טקס פאגאני...

Ranger One

New member
טקס פאגאני...

טוב, אני חושב שזה מן הראוי שאני אתחיל בהצגה קצרה של עצמי, אני פאגאן. אני מאמין באלי קדם ,בתרבויות שקדמו לנו ובדרכי העולם שנשכחו. באופן ספציפי אני דרואיד, או לפחות לומד להיות דרואיד. ככל אורח חיים עם פן דתי אני חוגג חגים מסוימים. החגים שלי מסתובבים סביב מחזור השנה ובפרט הירח. התאריך שקבעתם למשחק (ואני בטוח ששמתם לב) הוא התאריך של הירח המלא. הירח המלא הוא גם אחד מהחגים אשר אני נהנה לחגוג. עכשיו לקטע שמעניין את כולכם בהודעה הזאת... בהתחלה אני תיכננתי פשוט להישאר ער עוד שעה-שעתיים ולעשות לעצמי טקס פרטי קטן. אחרי שסיפרתי על כך למכרה שלי שהיא גם כן פאגאנית היא מתעקשת להצטרף. מכאן כל העניין עשה Snowball... אני שוקל לקיים בליל הירח המלא אחרי 3:00 בבוקר טקס ליל ירח מלא דרואידי אוטנתי עד כמה שאני יודע לעשות אחד שיהיה פתוח לכל מי שרוצה. מה שמעלה שאלה טובה, אם זה לא רק שני משתתפים (אני והמכרה שלי) זה בטוח חייב לעבור דרך המארגנים ,והשאלות האחרות הן: האם יש עוד פאגאנים אשר מגיעים לאירוע הזה? וגם, האם יש מישהו אחר שבכלל רוצה להגיע? באופן אישי לא אכפת לעשות את זה טקס פתוח לאנשים במקום רק לי ולמכרה שלי ,אבל זה לא משנה לי בכלל. אז לפני שהמארגנים מתחילים לשאול שאלות ולהלחץ (דבר שהוא בהחלט במקום) אני רק רוצה לדעת "האם יש עוד פאגאנים אשר מגיעים ללארפ הזה? וגם, האם יש מישהו אחר שבכלל רוצה להגיע?"

BigEyeGuy

New member
...

שניה זה רציני כל העניין הזה? לא איזה חלק ממשחק תפקידים?

סארומן

New member
אשמח להגיע...

אבל היכן אתה מתכנן לעשות את זה ? סך הכל המשחק ממשיך ורץ באותו הזמן. זה אומר שהטקס שלך צריך להיות חלק מהמשחק. ולכן יש חשיבות רבה באיזו מדינה אתה עושה את זה. נניח - לא יגיעו הרבה אלפים אם הטקס יהיה באומבר... מאיזו מדינה אתה?

Ranger One

New member
באמת?

רשום שבין 3:00 ל9:00 יש הפסקה... אני פשוט אעשה את הטקס קצת אחרי שלוש.

Umrug

New member
Troublematic

Just note, that after 12.00 most of the players usually sleep or dronk equally (I said usually, but the game is unusual, I know) and after 3 in the night only guards will be awake, I think so. o

Ranger One

New member
אי הבנה קלה...

הטקס יתקיים אפילו אם רק אני ער. זהו טקס דתי שאני החלטתי לפתוח לזרים מוחלטים כדי שילמדו וירחיבו את אופקיהם. אם יגיעו אנשים ,ככה יטב להם. אם לא, אז ככה יהיה לי יותר קל לנהל את הטקס.

דיקסטר

New member
איפה זה יהיה?

זה רגע טוב לפרסם בו איפה הטקס יהיה, או לאסוף פרטים מכל מי שרוצה להגיע ולהודיע לו. בתור non-practicing pagan, אשמח להגיע ולשם שינוי להשתתף בטקס. רק תגיד איפה זה יהיה. רצוי, אגב, שזה לא יהיה מייד אחרי 3, כי אנשים רוצים קודם להתארגן לישון וכאלה, ורק אח"כ ללכת ולחפש את אפולו (או משהו).

Ranger One

New member
זאת בעיה...

אני מעדיף לבדוק כמה יגיעו (ואם אנשים באמת יגיעו) לפני שאני אומר מתי ואיפה. אבל... רוב הסיכויים הם שהטקס יהיה ב28 בשעה 3:30 איפהשהו בקרוב להוביטון. אבל אני עדיין לא בטוח. דבר ראשון ,אם זה יוצא הרבה אנשים אני מעדיף ליידע את המארגנים. דבר שני, זה תלוי אם לתושבי הוביטון לא אכפת. דבר שלישי, אני עדיין לא בטוח בדיוק בקשר לשעה המדוייקת. אני אשתדל לתלות בפורום את הזמן והמקום המדוייקים בזמן המאוד קרוב.

taz512

New member
נשמע מעניין

אומנם אף פעם לךא השתתפתי בטקס כזה אבל זה נשמע מאוד מעניין. אהל אני יוכל להגיע רק עם זה יהיה באיזור העלפים. כי לא נראה לי שאני הגיע למורדור בשביל טקס אחר חוץ מרציחת אורקים. טאז שד מתעניין

Ranger One

New member
רק להבהיר...

אני הוביט מהוביטון (לא קשור לגיל הצעיר, אני פשוט רוצה 7 ארוחות ביום בלי שיתקיפו אותי) ,ולא אלף ,ולא אורק. ואחרי שלוש בבוקר זה לא משנה.

glinn of umbar

New member
שבת אקווינוקס

אם כוונתך לשבת אקווינוקס - חגיגת בוא האביב הוויקאנית, הרי שהיחא חלה ב 21.03, יום שישי הקרוב, ולא בשבוע הבא, ידידי. אם כוונתך לטקס דרואידי אחר, אז אנא באר את כוונתך. blessed be

Ranger One

New member
אממ...

אני יודע שאוסטרה זה ב21 ,אב לאני מדבר על טקס ירח מלא. הטקס שמקיימים כאשר הירח מלא. בתאריכים 27-29 הירח יהיה ירח מלא, ובהתאם לכך אני אבצע את הטקס.

Ranger One

New member
אם כבר... (טיפה תיקונים לשוניים)

אקווינוקס (Equinox) היא מילה בליטינית (אם אני לא טועה) שפירושה המילולי הוא: "שיוויון". ב21.3.02 מגיע חג שיוויון האביב , כלומר "Spring Equinox". השם הוויקאני לחג הזה הוא Ostra. ובגלל שוויקאנים מהווים רוב בין הפאגאנים נהוג לקרוא לחגים בשמם הוויקאנים.

למעלה