טקס זיכרון ליצחק רבין-הערב באגודה

טקס זיכרון ליצחק רבין-הערב באגודה

היום 6.11, טקס זיכרון ליצחק רבין באגודה (נחלת בנימין 18, תל אביב), בשעה 19:00. בואו בהמוניכם!
אנא השתדלו להגיע בזמן.

פרח7

New member
../images/Emo16.gif

הייתי לפני 8 שנים באותה הפגנת ענק (נגד האלימות- היה הנושא שלה..) שבה נרצח ראש הממשלה שלי , שלנו, יצחק רבין ז"ל. היה זה יום שחור בהיסטוריה של מדינת ישראל לא רק בגלל שרבין מת לא רק בגלל מורשת רבין שנעצרה אלא בעיקר בגלל שהייתה זו התנקשות פוליטית הפיכה אלימה שהצליחה. פגיעה חמורה בערכי הדמוקרטיה. כן, גם לי עצוב שרבין נרצח, שהוא איננו איתנו היום, שנקטעה עבודתו למען השלום (למעננו) אבל נעשתה טעות לאומית בהפיכת היום הזה ליום הזיכרון ליצחק רבין במקום להתמקד בדמוקרטיה וערכי דמוקרטיה. היה עלינו להתאחד לא סביב פוסטרי ענק של רבין אלא סביב הסכמה שיש לתת כבוד לזולת ולדעתו.

מצער לראות עד כמה הודעתך רלוונטית

הנה, כששאול יהלום טוען את מה שאת טוענת, (יוסי שריד אמר זאת בצורה הרבה יותר מרומזת), דווקא אז בוחרת משפחת רבין להיעלב.

מקומם ולא-חכם...

רבין האיש, אין בו דבר שיצדיק יום זכרון מפואר או משמעותי יותר מזה של הנרצח גנדי, או הרצל החוזה. יום הזכרון המשמעותי הוא יום אבל על שנאת-האחים אליה הגענו, עד שקם אזרח על נבחר-ציבור ראשון במעלה - להורגו. ההשפעה האמריקאית הרדודה , בה משפחת רבין וגורמים אחרים מנסים לשחזר את חגיגות-קנדי, עושה עוול לכולנו. אין כל ערך בעיניי לעצרת הזכרון לרבין, אם היא ממשיכה להגביר את הפירוד, במקום ליצור אחווה. הלוואי ובשנה הבאה יהיו בין מארגני העצרת : שאול יהלום יחד עם יוסי שריד, גאולה כהן יחד עם דליה רבין, וגם כבש וזאב (ז'בוטינסקי). (ולמען הסר כל ספק מלב, אני אספר שאני הייתי (ועודני ממצביעי מר"צ- רבין.)

למעלה