טקס פרסי המוזיקה 2007 - מי שראה שיכנס

טקס פרסי המוזיקה 2007 - מי שראה שיכנס

אוקיי אז מי שראה את טקס פרסי המוזיקה 2007 בערוץ E יודע שג'סטין זכה בקטגורייה ! ( אני לא זוכרת איזו ) איזה חמווד הוא היהה P = חח טוב אז .. ראיתי רק חצי ): הוא זכה בעוד משהו ? פליז תעדכנו אותי מהר ! נ.ב לדקל - וונסה הייתה שם וניצחה עם היי סקול מיוזיקל ! יפה [ ; אבל זאק לא היה שם = / טוב תענו לי כי זה חשוב ... [:

טלוש1995

New member
אני ראיתי!

ג'סטין זכה עם וואט גואז אראונד בשיר השנה ובזמן הרוק\פופ אבל הוא לה היה.. הוא בסיבוב הופעות באוסטרליה.. והוא היה מועמד לעוד משהו.. ראיתם את ריהאנה?! היא הייתה מפחידה..חח

שני דבירים

א.כבר פירסמתי תתוצאות ב. הוא זכה בשני קאטגוריות אלבום (משהו) וזמר פופ והפסיד באלבום פופ רוק ואת כול זה כבר רשמתי :\

וואיי טקס מהמם!

[= כללל אבל כל האומנים היו! ג'סטין לקח שניים.. ריאנה באמת הייתה מפחידהה!O= שמלה ארוכה לא מתאימה לה../= אשלי וונסה היו מהממות.. ג'סטין דיבר חמוד!חיחי ניקוול שרזינגר הייתה מהממתת! וויל..? דפק הופעה מכוערתת! כל פעם הוא נראה מוזרר יותר/= ופרגגי? לא הייתה משהו.. קייצרר..? היה שווהה!

לא ראתי ועוד וונסה הייתה שם?!!!

אוי ואבוי לי!.. אני מתה סופית!!.. אני לא מאמינה.. * תוקעת את הראש פעמיים בקיר* ועוד עם כל הסבל גם ג'סטין??? *תוקעת את הראש 30 פעם בקיר* ועו עם כל הסבל היי סקול מיוזיקל.. *ועוד 50 פעמים.. כבר ניהיה לי כחול בראש=[* והכי גרוע: זאק לא היה שם?? *מאבדת את ההכרה!!*

למעלה