טקס סיום שנת הלימודים בחולון

simba6

New member
טקס סיום שנת הלימודים בחולון

בית הספר שלנו מקום מאד מאד מיוחד, עם אנשים ואנרגיה חיובית שעושה לי לחייך.... בשבוע שעבר לקחתי את אח שלי איתי לשיעור פתוח של בובות מוט והוא ממש התלהב, מעכשיו יש לי שותף צמוד לכל האירועים של בית הספר. צפיתי בהצגה "הריקוד של פלורה" היה מקסים ומרגש, הספור לא היה לי ברור עד הסוף, אבל התפעלתי מהשילוב בין ההפעלה, למשחק למחול. אני נוטה לנקר כשנהייה חשוך באולם .. וישבתי מהופנטת. שתוף פעולה מקסים בין הסטודנטיות לאביטל דבורי שהיא מורה וגם בימאית מדהימה. יפעת הייתה מהממת, יש בה הרבה כשרון בככ הרבה תחומים, המשחק שלה היה מדהים! הייתה כל כך יפה ועוצמתית- כל הכבוד!!!! וזהו שתהיה לכולנו שבת בכיף' סימון

את מהממת בעצמך!

תודה רבה! היה כ"כ כיף לראות אותך אחרי ההצגה ולראות את הפוסטר שלך מעטר את קירות התערוכה

כל סיום הוא התחלה

מבין לגמרי את התחושה שלך לגבי בית הספר והמרכז ומזדהה לחלוטין עם הדרך שתיארת אותו כמו שראית במפגש גם אני מרגיש שם ממש כמו בבית ואין ספק שהאנשים והאנרגיות גורמים לתחושה הזו. אחיך הוא ילד\נער\איש??? מלבדך יש לו קשר לעולם הבובות או התיאטרון? ומאיזה כיוון\תחום הוא מגיע? מגניב לך שעכשיו יש לך פרטנר ועוד אחד כזה שהוא ב"מקרה" אחיך. אז למרות שאני בטוח שתתגעגעי עד תחילת שנה הבאה אבל לפעמים להתגעגע זה טוב חוץ מזה עכשיו יהיה לך קצת זמן לסיים את השיפוץ, למצוא את שולחן האוכל שאת מחפשת
להיות איתנו בפורום יותר ואולי קצת לנוח אבל רק קצת. אני טרם הספיקותי לראות את הריקוד של פלורה כך שאני לא יכול להביע את דעתי בנושא אבל שמח לקרוא שאת, כמו האחרים שצפו ושיתפו אותנו בחוות דעתם, נהנת, התרגשת והוקסמת. חופשה נעימה לך ולכל תלמידי, מורי וצוות בית הספר

simba6

New member
מסכימה לגמרייייי

אחי הוא הקטן שבינינו והוא כבר 30 (אמאלההה מה זה אומר עלי??). הוא חזר לארץ לפני מס חודשים בודדים אחרי שנים של שהייה בחו"ל... שם עסק בלימוד ותרגול יוגה. בכל התהליך של גילוי עולם הבובות והרישום לבהס והלימודים הוא היה בחול ובמקרה הוא קפץ איתי לביהס בדרך לאשקלון לבקר את אבא שלי. והוא הוקסם מהאנשים ומהאוירה אמר שזה מקום מאד מאד מיוחד ושהוא רוצה לבוא איתי להצגות ואירועים- כיף גדול! בשבוע שעבר נגמרה לי השנה... קצת החמצתי את סוף הסמסטר השני בגלל גב תפוס והשיפוץ... וחבל לי... אני עוברת לבית בעוד קצת פחות מחודש... ובעוד שבועיים יש סדנה בביהס של פנטומימה ומשחק עם רותי טמיר שמאד מאד רציתי להשתתף בה וגם ה-פסטיבל נופל בחודש הזה והשיפוץץץץץץץץץ גוזל המון זמן ואנרגיה... בעסה... באמת- לא יכלו לתאם את זה מולי ...  לשמחתי הפסטיבל נערך יותר ימים עם יותר אירועים ככה שאני בטוח אמצא זמן לבוא ולחוות ולהנות מפרי יצירתו של אילן והשותפים ב- מרכז שלנו בחולון.

simba6

New member
ושכחתי עוד לספר ש...

אח שלי מסרב ללכת איתי להצגות בתאטרון ה"מסורתי" ואל הבובות הוא התחבר... די מדהים!

איזה יופי של אח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם כל איך את מעזה להתבכיין על גילך ועוד לידי
... להזכיר לך שבעוד חודש ו11 יום אני אהיה בן 41?! תאמיני לי שאני הרבה הרבה הרבה יותר אוהב את מי שאני היום מאשר מי שהייתי בצעירותי וגם אם יציעו לי לא חוזר אחורה בשום פנים ואופן, נ ק ו ד ה. הגיל זה רק בראש וההוכחה לכך היא הלא מעט צעירים שמסתובבים סביבי בתיאטרון ובחיים האישיים שכולם נופלים הרבה לפני הן אחרי הצגה או כמה והן במהלך בילוי ליילי... חוץ מזה לא שמעת שארבעים זה העשרים החדש?!
האמת שגם אחי שקטן ממני בארבע וקצת שנים נדלק בזכותי על בובות עוד לפני הרבה מאוד שנים כששימש מתפעל ואיש טכני בהצגות שלי ואף השקיע מכספו כשחידשתי לפני כמה שנים את ההצגה: " מקס ומוריץ " בגירסתה השניה. שמח שגם אחיך נחשף לתחום בזכותך וב"מקרה" על הדרך יש מצב שגם הוא יצטרף לפורום בהמשך?!
באמת חוצפה מצד אילן והמרכז שלא תיאמו איתך את ימי הפסטיבל כך שלא יפלו על השיפוצים והמעבר

למעלה