טקס מעמד הר סיני-

טקס מעמד הר סיני-

במסגרת הפקת האירועים הפקה מרהיבה ביופייה לטקס בת/בר המצווה, מלווה בתלבושות, אביזרים ואפקטים מרהיבים.זיקוקים אלקטרוניים, קונפטי(ניירות באוויר) מעמד דרבוקות מהודר לכניסה ולרחבת הריקודים. לאחר שההורים והאחים נכנסים בכניסה הראשית, הילד/הילדה יוצאים מתוך פרגוד מרשים שנישא לגובה שלושה מטרים שלצידו שני לפידים. הילד/הילדה נכנסים אל האולם לרקע דיסק מרגש כשהוא אוחז בספר תורה, עולה לבמה מיוחדת עגולה שנמצאת במרכז רחבת הריקודים. יוצא אליהם משה אשר תוקע שבע תקיעות בשופר, הטקס מלווה באפקטים ובעשן. בסיום הטקס מלווה משה את הילד/הילדה אל קהל האורחים ומוליך את הילד אל הרחבה שם נפתחים 4 זיקוקים גבוהים ומרשימים. * אפשרות להוספת רקדניות וזיקוקים נוספים. * *כתיבת והפקת דרשות וטקסי בר מצווה. *טקס 12/13המתנות שלי, *טקס 12/13 המפתחות שלי, טקס הפרחים שלי . צרו קשר ונשמח לעזור בתיה 052-4345656 http://batiawerner.index.co.il/ [email protected]

לקיטש מיטש הזה יש מקצה שיפורים

הילד מובל לתוך האולם עם מרכבה וסוסים ורקדניות בטן מפזזות לפני הכרכרה ופזרות צוקריות ועלי ורדים....... והכי מתאים שאחרי הכניסה הצ'חית הזו הוא יחזיק ספר תורה ויתקעו בשופרות....ככה היה במעמד הר סיני לא?
אחרי שכולם יסיימו לגחך אני מוחקת את הקשקוש הזה

kdr

New member
מה עם הסנה הבוער ?

רק שלא ישרוף את הצ'קים ג'רי לואיס כיכב פעם בסרט שנקרא "מטורף מטורף העולם", אנחנו מתקרבים.

אנחנו צוחקים והם גוזרים קופון../images/Emo6.gif

הייתי לפני כשנתיים בבר מצווה כזותי באוהל בנתניה . חתן הבר מצווה הובל עם סוסי פוני שחרבנו באמצע התהלוכה , נערות עם לפידי אש הלכו בצידי המרכבה , והקהל נקרע מצחוק. הינוקא היה אלוף הארץ בהתעמלות על מכשירים האמא הגאה סחבה לאמצע האולם טרמפולינה ענקית וחתן הברמיצווע עם חבריו קיפצו לנו כל הערב מול העיניים עד שקבלנו סחרחורת , וזה בנוסף לסרט שהוקרן בלופ על מסכים סביב שתעדו אותו מרגע הביוץ ועד העינוי באותו הערב. עד שלא רואים לא מאמינים......

kdr

New member
אחרי מה שראיתי, אני מאמין

הבעיה שעל הטירוף הזה מצפים מאיתנו לשלם.

w o m a n 10

New member
../images/Emo6.gif

אני זכיתי לראות זאת בחתונה. החתן כלה הובלו לחופה במין מריצה כששתי עלמות חן מנפנפות במניפות ענק ... כשמלווים אותם שני עלמי חן ובידם זיקוקים. הכל מלווה בנגינת דרבוקות.. היו איתנו אורחים מארה"ב שאלו אם זו המסורת

למעלה