טקס עמ"י 2007 !_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
טקס עמ"י 2007 !_../images/Emo189.gif

תכתבו פה כלשרשרו לפה את כל מה שבא לכם וחווית הצפיה מהטקס

dsol

New member
טוב אני חייב לציין גורי פשוט ענק !_../images/Emo189.gif

ממש אהבתי את הפתיח ובכלל הטקסט שלו עכשיו ! הוא לא מחסיר בעקיצות אף אחד !

dsol

New member
לפי כל המעברונים והציורים נראה לי..._../images/Emo189.gif

שאייל B עשה אותם, מה שאומר שרוב הסיכויים הם שהוא זה שזכה בבמאי השנה ובאמת שמגיע לו בחור מאוד כישרוני אני מאוד אוהב את העבודות שלו

שלמונזה

New member
גורי תעשה לי ילדים ../images/Emo95.gif../images/Emo168.gif

מודה ומתוודה אני רואה את הטקס, לא בגלל הפרסים המפגרים רק בגלל גורי, הבן אדם פשוט קורע!!! אין לי צל של ספק שלא הייתי רואה אם עפר שכטר היה מנחה.

dsol

New member
סיכום כללי שלי(ומבטיח הודעה אחרונה)_../images/Emo189.gif

טוב נו אני מקווה הודעה אחרונה
כן אני יודע שהצפתי אבל מה לעשות.. זה מושך את העין ! היה טקס מצחיק ברובו בלי גורי נראה לי היה טקס גרוע ! זכויות גרועות ברובם וחבל @ מאוד חבל ! מה שכן היו כמה "הייטלייט" בהמלך הטקס שבגללם היה שווה לשבת ולראות את הטקס גם אם זה אומר לסבול את הראל ואת דין דין מזייפת ובכלל את השנים האלו שלא מפסיקים לחשוב עליה...

kombinaizer

New member
גורי עשה תטקס

כל השאר היה ממש ממש גרוע. איך שהטקס עוצב, ההופעות ובעיקר הזכיות הכי צפויות שיש.

מיקמיק22

New member
שלום לכולם!

דבר ראשון ברכות לפתיחת הקומונה הכי מגניבה ואיכותית- של רם אוריון כמובן! אני מתכוונת בהחלט לתמוך ולפרגן אז בהצלחה ובשאיפה לפורום! דבר שני, טקס עמ`י. אני לא מבינה מדוע המועמדים נבחרים באמצעות סמס? הרי זה צפוי שפלס/סקעת ושות` יקטפו את כל הפרסים.. מאכזב מאוד. מזל שלהקת פאנקשטיין הצילו את הטקס הזה לקראת סיום..

dsol

New member
רק בגלל שדיברת יפה על רם...._../images/Emo189.gif

שירשרתי אותך למקום הנכון
אבל לפעם הבאה בבקשה לשרשר לנושא המתאים

שלמונזה

New member
די עם הדיבורים ../images/Emo168.gif

עשי מעשים! עוד לא רשמת מילה בקומונה, אני מחכה

מיקמיק22

New member
אני מנסה

משום מה איני מצליחה לשלוח הודעה לקומונה ומתקבלת הודעת שגיאה. ראי אותי כחברה בקומונה מבטיחה להיות פעילה!

hilali1

New member
טקס עמ"י - טקס עצוב מאוד יא אללה../images/Emo70.gif

אם כבר עושים טקס מוזיקה ישראלית אז מה פתאום באמצע מרץ
כשהשנה העברית זה בכלל בתשרי
דבר שני, אני לא חושבת שזכות הבחירה צריכה להיות בידי הצופים/מאזינים ואטאוור אלא בידי האקדמיה. יש מספיק הכתרות פה של זמר/ת תגלית להקה וכל שאר הקולגות שנבחרים על ידי הקהל. זה משנה את כל המהות של הטקס שפשוט גורמות לטקס הזה, שמתקיים חצי שנה אחרי להיראות מגוחך, טיפשי ומיותר וחוזר על עצמו.. זכייה בפטישים היא תעודת עניות לרמאות בחברה ולניצול אנשים וילדים וממש לא משקפת מצויינות במוזיקה. כמו בפוליטיקה - גם התחום הזה הופך נגוע בשחיתות וחבל.. כי בסף הכל יש כאן מוזיקה טובה וצריך לתגמל אמנים. אבל לא ברמאות. ולסיום, מילה אחת טובה. רק אחת. גוריאלפי
זהו. יאללה ביי עמ"י

ItsNotMe1

New member
לא אמרו שיהיה איזשהי מחווה לעלי

מוהר? אם קובי פרץ סירב להשתתף אז מבטלים הכל? ממש לא מכובד.

אז מה הקטע.

אז מה הקטע של הנשיפות בדיוק?!! יש לך אולי מושג איפה אני יכולה למצוא את זה. לשמוע עוד הפעם.

dsol

New member
רק לפתוח ערוץ 24_../images/Emo189.gif

90% שיש שידור חוזר של הטקס בדיוק ברגע שהעברתם לערוץ...

למעלה