טקס סיום יב'

s h o o s h a

New member
טקס סיום יב'

אתמול נערך טקס סיום שכבה כב' בבית הספר תיכון בו לומדת בתי. זו כבר השנייה אותה אני מלווה לטקס. הטקס היה חביב למדי, ארוך וטרחני מעט לטעמי (3 שעות תמימות) עם הפתעת טבע קלה בצורת גשם, אולם, The show must go on ואכן, הם המשיכו. והסתכלתי על כל אותם בוגרים שבעוד מספר חודשים יפשטו את התלבושת האחידה ויעלו על תלבושת אחדיה אחרת-מדי הצבא. ילדים שלנו, כולם. והבת שלי הפרטית שרק שלשום קיבלה את התשובה הסופית כי עברה את המיונים והתקבלה להיות לוחמת במג"ב. אז בעוד חודש וטיפונת היא מתגייסת. והמורים (שחלקם מחנכים היום ובעבר היו מורים שלי). איך שהשנים טסות, איך צומחים דורות חדשים. וכל המחנכים ברכו את בוגריהם הפרטיים והבוגרים בכלל. ומכל ברכה לא ניטלו המילים "לכו בשלום וחזרו אלינו בשלום" ואת רחש ה"אמן" ניתן היה לשמוע ברחבי כל הגן, מפיות אבות ואמהות כאחד. ילדינו שרק אתמול הלכו לגנים, בכו, ייללו ו'בעטו', היום הם בוגרים, ומה אני אאחל להם? ולבוגרת המקסימה שלי? שמרו על עצמכם רוצים אתכם בדיוק כפי ששלחנו אתכם אוהבים אתכם הכי בעולם

עינת

New member
וכמו שכבר כתבתי שם ../images/Emo8.gif

ציון דרך בו חשתי כי ביצעתי את המשימה בהצלחה היה זה במסיבות הסיום של י"ב (אחחח, מתי כבר אגיע לאחרונה ). לך שושה עוד אחת גדלה עוד רגע פורחת מהקן ולנו נותר להתפלל שישמרו על עצמם שישמור אותם האל

למעלה