טקס האמי

1Shadow

New member
טקס האמי

מישהו ראה מה מה הצוות לבש שם? אני מחפשת את השמלה של ליסה כבר כמה זמן בלי הצלחה... שמעתי שהיא הייתה מדהימה שם

randomguy

New member
לא ראיתי את ליסה, אבל את כל השאר

כן ראיתי. בטקס ראו את יו ואת עומאר, ובתמונות ראיתי את ג'ניפר וג'סי, ורק את רוברט וליסה לא ראיתי.

Benjamin Turner

New member
../images/Emo207.gif Band From TV

לא יודעת אם זה הקישור שהועלה לכאן לפני כמה ימים (כי הוא לא נפתח לי), אולם למקרה שלא, הנה קליפ באורך 9 דקות מההופעה של יוּ ואחת מלהקותיו (אולי מהafter-party של האמי, אולי לא, אין לי שמץ ולמי אכפת
): http://www.youtube.com/watch?v=6LKwwOr6ZI4&NR baby can PLAY!

Benjamin Turner

New member
בעוד שלושה ../images/Emo3.gif

ותגידי, קיבלת את המסר שלי בענייני ביטורנט?

randomguy

New member
אני כנראה אוריד פרופיל פה בקרוב

כשתתחיל העונה השלישית בארה"ב. אני מקווה שהולכת להיות עונה טובה, עם רייטינג גבוה, בלי יותר מדי מיחזור, בלי סטייסי, עם הרבה הרבה קמרון
, ושהאוס ישאר בדיוק כמו שהוא...ככה אנחנו אוהבים אותו!

Benjamin Turner

New member
למה שלא תנסה להוריד ולראות יחד

איתנו? בעוד כמה חודשים תוכל ממילא לראות שוב בערוץ 3, האיכות באמת שסבירה פלוס ואם לא תבין משהו, אנחנו כאן (וכך גם אתר התסריטים). בכל מקרה, אני מניחה שדי צפוי שהפרופיל של צופי ערוץ 3 יוּרַד כאן באופן כללי זמן מה לאחר שהעונה השניה תסתיים שם, אבל עד אז... חכה שתראה את no reason, אני בטוחה שיהיה לך הרבה מה לומר עליו

randomguy

New member
כרגע ממילא יש לי בעיה טכנית כי

המחשב שלי דפוק מדי בשביל זה. אבל גם אם היה לי מחשב יותר טוב, עדיין אני רוצה לראות שוב את העונה השנייה לפני שאני מתחיל את השלישית. יש לי את העונה השנייה מוקלטת, וראיתי כל פרק רק פעם אחת בינתיים, ונראה לי שאראה אותה בקצב של אחד או שניים פרקים בשבוע (אין לי זמן) ואז זה יקח לי איזה שלושה חודשים. ואולי אראה כמה פרקים מהעונה הראשונה שוב, ואז אני אהיה מוכן ממש לעונה 3
גם את עונה 2 התחלתי לראות רק אחרי שראיתי פעמיים כל פרק מעונה 1.

neurotica

New member
יס לאב

המון תודה לך ! אני אשתמש בכל העניין בעוד יומיים (חהחה, עכשיו זה באמת בעוד יומיים
).

o r t a l i t

New member
../images/Emo207.gif אעעעעע ../images/Emo58.gif (ל2.24)

הרגע ראיתי את 2.24 [במטרה להדביק את הפער ולראות את העונה השלישית במקביל לארהב].. וWTF !!! לא הבנתי כלום. את ה-כ-ל הוא הזה מהרגע שירו בו עד הרגע שהוא הגיע למצב שבו מטפלים ביריות ? [וגאד, הקטע שהוא חתך את הבנאדם היה מפחיד ומגעיל רצח] נשארתי פעורת פה

Benjamin Turner

New member
אכן, בדיוק. ../images/Emo58.gif

כל הפרק הזה הוא בעצם חשבון נפש של האוס עם עצמו (או כמו שאני רואה את זה כרגע, עימות בין הצד של האוס שצריך להיות מבריק ואומלל לבין הצד של האוס שרוצה לחיות חיים שדומים במידה כלשהי לחיים נורמליים). מה שכן, אני מכירה את ההרגשה. זה פרק גאוני במלוא מובן המילה, וצפיה אחת ממש לא מספיקה כדי להבין את המורכבויות שלו. כבר צפיתי בו מספר פעמים, ועדיין עם כל צפיה אני מגלה דברים חדשים, או ליתר דיוק מוצאת נקודת מבט שונה.

למעלה