טקס האוסקר

gadgad0

New member
הנה בחירותיו של המר"ן שליט"א:

סרט: צריך לזכות "זה ייגמר בדם". יזכה: "ארץ קשוחה". שני מאסטרפיסים אמיתיים שמתוכם אני בוחר רק מתוך העדפה אישית את הזוכה . בימוי: המאבק הוא בין האחים כהן לג'וליאן שנאבל. אני מהמר על האחים כהן, אבל יש לי תחושה ששנאבל יזכה. שחקן: האוסקר חייב ללכת לדניאל דיי לואיס, שנותן ב"זה ייגמר בדם" את אחד ממפגני המשחק הגדולים שנראו בקולנוע. מעולם. שחקן משנה: חאבייר בארדם צריך לזכות (ויזכה) על דמות הפסיכופת אנטון שיגור ב"ארץ קשוחה". שחקנית: ג'ולי כריסטי תזכה, גם על תפקיד ענק ב"הרחק ממנה", וגם כי הייתה תקופה שהיא הייתה השחקנית הכי יפה בקולנוע (ויש לי חולשה אליה, מה לעשות...). שחקנית משנה: רובי די תזכה על "אמריקן גנגסטר", רק כי כולם מתים עליה ורוצים לצאת טוב בעידן (תתרגלו:) הנשיא אובאמה. תסריט מקורי: "רטטוי" צריך לזכות, אבל דיאבלו קודי האקס-חשפנית תזכה כנראה על "ג'ונו". תסריט מעובד: קרב קשה בין ארבע יצירות מופת: ארץ קשוחה, הפרפר ופעמון הצלילה, זה ייגמר בדם וכפרה. זה כנראה יילך למי שיזכה לפרס הסרט הטוב ביותר, כלומר לאחים כהן. סרט אנימציה: לדעתי הזכיה הכי בטוחה של הערב - רטטוי. סרט זר: כולנו רוצים שבופור יזכה, הסיכויים אומרים: הזייפנים (הסרט האוסטרי). אחד מחזאי האוסקר המובילים (ג'ון איימורי, שקולע בול בשנים האחרונות כמעט בכל בחירה שלו), טוען שדווקא "מונגול" הקזחסטני ייקח. אני הולך על האוסטרי.

gadgad0

New member
כמו ששמתם לב, צדקתי בכל הניחושים שלי

למעט קטגוריות הנשים (שחקנית ראשית ומשנה), שזה בעצם המוטו של החיים שלי...

בגלל זה אתה האדמ"ור ואנחנו לא.

ואל תכעס אבל החזקתי אצבעות למריון קוטילארד שתזכה בפרס השחקנית, היא מ-ה-מ-מ-ת!

gadgad0

New member
השם זה "קוטיארד" (לא מבטאים את ה-L)

- זו הייתה תכניתנו "רגע של צרפתית"...

Hey why shooting tzrorot

אני מנצל את היום האחרון לשידור התשדיר כדי לומר עליו מילה טובה... בדרך כלל אני רותח מכעס כל פעם שחברת יס מעלים קמפיין גרנדיוזי ויקר ובדרך כלל גם מטומטם כמו בתשדיר החרדים ומתעצבן שעל זה הם מבזבזים את דמי המנוי שלנו. הפעם דווקא יצא תשדיר טוב עם מנחם גולן שבאופן מפתיע מגלה חוש הומור עצמי,דווקא הוא זה שאוהבים לשנוא הצליח להצחיק אותי.ריספקט.

מכה למהדורות החדשות של הבוקר

בופור לא זכה ועכשיו יצטרכו לדווח על חדשות אמיתיות ולא על הזקפה הלאומית.. "הזייפנים" זכה וזה הזכיר לי את ההופעה של קייט וינסלט ב"ניצבים" שאמרה שסרט על שואה זה באנקר אוסקר.

היה טקס בסדר גמור

ג'ון סטויארט הנחה אותו יפה עם כמה דאחקות מוצלחות ( בהמשך הבוקר האדמ"ור יביא ציטוטים נבחרים ) היו עדינים עם הפסקות הפרסומות שהיו מועטות וקצרות מבדרך כלל.. יס הפיקו אולפן אוסקר עם שחר סגל והילה נחשון שהיה קשה להבדיל מי מהן בהריון... אביעד קיסוס אירח כל מיני מבקרי קולנוע שעל פי ההתנהגות שלהם נראה לי הוא חותך איתם הבייתה בסוף השידור.. ותודה לאקדמיה שלא בחרה בבופור וחסכה מאיתנו עוד שעות מסך עם אמיר קמינר. ניצחון!

PopPy

New member
פחות מבסדר..

היה די משעמם, מעט מידי ג'ון סטיוארט ויותר מידי זוכים זרים שלא יודעים אנגלית, או שיודעים אנגלית אבל עסוקים בלהיות בהלם ולקשקש בצרפתית/ספרדית/whatever. שלא לדבר על זה שרציתי למות מכמות הסרטונים שהכינו, הטריביוט למשקפת שהכינו כפארודיה - ממש לא כזה רחוק מהאמת.. האולפן של יס היה כל-כך משעמם שהייתי מעדיפה לראות את הפרסומות. לא חתכתי ל- E! כי אני מתעבת את הערוץ הזה אפילו יותר מאת Y בעשר, ואני מחבבת את אביעד קיסוס. אגב, איכות השידור הייתה לא משהו בלשון המעטה. הטיימינג של האולפן היה איום ונורא, היו קיטועים בשידור והיה איזה קטע יחסית בהתחלה שהאיכות הייתה פשוט איומה, לרגע חשבתי שזה עוד איזה סרטון מחווה, פארודיה על סרטי העבר או משהו אחר בסיגנון. אבל לא. האיכות למשהו כמו רבע שעה נראתה כאילו אני צופה בסרט משנות ה- 50. שוב, לא בדקתי את E! ואני לא יודעת מי אשם - YES או האוסקר. בכל מקרה זה לא משהו שצריך לקרות.

gilriv

New member
?

הסרט הצרפתי שזכה כן באוסקר הוא על חייה של אידית פיאף {השנסון הצרפתי
באוסקר עשו חסד לסרט הזה בטח וגם לשחקנית _המגלמת כי בYNET דיווחו זה לא קיבל סזהר {הפסלון הצרפתי שם במקום זה היו סרטים זרים על פניה ]אז ארה"ב נתנה אוסקר לסרט הזה מתנפים לסרקוזי

PopPy

New member
להזכירך גם "בופור" לא זכה ב"אופיר"

שלא לדבר על זה שהוא היה הבחירה השניה אחרי "ביקור התזמורת" שנפסל.

gilriv

New member
זה היה בטח בהיתערבות הפוליטקה

ביקור התזמורת ... קיבל הרבה תגובות נגד זה סרט כזה תעמולה סרט אנטי פלסטנאי
ורק בגלל זה האקדמיה שללה אותו בסוף { אבל ששון גבאי והסרט זוכים בכול פסטיבלי הסרטים שבאירופה

PopPy

New member
אהא.

זה והעובדהש יותר מחצי ממנו דובר אנגלית לכן הוא לא יכול להיות מועמד..

למעלה