טקס הNME

המ

* הלהקה הבריטית הטובה מיוז- אחת הלהקות הכי טובות אי פעם לפי דעתי
* הלהקה הטובה מיי כימיקל רומנס- המ
* הזמר הטוב ביותר קייט נאש- כי היא מדהימה לדעתי! * האלבום הטוב ביותר ''Favourite Worst Nightmare" - ארקטיק מאנקיז- כי הם חמודים ברמות P: * הסינגל הטוב ביותר 'Let's Dance To Joy Division' - דה וומבאטס-
* DVD ההופעה הטוב ביותר לא ראיתי אף אחד מהם

Lyla Bellamy

New member
לא ראית את האנפלגד של נירוונה../images/Emo2.gif

הם תוקעים אותו כל הזמן בM2 ובכלל בMTV הרגיל בסופשבוע רוק ודברים כאלה ... מומלץ

Rose131

New member
שיו, לא ידעתי../images/Emo6.gif

בכל מקרה, כתבו פה את הצבעותיכם

Rose131

New member
המ

להקה הבריטית- AM הלהקה הכי טובה- MCR הזמר הכי טוב- איימי ויינהאוס. רק כי היא קורעתXD האלבום הכי טוב- AM הסינגל- באופן מפתיע, AM! DVD ההופעה- נירוונה, דה!

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo85.gif

להקה בריטית : מיוז- זה לא ברור שהם צריכים לזכות ?... להקה : התלבטות קשה בין פו לקילרז ... אמנם הקילרז הוציאו רק אלבום בייסיידים ובונוסים ופו אלבום מלא , אבל עדיין dont shoot me santa ממש מעולה ... אני אלך על קילרז . זמר : אוף קשה ... או ג'יימי טי או ג'ק פינאט או קייט נאש . טוב נו קייט נאש - כי היא מאגניבה . אלבום : קשה כל כך לבחור !!!!1 אוף אהבתי גם את של AM וגם את של קלאקס וגם את של אנמי ... טוב נו קלאקסונס כי הוא הכי טוב לדעתי מבניהם (וכולם מעולים!) סינגל : דווקא פה אין שום סינגל שבאמת אהבתי ...אז אני אלך על המנקיז , טדי פיקר יותר טוב אבל DVD : נירוונה
מה קרה לקטגוריות האחרות ? יש גם גיבור השנה ורשע השנה דברים כאלה לא ?

הצבעתי כבר..

זה מה שבחרתי * הלהקה הבריטית הטובה ארקטיק מאנקיז בייבישמיבלס דה קריבס קלאקסונס מיוז * הלהקה הטובה ארקייד פייד פו פייטרס דה קילרס קינגס אוף ליאון מיי כימיקל רומנס * הזמר הטוב ביותר קייט נאש ג'יימי ט. ג'ק פנייט איימי ווינהאוס פטריק וולף !!1 הוא מועמד גם לSexiest Man חחחח * האלבום הטוב ביותר ''Favourite Worst Nightmare" - ארקטיק מאנקיז 'Shotters Nation' - בייבישמיבלס 'We'll Live And Die In These Towns' - דה אנמי 'Myths Of The Near Future' - קלאקסון 'In Rainbows" – רדיוהד * הסינגל הטוב ביותר 'Fluorescent Adolescent' - ארקטיק מאנקיז 'Flux' - בלוק פארטי 'Men's Needs' – דה קריבס 'Lord Don't Slow Me Down' - אואזיס 'Let's Dance To Joy Division' - דה וומבאטס * DVD ההופעה הטוב ביותר 'Up The Shambles' - בייבישמיבלס 'The Song Remains The Same' - לד זפלין סתם כי לא ידעתי למי להצביע 'Unplugged In New York' - נירוונה 'Lord Don’t Slow Me Down' - אואזיס 'I Told You I Was Trouble' - איימי ווינהאוס

litaf1

New member
זמר: איימי ווינהאוס? ../images/Emo6.gif לול

הלהקה הטובה: מיי כמיקל רומנס
ווהווווווווווווו!!
דיוידי: לד זפלין!! סינגל: לטס דנס.. של הוומבאטס

איזה הזוי זה שהאנפלגד של נירוונה שם../images/Emo223.gif

טוב *מפסיקה לבהות בתמונה של אלכס [הוא כזה סקסי שם!]* להקה בריטית: המאנקיז, מיוז לא ימותו אם הם לא יזכו פעם אחת * הלהקה הטובה: קינגס אוף לאון שהוכיחו את עצמם השנה.. למרות שפו פייטרס וMCR גם.. * הזמר הטוב ביותר: ג'ק פנייט הכי נורמלי שם * האלבום הטוב ביותר 'In Rainbows" – רדיוהד פשוט מגיע להם * הסינגל הטוב ביותר 'Flux' - בלוק פארטי שוב התלבטות קשה בין זה לAM * DVD ההופעה הטוב ביותר 'Unplugged In New York' - נירוונה היחיד שאני מכירה
.. *רצה לחפש את זה של אואזיס..*

