טקס האמי

טקס האמי ../images/Emo23.gif

אני מתה על התמונה הזאת..... חבל שמרי קייט לא זכתה!!!! וחוץ מזה אני לא מבינה למה אשלי לא נבחרה להיות מועמדת???? למה דווקא בחרו את מרי קייט???

FlowerPower

New member
מור....

למה את לא משרשרת???? בגלל שאת פותחת המון הודעות חדשות את מציפה את הפורום... נא לשרשר!!! זה חלק מהכללים....

זה כזה ברור מרי-קייט שחקנית

יותר טובה מאשלי בגלל זה בחרו בה רואים את זה גם בפספוסים שלהן תמיד לאשלי יש הכי הרבה פספוסים

ענבר 2002

New member
מה פתאום אשלי שולטת!

לא נכון אשלי לא תמיד מפשלת גם מרי קייט מפשלת ! לפי דעתי בחרו במרי קייט לאמי בגלל שהיו צריכים לבחור אחת מהם ובטח מרי קייט ממש רצתה אז אשלי ויתרה לה וזה גם מראה שאשלי חמודה יותר! במזל תאומות שניהם משחקות ממש טוב ותאמיני לי יש מלא קטעים שמרי קייט מפשלת חוץ מזה מלפשל לומדים !!!

../images/Emo128.gifלא נכון....../images/Emo128.gif

הם בחרו במרי-קייט כי היא מגלמת תפקיד יותר חינוכי..... את יודעת, גם בעונה השנייה היא עוברת לכיסא גלגלים....

taltoli

New member
לא היא לא!!

היא לא עוברת לכיסא גלגלים!! זה היה בפרק אחד שהיחא רצתה מישהו שהיה על כסא גלגלים אז היא התחזתה למישהי בכסא גלגלים ואח"כ היא סיפרה לו!!

ענבר 2002

New member
אשלי הכי טובה!../images/Emo99.gif

אבל זה לא אומר שהיא משחקת יותר טוב רק בגלל שהיא שחקה תפקיד חינוכי , וזה כול כך ברור שאשלי ויתרה לה על המעומדות לאמי ! חוץ מזה אומרים להם מה לשחק הם לא מחליטות את זה לבד!

MissPop

New member
אוי אהבתי את הסרט באנגליה

הבחור האנגלי שדומה לנסיך וויליאם שווה, יש למישהי תמונה שלו?

taltoli

New member
הוא גם משחק ב

הוא משחק גם בשכנים שכנים בערוץ 3 בצהריים..זאת סדרה אוסטרלית מחפני הרבהה זמן מאז הוא עבר לגור עם המשפחה באנגליה כדי לקדם את קריירת המשחק שלו הוא בן 22 בערך עכשיו

MissPop

New member
אני מקווה שאני לא אשכח לראות מחר :-

יש לך מושג מה השם האמיתי שלו שאני אחפש חומר באינטרנט?

taltoli

New member
ממש לא אבל

תסתכלי בפתיחה של הסדרה מראים את השמו האמיתים גם נראה לי...

omer wild

New member
לא נכון...

מרי קייט לרוב מפשלת...גם תמיד בפספוסים אשלי אומרת "מרי קייט" ?! וזה תמיד מצחיק ואני לא אומרת שאשלי שחקנית יותר טובה ! אבל גם בראיונות אשלי יותר מדברת... בכל זאת אני חושבת ששתיהן שחקניות מעולות !!

omer wild

New member
בקשר לכסא גלגלים !!

אני גם ראיתי תמונות של פרק אחד שהיא יושבת בכסא גלגלים,לא ממש הבנתי למה...

motib4

New member
תגובה לכולם! ולמור!

אני חושב שמארגני טקס האמי ובוחרי הקטגוריות בחרו במרי קייט כי היא משחקת יותר טוב מאשלי. אני שמתי לב לזה מאז שהן היו קטנות... ואין קשר לפספוסים.. זה ממש טיפשי. מור!!! אני מבקש לא לשים יותר תמונות! אנא תכתבי הודעות בלי לשים תמונות! ובבקשה לא לפתוח הודעות חדשות על ימין ועל שמאל. רק עבודת מחיקה יותר קשה לי. תודה רבה ומצטער על החריפות.

ענבר 2002

New member
מוטי מוטי מוטי....

לפי דעתי הם משחקות אותו הדבר ! חוץ מזה אני יודעת בטוח מה התשובה הנכונה התשובה הנכונה היא ש.. טוב תחשוב על זה שניהן לא יכלו לבוא ביחד להתמודד על האמי אז הם היו צריכות מי מבינהן ישתתף ואשלי ויתרה למרי קייט כי היא רצתה להתמודד יותר ממנה !! וזה בטוח התשובה הנכונה !!!

טוב אז תראו

בלי שום קשר למי שמשחקת יותר טוב מרי קייט נבחרה וכרנאה יש סיבות לכך אז לנחש לא יעזור כי בינתיים אתם מלכלכים או על מרי קייט או על אשלי

למעלה