טקס חלוקת המדליות.....

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
טקס חלוקת המדליות.....

טוב בזה אני מכריזה על הזוכים בתחרות "אשת הברזל" במקום הראשון- הדר עם המוגלובין 12- מדליית זהב במקום השני ליילה ( ציינת שהצטרפת לתחרות ) עם המוגלובין10.3- מדליית כסף במקום השלישי שירי עם המוגלובין 9- מדליית ארד ועכשו ברצינות, אני כל כך מתוסכלת מהתוצאות ומאוכזבת. ציפיתי אחרי שני טיפולים שמשהו יזוז- תזוזה קלה וכלום- ההמוגלובין לא עולה והאמת שזה מתחיל להדאיג אותי . מחר יש לי טיפול שלישי ואני אשאל באישפוז יום מה קורה פה וגם אמא שלי הולכת עכשו לרופאת משפחה ובקשתי ממנה לשאול את הרופאה. בנוסף האינזימים של הכבד שלי שוב חוגגים והם גבוהים ואין לי מושג מה זה אומר. אני כל כך עצובה מהתוצאות- לא ציפיתי למדליית זהב אבל לפחות לכסף.... שירי

gaia20

New member
שירי חומד../images/Emo24.gif

את חייבת לבדוק מדוע הברזל לא נספג טוב בדם, זה ממש מוזר שאחרי שתי עירויי ברזל אין שינוי
האם בצעת פעם בדיקת ספיגת ברזל? אל תשכחי להגיד לאמא שלך שכשהיא הולכת לרופאה שלך שתברר גם לגבי האינזמים שבכבד חיבוק ענק מכאן

ל3

New member
לא עשיתי את הבדיקה הזו

מה זה בדיקת ספיגת ברזל? אמא שלי הייתה אצל הרופאה אתמול ושאלה אותה אז ככה: לגבי האנזימים של הכבד זה כנראה מהאימורן, גם פעם שעברה זה עשה לי את זה וכנראה שאני פשוט לא יכולה לקחת את הכדור הזה אבל גם ככה הפסקתי בגלל ההקאות אז זה כבר לא כל כך משנה. צריך לעקוב אחרי זה. לגבי ההמוגלובין. כן הוא לא זז אפילו במילימטר אבל הרופאה אמרה שבדכ לוקח בין 6 ל-10 טיפולים מינמום עד שרואים תוצאות. אני לא בקשתי תוצאות אלה רק שיפור מזערי אבל זה מה יש ואם זה צריך להתמודד! בכל אופן, היום אני באישפוז יום ואני אשאל גם שם יום מקסים לכולם שירי

gaia20

New member
ספיגת ברזל

או אולי את מכירה אותה בשם נוסף- העמסת ברזל בבדיקה זו מציפים אותך בברזל- שהוא חומר שחור כזה, אותו את שותה (אבל ממש לא נוראי בטעם, אפילו מתוק) אחרי כמה דקות לוקחים דם ובודקים את הברזל ממתינים קצת, לא זוכרת כמה זמן, חצי שעה-שעה, לוקחים שוב דם ממתינים עוד, שוב לוקחים דם עושים את זה כמה פעמים ומכניסים את כל התוצאות לגרף הגרף, אם הספיגה תקינה אמור להראות קו (ישר\עקום)שיפועי עולה כמובן שכמה שיש פחות ספיגה, הקו יראה פחות ופחות בשיפוע ציירתי בערך למה אני מתכוונת, כמובן שבטח במעבדה זה נראה אחרת לגמרי אצלי למשל גילו שיש ספיגה חלקית כדאי מאוד לדבר עם הרופאה על הבדיקה הזאת. בקשר למספר הטיפולים שתצטרכי לעשות- אחד הדברים הכי מעצבנים בברזל זה שאפשר לאבד ממנו כמות עצומה תוך כמה ימים, אבל להעלות אותו בחזרה לוקח לפעמים כמה חודשים טובים
בכל מקרה, מקווה שתראי שיפור לפני שתגיעי למספר הטיפולים שציינת... בהצלחה

ל3

New member
ואווו הדרי

תודה על הציור וההסבר. לא, מעולם לא עשיתי את הבדיקה הזאת ואם המצב לא ישתפר בקרוב אני בהחלט אעלה את הסוגיה הזאת בפני הרופאה שלי. בנתיים קבלתי היום טיפול שלישי והיום הרסו לי את היד. אי אפשר למצוא אצלי ורידים אז דקרו אותי מספר פעמים ובסוף חיברו את העירוי במקום כל כך כואב שעכשו חצי יד שלי משותקת וכחולה
הפעם הבאה- יום חמישי הבא כך שיש לי שבוע להתאושש או יותר נכון להגיד- ליד להתאושש

gaia20

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

זמן פנוי בבוקר...חחחחח אני ממליצה מאוד לשנות כל פעם למקום אחר, זה מאוד לא טוב לעשות במקום אחד כל פעם ואני מאוד מקווה שהיד שלך תתאושש מהר, לא נעים להסתובב עם וריד כחול...חס ושלום יתחילו לחשוב שאתמזריקה כל מיני פיכסים

למעלה