טקס לבישול מוצלח? ( :

Sonata Of Tears

New member
טקס לבישול מוצלח? ( :

לא אוהב לפתוח עצים,מעדיף לקרוא ולשתוק,מדי פעם לפלוט שטות. אבל בעיקרון,הסתכלתי בתרגום של אלון לאראדיה ויש שם "לחש" לקנית ספרים מוצלחת, חשבתי על זה,טקס אם לחש להצלחת תפיחת עוגה,או למרק טוב? :) זה אולי נשמע מגוחח ,אבל זה ממש מסקרן,חיפשתי מילים כגון Cook ritul,kitchen magik וזה בעיקרון מצא לי שימוש בבישול ועשבים לכישוף,בידיוק ההפך :) ובשום ספר צללים שפורסם על הנט לא מופיע דברים כאלו,רק אהבה הגנה ועוד כמה דברים "רגילים" ..מישהו פעם ניסה? עשה? בדק? ראה? יש משהו "הסיטורי" על העניין? למישהו יש רעיון להצלחת טקס כזה? נראה לי נורא מגוחח לבקש מהאלה דנה לשמור לי על הגז בנתיים שאני בשירותים..חחח:)

gwizard

New member
LOL

זה פשוט LOL. אין לי מילים אחרות. אני מניח שתמיד אפשר לעשות טקס או כישוף לכל דבר ולכל מטרה, אבל השאלה אם זה כדאי ! אני אישית (וזו באמת החלטה אישית) מנסה להימנע מלעשות כישופים למשהו אותו אני יכול לעשות בלי. לדוגמה, במקום לעשות טקס לבישול, אני אלמד לבשל
אלון.

זה לא בִּמקום

כשוף הוא אמצעי ליצֹר או לכוֵּן דברים בעולם. אם אתה יודע לעשות זאת בלי "כשוף", זה פשוט הכשוף הכי טוב.. ועוד משהו. בגלל שהמציאות היא אחידה, הקשר בין הסבה לתוצאה הוא דו צדדי. כלומר - אם כשוף נועד להביא משהו והכשוף נעשה נכון, הדבר יבוא, אבל גם אם משהו מגיע הוא גורם לכשוף שהביא אותו.. - והנה דֻגמא מעולם הבִּשול: הכנת כנאפה מְהַוָּה טקס מאגי לשמירת אטיות העונות (בעקר עונות המעבר). הסוד הוא שלא רק שאם מכינים את הכנאפה נכון ההכנה שומרת על האטיות הנהדרת, אלא גם שאם מכינים את הכנאפה כטקס לשמירה על האטיות, הכנאפה נעשית נכון. לא אענה על כל שאלות טכניות בענין. שאלות אחרות יתקבלו בברכה

gwizard

New member
אמממ

1. מה זה כנאפה ?
2. אתה טוען שכל פעולה היא כישוף, לא משנה מה הפעולה ? 3. אתה צריך לטעום את העוף שלי
אני מאוד אוהב לבשל.

ToryMaster

New member
חחח

1. כנאפה זה מאכל ערבי, מין סוג של עוגיה. אלה אטריות כתומות ממולאות בגבינה בדרך כלל, טעים ביותר, שווה לנסות 2. אני לא מסכימה עם הקביעה הזו. 3. אתה צריך לטעום את האוכל לשי (בכלליות), גם אני מאוד אוהבת לבשל

gwizard

New member
חג הבא

נארגן פגישה של כל מי שירצה לבוא ואז כולם יוכלו לטעום את האוכל של כולם
אם אף אחד לא ירצה להרים את הכובע, אז אני מתנדב לארגן את זה בתנאי שיהיה לי זמן. מה אתם אומרים על Yule ? 22 לדצמבר. זה אפילו מושלם כי יול לא מיועד לעבודה מאגית, אלא מפגש קהילתי. אלון.

היול *שלך* עם ההגדרה של עבודה

מאגית *שלך*. בטקס יום המפנה של החורף *שלי* יש מקום ליצירה (קרי עבודה מאגית) כבכל טקס אחר.

למעלה