טקס פרסי דיג'י-הזהב.

DeathD

New member
טקס פרסי דיג'י-הזהב.

נו אז מה דעתכם? שלחו הודעה עם התשובות שלכם D: 1. הדיג'יגורל המצחיק לדעתכם: * טאי. * ג'וו. * דייויס. * טאקאטו. * הירוקאזו. * טאקויה. * מאסארו. 2. הדיג'יגורלית המצחיקה לדעתכם: * מימי. * יולי. * זואי. 3. הדיג'יגורל החכם לדעתכם: * איזי. * ג'וו. * מאט. * טיקיי. * קן. * קודי. * הנרי. * קנטה. * קווג'י. * קואיצ'י. * ריו. * טוהמה. 4. הדיג'יגורלית החכמה לדעתכם: * סורה. * קארי. * יולי. * ריקה. * ג'רי. * יושינו. 5. 'ה'זאב 'ה'בודד: * מאט. * טיקיי. * קן. * הנרי. * קווג'י. * קואיצ'י. * טוהמה. 6. 'ה'זאבה 'ה'בודדה: * סורה. * ריקה. * ג'רי. 7. 'ה'דיג'יגורל: * טאי. * מאט. * איזי. * ג'וו. * טיקיי. * דייויס. * קודי. * קן. * טאקאטו. * הנרי. * הירוקאזו. * קנטה. * ריו. * מאקו (של אימפמון). * טאקויה. * קווג'י. * קואיצ'י. * ג'ונפיי. * טומוקי. * מאסארו. * טוהמה. * איקוטו. 8. 'ה'דיג'יגורלית: * סורה. * מימי. * קארי. * יולי. * ריקה. * ג'רי. * סוזי. * איי (של אימפמון). * זואי. * יושינו. 9. 'ה'דיג'ימון: * אגומון. * גבומון. * טנטומון. * גומאמון. * פטאמון. * וימון. * הוקמון. * ארמדילמון. * וורמון. * גילמון. * טריירמון. * לאומון. * גארדרומון. * סייברדראמון. * אימפמון. * אגונימון. * לובומון. * קומאמון. * ביטלמון. * וולג'מון. * אגומון (סייברס). * גאומון. * פאלקמון. 10. 'ה'דיג'ימונית: * ביומון. * פאלמון. * גאטומון. * רנאמון. * לופמון. * מרינה אנג'מון. * קאזמון. * לאלאמון. 11. 'ה'עונה: * אדוונצ'ר. * אדוונצ'ר 02. * טיימרס. * פרונטיאר. * סייברס.

DeathD

New member
התשובות שלי~

1. הדיג'יגורל המצחיק לדעתכם: * הירוקאזו. 2. הדיג'יגורלית המצחיקה לדעתכם: * מימי. 3. הדיג'יגורל החכם לדעתכם: * איזי. 4. הדיג'יגורלית החכמה לדעתכם: * קארי. 5. 'ה'זאב 'ה'בודד: * טיקיי. 6. 'ה'זאבה 'ה'בודדה: * ריקה. 7. 'ה'דיג'יגורל: * קואיצ'י. 8. 'ה'דיג'יגורלית: * קארי. 9. 'ה'דיג'ימון: * לאומון. 10. 'ה'דיג'ימונית: * פאלמון. 11. 'ה'עונה: * פרונטיאר.

Yuske

New member
אני עונה

. הדיג'יגורל המצחיק לדעתכם: * ג'וו. 2. הדיג'יגורלית המצחיקה לדעתכם: * מימי. 3. הדיג'יגורל החכם לדעתכם: * הנרי. 4. הדיג'יגורלית החכמה לדעתכם: * יולי. 5. 'ה'זאב 'ה'בודד: ** קווג'י. 6. 'ה'זאבה 'ה'בודדה: * ריקה. 7. 'ה'דיג'יגורל: * הנרי. 8. 'ה'דיג'יגורלית: * יולי. 9. 'ה'דיג'ימון: * ארמדילמון. 10. 'ה'דיג'ימונית: * רנאמון. 11. 'ה'עונה: * טיימרס.

