טקס מלכת היופי של החרשים בישראל

ט י נ ה

New member
טקס מלכת היופי של החרשים בישראל

רוצה להתחלק עם הפורום בחוויה נדירה ,אפילו לי שאני שועלת הופעות כה וותיקה ... שרתי על הבמה כשעשרים יפיפיות עומדות איתי בחצי גורן ומתרגמות לשפת הסימנים את " צמח בר " ובסוף כמו קול שלא בא ממקום בו יש בו קול אלינור אבו חברתי הטובה ומועמדת מס 17 שרה מתוך בטנה " כמו צמח בר "

LordNor

New member
תגובה ../images/Emo26.gif

נכחתי בטקס מלכת היופי של החרשים בישראל בתור חבר בצוות שאירגן את התחרות ושמעתי את השירים המדהימים שלך, ברצוני להגיד לך שאת נהדרת ואפשר היה לראות שהלהבת את כל הקהל באולם... המשיכי ככה
חג שמח לך ולכל משפחתך.

שלום לך

נעים לפגוש אותך שוב. פגשתי אותך לפני עשור לערך, כשהופעת בקיץ בבר בתל-אביב. כתבת על הופעתך בזואי-און-ליין, והגעתי להופעה עם בועז מבנות פסיה. המקום היה מפוצץ והלהבת את הקהל בשירים אדירים. בסוף ההופעה ניגשתי אלייך והצגתי את עצמי, ואני חושב שזיהית אותי. כל הכבוד לך על יחסך החם לחרשים, וכן ירבו כמוך

ט י נ ה

New member
וואו איזה כבוד הזכרת לי נשכחות

זואי און לייו היתה אחת תקופות האינטרנט המקיסמות בחיי תודה על הזיכרונות הנעימים שלך סי

tlp1

New member
../images/Emo99.gif לסי היימן היקרה

שלום לך סי, אכן נהינו לארח אותך בטקס "היפה והחרשת" 2003 שהתקיימה במוצ"ש 12.4. לשמחתנו הרבה, לא רק אנחנו נהינו אלא גם הקהל שלם קיבלה אותך בחיבוק החם ובשמחה רבה. נקווה להמשך הקשר החם שלנו בעתיד. חג פסח שמח וכשר בשם כל צוות TLP תומר דרזנר לב ברימן סלעית יצחקי לימור מרקוס עידו רושינק

ועדיין

אפשר היה לכתוב את התגובה בשפה יותר סבירה, ללא כל מילה שלישית שגויה. עדיף גם להתייעץ עם הצוות לפני שמשגרים את ההודעה, כי הפורום אינו בורח. לסי - תודה על המילים החמות, ושמח שאהבת את התקופה הזו בחייך. לצערי אינני זוכר את שם המקום, והיו שם גלויות שלך. לקחתי אחת מהן, ואני מאמין שהיא עדיין נמצאת אצלי
תודה ל-actress על הבאת התמונות מהאירוע.

ט י נ ה

New member
אוקספורד יקר למקום קראו לוגוס ..ז"ל

הי לך ... קודם כל לגבי הערתך על טעויות של אנשים שכותבים אצלינו בפורום , או קי אולי לפעמים זה מעצבן ,אבל תדע לך שלי זה קורה המון ,ובכלל יש לנו בפורום גם אנשים שאינם רואים וכותבים במבפסת של כתב ברייל . הייתי מתנסחת קצת יותר בעדינות לפני " כזו ביקורת חריפה " ועוד מומלץ לראות מה בקרקעית הענין היתה הכוונה והיא היתה כל כך חמה ויפה שחבל לקטוש אדם כזה. זו דעתי האישית. ובאשר לעברינו ה" מפואר " למועדון קראו לוגוס הופעתי שם אחת לחודש ואני מאמינה שהזמנתי אותך לשם היו לי כמה וכמה ידידים בזואי ואני זוכרת את המופע שהגעת אליו עם בועז מבנות פסיה כי בועז הגיש לי שושנה אדומה בשיר כמו צמח בר. שיהיה חג שמח ושוב תודה על הזיכרונות מהמרחק אפילו לוגסו נראה רומנטי אבל כשחיינו את התקופה ההיא כולם מלמלו ... " איזה בעסה למה לא בא מספיק קהל ? " .... מענין איך המקומות הכי אפורים בחיינו הופכים וורודים ככל שמתרחקים מהם שלך סי