GD ROCKS

New member
טםטםטם

* הלהקה הבריטית הטובה ארקטיק מאנקיז * הלהקה הטובה ארקייד פייד * הזמר הטוב ביותר קייט נאש * האלבום הטוב ביותר ''Favourite Worst Nightmare" - ארקטיק מאנקיז * הסינגל הטוב ביותר 'Fluorescent Adolescent' - ארקטיק מאנקיז דה. ואני לא אצביע לדיוידי כי זה לא ממש רלוונטי לגבי..

lestatgirl

New member
מממ.. אז ככה

שנה שלישית שאני מצביעה וזה היה הרבה יותר קל פעם.. להקה בריטית הכי טובה: קלאקסונס [והאמת שהקריבס מאיימים לחטוף אותו מהם בכל רגע] הלהקה הבינ"ל הטובה: קינגס אוף ליאון - כי תמיד הייתי לטובת האנדרדוג אלבום הכי טוב - קלאקסונס יוחד עם FWN נו קשה להחליט בין קרב הענקים הזה.. \DVD לא באמת ראיתי אפחד - אבל אם הדיוידי של השמבלס מתקרב טיפה לזה של הליבס [ששניה אחת בוכים ואחרי זה נשפכים מצחוק] אז של השמבס. ואני אמשיך עם המועמדויות ש"נשכחו" אמן הסולו הטוב - ג'יימי טי. ג'ק הגיע רק לאחרונה..ג'יימי איתי כבר שנה שלמה... הלהקה החדשה הטובה ביותר - הוומבאטס בלי שאלות בכלל הלהקה הטובה החיה - הקריבס. זה כ"כ הארט וורמינג לראות את הקהל פשוט מזמם תמנגינות של השירים מהאקורד הראשון, ועם כל הכבוד למיוז ההופעות שלהן כבר הפכו מאסיביות מידי לרמה כזו של אינטימיות. טראק השנה גם וומבאטס וידאו השנה קלאקסוניאנס אירוע השנה מיוז בוומבלי רק בגלל התמונה של לירון וקרלוס כפרעליהם אוקיי עכשיו הסדרה הכי טובה הם עשו כזה בואו ניכנס למוח של אטי וננסה לפוצץ אותו. יהיה יותר קל לגרום לרב עובדיה להודות שאין אלוהים מאשר לתת לי לבחור תוכנית רדיו ראסל בראנדדדדדדדדדדד סרט השנה הסימפסונס כי כולם יצביעו לשאר אתר הכי טוב יו טיוב הווניו הכי טוב האסטוריה גיבור השנה נואל פילדינג ג'ורג' בוש הוא הרשע נואל פילדינג גם מתלבש הכי טוב כשמיקה הכי גרוע שגם לו האלבום הכי גרוע הלהקה כי גרועה היא פוב כי את ההוזירס האלה אני לא מכירה ולכל השאר יש שיר אחד שאהבתי חוצמלהם נואל פילדינג הוא סמל סקס בכל שנה וקיילי מינו גם עשתה זאת השנה וביכוז אוף דה טיים זה הבסט ארט וורק לדבונטה צ'מפיון יש תבלוג הכי שאווה ואין לי מושג בבלוגי מוזיקה אבל דה מודרן אייג' זה אחד השירים. ולא יצא לי לשמוע את קלאקסונס במועדון פה אז וומאבטס מילאו את הרחבה השנה וסיימתי.

Drowning Lovers

New member
../images/Emo23.gif

* הלהקה הבריטית הטובה מיוז, דאאא
* הלהקה הטובה פו פייטרס דה קילרס מיי כימיקל רומנס מתלבטת בין שלושתם ><" רק כי כל אלה נמצאים ברשימה של הלהקות האהובות עליי בכל הזמנים, מסיבה זאת או אחרת. נמנמנמ כנראה MCR, למרות שממש אהבתי את האלבום של FF, את השלישי של TK לא שמעתי עדיין
אני צריכה לחסוך כסף לקנות אותו
אבל כן, MCR
* הזמר הטוב ביותר קייט נאש ג'ק פנייט מתלבטת בין שני אלה
זמרת זאת קייט נאש, אבל זמר זה ג'ק פינאטי
נמנמנמ קייט, גירל פאוור וזה
* האלבום הטוב ביותר 'In Rainbows" – רדיוהד לא שמעתי אף אחד מהם ~.~ רציתי לשמוע את של רדיוהד אבל אני לא יודעת להוריד ><" אז כנראה רדיוהד
* הסינגל הטוב ביותר 'Fluorescent Adolescent' - ארקטיק מאנקיז 'Lord Don't Slow Me Down' - אואזיס 'Let's Dance To Joy Division' - דה וומבאטס מתלבטת בין שלושתם
אבל כנראה וואמבאטס ><" סורי אואזיס
* DVD ההופעה הטוב ביותר 'Unplugged In New York' - נירוונה אמג ברור נירוונה!
אני אוהבת גם את לד אבל אין על ההופעה הזאת

למעלה