Yuske

New member
סתם תברחי שמות בראנדומאליות^_^

מה שנשמע לך הכי מתאים^^

remundo

New member
אני~

1. הירוקאזו 2. מימי 3. ג'ונפיי! באמת, איזי באמת באמת חכם אבל איפה הייתם כשג'ונפיי הינדס טיל? והוא עוד היה רק בן 12!! הוא הרבה יותר חכם מכולם שם! (אם כי, כמובן שגם ריו גאון, אבל לא כמו ג'ונפי. אני מאוד נעלבתי בשבילו שאפילו אל העמידו אותו בתור מתמודד לקטגוריה, ועוד חושבים שקנטה כן מתאים לקטגוריה! זאת פשוט בושה וחרפה!) 4. יולי, ברור. 5. טיקי הנרי, טומה וקואיצ'י בכלל לא זאבים. אומרים שקואיצ'י כן כי הוא אימו, אבל באמת הוא אריה. (כמו שבטיימרס האימו היתה ג'רי האריה ולא הזאבה-נו, שועלה- ריקה). אני חושבת שבעצם יש שני סוגים של זאבים, הזאב שמתבודד כי הוא מתנשא על אחרים, והזאב שמתבודד כי לברוח מהם פשוטו כמשמעו. קוג'י היה זאב מתנשא, קן לאו דווקא התבודד-הוא התנשא בהתחלה ואחר כך התרחק מכולם בגלל רגשות אשמה, אבל לא התרחק לשם ההתרחקות. מאט הוא הזאב האמיתי. 6. ריקה התבודדה בהתחלה כי היא סנובית כלומר מתנשאת על השאר, ג'רי ברחה מכולם כדי להתרחק מהם פשוטו כמשמעו, אבל היא היתה מהאריות האימואים, כמו שכבר הסברתי למעלה. (אם לא הקטע של האריה, היא היתה הזאבה המושלמת). נשארו סורה ומימי (כן, למה שכחתם את מימי? גם היא וג'ו התבודדו!) וכמובן שמימי אדם חברותי מידי כדי להקרא זאבה. סורה היא הזאבה הבודדה בשבילי, למרות שכמובן ג'רי היתה הרבה יותר בודדה ממנה, אבל היא היתה יותר.. אריה בודד. 7. טאי, כמובן! 8. אני לא חושבת שאפשר לענות על זה. כשאומרים "דיג'יגורל" ישר קופץ לראש שלי טאי, וכשאומרים "דיג'יגורלית".. אז לפעמים מימי ולפעמים סורה. אני חושבת שמימי יותר. שיהיה מימי. 9. אתה לא צריך להפריד בין האגומונים, לדעתי. אני אהבתי את אימפמון ואגומון וגומא~גומא~מון ופאטא~פאטא~מון וקולו~קולו~מון, אבל הדיג'ימון הוא, ללא ספק, נהמון!!1~ 10. רואה? בין הפיומוניות לא הבדלת! אז למה בין האגומונים כן? נתלבטות בין גאטומון לרנאמון. גאטומון. 11. לא יודעת, הכל. בכל פעם שאני מנסה לחשוב על עונה מסויימת קופצות האחרות, כולן נהדרות.

chi12

New member
יאלה אני חייבת ענות

1) דיוויס 2) יולי 3) קן~ 4) יולי 5)מאט 6)סורה 7) טאי 8) סורה 9) גילימון~ סגיד~ 10) גאטומון 11)ביינתים אדוונצר

הזוכים שלי הם...

נו אז מה דעתכם? שלחו הודעה עם התשובות שלכם D: 1. הדיג'יגורל המצחיק לדעתכם: * דייויס. 2. הדיג'יגורלית המצחיקה לדעתכם: * מימי. בכיינות זה דבר מאוד מצחיק=) 3. הדיג'יגורל החכם לדעתכם: * איזי. 4. הדיג'יגורלית החכמה לדעתכם: * סורה. 5. 'ה'זאב 'ה'בודד: * מאט. 6. 'ה'זאבה 'ה'בודדה: * ריקה. 7. 'ה'דיג'יגורל: * דייויס. דייויס פאנגירל שכמותי 8. 'ה'דיג'יגורלית: * קארי. 9. 'ה'דיג'ימון: * וימון. 10. 'ה'דיג'ימונית: * גאטומון. 11. 'ה'עונה: * אדוונצ'ר 02.

Digi Lista

New member
מוכר לי הרעיון מאיפשהו../images/Emo3.gif

לא ראיתי את העונה החמישית ככה שהתשובות שלי מתבססות רק על עונות 1-4... 1.ההתלבטות קשה בין טאי,דיוויס וקאזו...שיהיה דיוויס. 2.גם כאן ההתלבטות דיי קשה בגללן ששלושתן איך לומר בנימוס?קצת פקאצות הזויות...שתהיה מימי. 3.קן או הנרי...הנרי או קן...אני בבעיה אז נניח,הנרי. 4.ריקה,בלי בכלל ספק! 5.מאט.אבל גם כאן דיי התלבטתי ובחרתי בו רק בגלל שהוא היה הראשון מסוגו בסדרה...אפשר אימפמון במקום?... 6.ריקה,ברור לחלוטין. 7.טאי(וגם עוד כמה,אבל טאי הוא אחד ויחיד במינו ובתופעתו הכוללת). 8.ריקה. 9.אימפמון,למרות שהבחירה מאוד בעייתית לי כי אני אוהבת עוד כמה מהרשימה... 10.הבחירה קשה כי אני אוהבת מאוד את רנאמון,גאטומון ופאלמון...אני אבחר בריינמון,היא לפחות לא גדלה למלאך או לקקטוס... 11.אני מתלבטת בין העונה הראשונה,לשלישית...ובכול זאת אני נאמנה לראשונה בדרך כלל אז אני אשאר נאמנה גם הפעם... אהבתי את הרעיון(
),הייתי מוסיפה עוד שאלות לבחירה,כמו "הציטוט האהוב ביותר" של דמות מסויימת,הסמל החזק ביותר,הגדילות האהובות ביותר וכו'...ככה אפשר היה לפתח עוד דיונים ולהפוך את השרשור ליותר עמוק וארוך...

התשובות שלי:

1. הירוקאזו וטאי, קשה לי להחליט!!!.. 2. יולי כמובן!!! 3. איזי יותר חכם מקן!!!! 4. סורה.. 5. קוג'י. 6. ריקה. 7. טקאטוש.. 8. קארייי0.o 9. טריירמון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10. רנמון=_= 11. טיימרס..!!!!

למעלה