סי היקרה

כעת נזכרתי בשמו של המקום, וכמובן אני זוכר שבועז הגיש לך שושנה אדומה. לי לא היתה שושנה, והסתפקתי בכך שניגשתי אלייך אחרי ההופעה ואמרתי כמה מילים. להפתעתי הבנת אותי עם כל הרעש שהיה מסביב. משמח ומדהים אותי שאת כותבת לי "בגובה העיניים" ללא "מניירות" של כוכבת, ומבחינה זו את אכן יוצאת מן הכלל. באשר לטעויות של אנשים, יש הבדל בין טעות פה ושם, ובין טעויות שיטתיות של גולש שהוא גם מנהל פורום, וטעויות אלו גם מכשילות אותו בניהול הפורום. אני אכן יודע על מישהו שכותב באינטרנט עם צג ברייל, וחשוב להסיר מהאינטרנט את הסטיגמה שדבקה אליו בעבר (גראוצ'ו מארקס: "אינני מוכן להיות חבר במועדון המסכים לקבל אנשים כמוני"). הסטיגמה הזו עדיין מונעת מחלק מאנשים נהדרים להיכנס לאינטרנט, וחבל. בסיכום, זה ממש נהדר שאת כותבת כאן, ושיהיה לך חג פסח מקסים

אויי, הלוגוס...........

מאחרוני המחוזות של הרוק בת"א, אמנם לא עד כדי כך רחוק אבל כבר מעלה געגוע מתוק.

עכשיו הבנתי מדוע כה נהניתי מהמופע

רוק תמיד היה קרוב אלי בזכות שמיעתי "המצויינת", ובמנוע החיפוש מצאתי שהמבקרים כתבו על סי כרוקרית בהא הידיעה אחר-כך אנסה להעלות עיבוד תמונה משלי

ט י נ ה

New member
בדיוק ערבתי שם לפני שבוע ........

כי חיפשתי בית קפה מדובר בשם כרמלה בנחלה .... ובאמת אבי תקף אותי כזה געגוע שממש כאב לי בבטן. ואגב מעבר ללוגוס לא נקשרתי לבארבי או כל הסיפור הזה ממש לא לשם לא התחברתי מעולם . תיאטרון תמונע מתקרב באווירה אבל כמו הלוגוס ממש לא היה ולא יהיה . כלומר הלוואי ששוב יהיה .......... אם היום פותחים את הלוגוס שוב אני רצצצצצצצצצצצצצצצה.

ט י נ ה

New member
תיקון " בדיוק עברתי שם לפני שבוע ..

סורי העייפות ניצחה את אצבעותי

גם אני לא התחברתי לבארבי,

אבל ברור לי לגמרי למה, הלוגוס התכוון להיות אינטימי מאוד וכך באמת היה בנוי. לעומתו הבארבי התיימר להיות אינטימי אבל היה מסודר כמופע פארק בפאב, אינסוף שולחנות, מכניסים אנשים גם בעמידה בקיצור נדמה לי בשלוש פעמים שהייתי שם שאם מישהו היה מנסה לפתוח את הדלת מבחוץ - כל האנשים היו עפים החוצה בגלל הלחץ. בקיצור המקום רצה לתפוס את מקומו של הלוגוס (במיוחד אחרי שסגרו אותו) אבל לא הצליח לחשוב פחות על כמות המזומנים שהוא צריך לספור בלילה.... הלוואי, הלוואי ויפתחו שוב את הלוגוס. אמנים הרגישו שם בסה"כ מאוד נעים עד שאפילו כמה אמנים הקליטו שם תקליט בהופעה חיה אחד מהם הוא אפריים שמיר.

leocat

New member
אח.. הלוגוס, לוגוס

אני נזכר בערגה. תקופה ארוכה גרתי בקרבת מקום וראיתי שם הופעות רבות (זמן קצר לפני שהוא נסגר עברתי לגור בשכנות אליך סי), ושם גם מת אליל נעוריי - יוסי אלפנט. זכורה לי טוב, הופעה אחת של סי, (יכול להיות שזו ההופעה המדוברת). הופעה שבה אילאיל (ידידתי משכבר) היתה מתופפת אורחת, ושלומי איחר (כרגיל), אבל איחר בגדול. הוא ניגן באוקורדיון, וצעקנו לו כל הזמן "אופיום להמונים", כי הוא הבטיח לנו בזמנו עותק של הסינגל כשהוא יצא, ועד היום הוא לא קיים את הבטחתו. אח.. אלו היו ימים (מפלי נוסטלגיה מציפים את ליאו והם מאיימים להטביע אותו).

actress

New member
המשך... ותודה לצוות TLP ולכל מי ...

שצילם את התמונות המדהימות הללו, מקווים לראותכם כאן

saka

New member
במקרה אני צילמתי את התמונות :)

ותודה לך actress .

למעלה