה.. אל תשכחי! ואם לא מגיע לך אפשר להתלונן..
אני אשיר על גג בבניין בן 8 קומות, עם ערבי , ואנסה לגרום לחוות הסוסים שעל הגג לשיר את "טועמה מחבל", כשברקע יש עשרות מטאוריטים שמתנפצים על ערי סוריה ולבנון.