טקס נבחרי השנה 2002

Alexis14

New member
טקס נבחרי השנה 2002../images/Emo47.gif../images/Emo113.gif

לפני כמה דקות הסתיים טקס נבחרי השנה של הפורום לשנת 2002! הקטגוריות, המגישים והזוכים: שרון הגישה את הפרס עזיבת השנה בו זכתה אושרת אך לא הגיעה לטקס ולא קיבלה אותו אלונה הגישה את הפרס ריב השנה בו זכו אושרת וכל מי שאמר משהו לא במקום על התאומות אך לא הגיעו לטקס ולא קיבלו אותו אסף הגיש את הפרס עצבנית השנה בו זכתה אלונה קשת הגישה את הפרס השם הנפוץ של השנה בפורום בו זכו העמריות למיניהן בשל שמן קשת הגישה את הפרס שרשור השנה בו זכתה נגה עם שרשור המפגשפורום אסף הגיש את פרס שוס השנה בו זכתה נגה עם המפגשפורום נגה הגישה את פרס קריזת השנה בו זכו כל הילדים שבאים לפורום כדי לקלל עדי הגישה את פרס משרשר השנה בו זכתה נועה וקיבלה אותו בשמה נגה נגה הגישה את פרס הכי הרבה אייקונים בו זכתה נועה וקיבלה אותו בשמה נגה אלונה הגישה את פרס תחרות השנה בו זכה מוטי עם תחרות הקולז´ים נטע הגישה את פרס כינוי השנה בו זכתה אריאלה עם הכינוי אני רואה כפול שרון הגישה את פרס אישיות השנה בו זכתה נגה ורד הגישה את פרס חברות השנה בו זכו קארין ושי ולקחה אותו בשם שתיהן קארין ורד הגישה את פרס תופעת השנה בו זכו הילדים שנוהגים להכנס ולרדת על התאומות עם המנהג המעצבן שלהם עדי הגישה את פרס מאמר השנה בו זכתה אריאלה עם המאמר התפוז לא נופל רחוק מהתאומות בקרוב יגיעו פרסים למנצחים ואולי גם הטקסט מהצ´אט.

ענבר 2002

New member
אההה חוויות ../images/Emo110.gif

אז ככה הטקס היה נ
ח
מ
ד,אך לצערי
הפריעו לי במורדים בדיוק בקטע שמיה בכתה עם פלי
אחר כך לא רק שהפסדתי המורדים
גם אושרת גנבה לי את פרס העזיבה
(חחח סתם
, לאושרת היה מגיע
)..... אך למזלי באה רותוש ושיעשעה אותי
.... משחק נשיקות קטנטן עם מוט מוט
ואחר כך הסתלבתות על ה-
וה-
אבל אין כמו החמוד שלי ה -
, נועוש
חבל שלא היי היה סבייב ......
והילה-- סורי שלא יכולתי להישאר לדסקס.....
אלקסיס היית חמודה מתמיד
ואריאלה איך לא היה
קטעים ....
קיצר
אני מחכה לטקס הבא
שיהיה יותר מוצלח
(אם אני יזכה במשהו
)

../images/Emo49.gif לזוכים! ../images/Emo140.gif

מצטערת שלא הגעתי...רציתי, אבל בזמן האחרון אני עסוקה לקראת הגיוס לצבא..
מקווה שנהנתם!

Super Keshet

New member
סיכום! ../images/Emo123.gif

לי היה פשוט
ס
ב
ב
ה
! (אני מנסה לעשות הודעה עם פול סמיילים....) אריאלוש!
כל הכבוד על האירגון!!
.... אמממ...האירגון היה מעולה!
וחבל ש ה
לא הגיעו...פחחח
.... בזמן הטקס
אימצתי את
אל חיקי...הוא פשוט מאמי לאללה
וממש מזכיר את ההתקפות של העצבנות שלי ...
.... טוב...מתה על כולם
בה ביי!

הסיכום שלי../images/Emo70.gif

סה"כ היה דיי פסדר... ציפיתי שיבואו קצת (הרבה) יותר אנשים... ובאמת היו מספר אנשים שבאמת עזרו לי עם השמירה על הסדר שם (קארין... נגה...) ותודה רבה להם
וענבר, אני באמת לא מבינה מה היה כל כך מבדר במה שרות עשתה
אהבת את זה שהיא הרגיזה אותנו
רות- את פשוט התנהגת כמו
אמיתית בטקס... לא מתאים לך...

ruth yehuda

New member
אריאלה..... כנסי ל../images/Emo26.gifפה../images/Emo36.gif

את מתנהגת כמו
ית אמיתית, וזה דווקא כן מתאים לך....

../images/Emo51.gif../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif../images/Emo85.gif

לכל מי שבחר בי
וברכות לזוכים האחרים
מוואואההה...
|
ונוג´ש-
שקיבלת את זה בשמי
-מאואואווהההההה
ואני שוב מצטערת שלו יצא לי להיות ל-י-מ-ו-ד-י-ם ואני נורא הסטרית בקשר עליהם
בקיצור נכנתסי עשיו דרך בית הספר למחבים ועכשיו אני עומדת לשנות ניק רק בבית ספר כדי שלו יכתבו עליי עם מישהו בכלל הינס פה לפורומים
אוהבת המון
יוווווווווו נועה

BalBulaGirl

New member
הוכחה לתואר שקיבלתי אתמול../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

המדריך בחווה, אמיר שמו, אמר לי ולעוד 3 בנות להתחלק מי רוכבת על מי. אז, בגלל שאני לא יושבת באזור של 3 הבנותץ האחרות, סמכתי עליהן, שיתנו לי מישהו שאני מוכנה לרכב עליה
אז, הן נתנו לי את פנינה, סוסה די פסדר. כשמעתי, אז הן חשבו שקיללתי*WTF
* או משהו כזה, והתחילו לצעוק עלי. סכ"ה אמרתי סבבה בשקט. אורי(אחת מ3 הילדות), החילה להתעצבן עלי
אמרתי לה, שכמו שהיא וכרמל(עוד אחת מהילדות) לא רוצות לרכב על ג´ורג´(הסוס הכי דביל, ומפגר שמה
) אז אני לא רוצה לרכב על ג´ונסי(סוסה) ושמפניה(עוד סוסה). היא התחילה להצעבן עלי, ופשוט, עכשיו בא לי להרוג אותה
|גוגולת|(של מי שאני הרגתי, ושל מי שאני אהרוג) למי שקרא הכל
*עצבני*

הפרסים לזוכים...

הכנתי את הפרסים לזוכים. הם דיי אומללים אבל לא נורא... נ.ב. החלטתי על פרס נוסף- ´מגיש השנה´. המגיש שהכי מצא חן בעיני מקבל פרס גם הוא
עזיבת השנה
אושרת

למעלה