טקס פרסי העמי.

טקס פרסי העמי.

יש עכשיו פרסומות יובל כזהה מלך וחעמוד מאחורי הקלאים איזה מקסים הוא אני מתרגשת כל כולי. תספרו התרשמות/או חביות למי שהיה. בי. ותעשו טובה תגיבו על תביישו אותי. [גם חזי יכול לקרוא לי מטומטמת..] חח ביי מתחיל!

ShEyGeTziT

New member
איזה מלכים../images/Emo47.gif

הם היו חמודיםםם כמו תמיד :] צילמתי ואם תגידו לי איך מעלים אז אני יעלה (למרות שזה בטח באיכות גרועה) חחח יובל מצחיק.

שרוכית

New member
נראה לי הוא היה שיכור...../images/Emo67.gif

לפני שהתחיל הטקס אז כזה מראיינים אותם והוא עם בקבוק הייניקן ביד נראה הכי שיכור בארץ...אבל בונבון ואיך הוא התחיל להתמתח מאחורה כשמאיה בוסקילה נאמה...והוא ואבי מדברים באמצע ביחד....חחח חמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד

גאד הם היו כל כך טובים

"והפרס של פריצת השנה מועמד ל.... שייגעצ! אבי יו אני לא מאמין" ויובל ואבי התחבקו
"וואה נשמות תודה אני לא יודעת" *יובל מפהק מאחורה* "מה הייתי עושה בלע-" *אבי הולך לשיקו וצוחק איתו* "דכם אתם באמת לא יודעים עד כמה" *יובל מתמתח* "זה חשוב לי תודה מאמי" *שיקו מתפוצץ מצחוק* LOL היה מרתק עיצבן אותי שהם לא היו בעוד קטגוריות.. כי נ... זה שייגעצ
ואיך היהודים לא זכו בכלום
ואיך "אהבת נעורי" לא זכה בשיר השנה.. טיפשים XD

Sheygets16

New member
טוב נו..

היה טקס ממש גרוע, כאילו סבבה היה נסבל אבל היו המון פאשלות, בעיקרון שום דבר לא זרם שם כמו שצריך. בקשר לשייגעצ, מתסכל בקשר ל"משקאות חריפים", אבל מישהו היה מופתע? אהבתי את הפיהוקים של יובל כשמאיה בוסקילה התחילה לקרוא את השירים והנאומים שלה. את האמת שממש רציתי להיות שם,אבל אחרי שראיתי בטלויזיה שמחתי שאני בבית :] אני בטוחה ששנה הבאה זה ישתפר.. בסך הכל, פעם ראשונה. ועוד בקטנה לעצמי: מי יתן ושנה הבאה נמרוד שיקלר יהיה שם,אינשאללה. נקסט.

Sheygets16

New member
הא, אני יודעת מה שכחתי ../images/Emo46.gif

זה היה משפיל למדי כשהתחילו לצעוק להראל סקעת כשאהוד בנאי דיבר וזה הוציא אותי מדעתי.

נהנתי מכל דקה!

וכל היופי בטקס הזה, שזה לא נוצץ מידי בלי כל הבגדים המעלפים והלימוזינות כמו בארה"ב. פה בארץ אין בדיוק סלברטאים, תאמת, זה הכי טוב שאנחנו לא וונאבי הולוויד...אלא סתם אוהבים מוזיקה כי זה כבר חלק(נכבד) מהחיים שלנו. :) ושייגעצ עשו התחלה של ערב מעולה! חבל שהיהודים לא זכו בקטגוריית DVD של השנה. בקיצור, היה מהנה. רק חבל שיש לנו מאיות בוסקילות ורוניות סופרסטאריות בארץ :\ הם עושים שם ממש רע למוזיקה הישראלית. לילה טוב. :)

איכס

ראיתי מהקטע שציצי לקחה בשיר השנה ואז העלו איזה עקומה לשיר חנהלה כמעט נחנקתי ששמעתי אותה. רציתי לירות בעצמי איכספיכס. ואחר כך נרדמתי אני חולה
קיצר עד הקטע שאני ראיתי היה זוועה

בטי היא לא עקומה ../images/Emo46.gif

שוש! היא מאוד טובה אולי יותר טובה משייגעצ לא.. לא בעצם לא

יובל שיכור מהחיים ../images/Emo6.gif

והיה מצחיק. ישבתי בסביבתו האמת
נכנסתי עם הזמנות VIP.. התחכחנו קצת בסלבס לפני, הצטלמנו וכד'.. היה ממש כיף. בהפסקות הפרסומות ראינו אנשים כאלה ואחרים מוכרים עוברים לנו מול הפנים. היה ממש כיף, למרות שחלק מהבחירות איכזבו. וזהו

מה שהיה מעצבן...

שמאחורי הקלעים התייחסו יותר מידי לשטיח האדום.. שמאחורי הקלעים כל שניה "נעבור אליך נועה" "נעבור אליך אומו" יובל היה שיכור היה לו אפילו בקבוק ביד.. [כמו שאמרו כבר...] הוא הצחיק אותי ביותר . עיצבן אותי שהמ לא זכו בקלום ולא שרו... זה מזה חרא. וגם אלג'יר לא זכו עם זכור לי נכון והיו להם איזה 7 מעמודויות :0 ואספיס היה חסר לי ככה... :'( וגם הם כל הזמן צחקו והתלחששו והיה מבדר... סבלימינעל הוא כזה אומו באמאשלי. וכל החאבורה שלו... וחוצמזה... הבדיחות של קיציס .. בקושי היו מצחיקות היה מאוד צולע...

ישבתי מול הטלוויזה

וצעקתי : שיכור רד מהבמה אתה שיכור לך לגמילה טוףף חברה הגזמנו עם הקטע נמאס לי ללכת להופעות ולמצוא מולי בנאדם שר כאשר הוא שיכור מזיין את השכל על שטויות אני מתגעגע לתקופה שיובל שתה פחות והיה יותר כיפ בהופעות

hitball

New member
סוף סוף!

גם לי נמאס כי רק בהופעה השלישית שלי הוא היה ככה ואני אמרתי שלא היה משו כי הוא זיין המון בשכל והיה שיכור וכולם אמרו לי: לא לא, בגלל זה כיף! זה הכי טוב ככה!

Hezi The One

New member
יש לך העדפה משונה...

טוב מה אפשר לבקש ממישהו שלא מצליח להגיע לבקבוק בירה במקרר:-\ והכל בהומור:)

טולייצ

New member
אני איתך..

אני גם חושבת שיובל ממש השתנה בתקופה האחרונה..ומפחיד שהוא מוליך את שיקו אחריו. יובל מאז שהוא נפרד מחברה שלו הוא נהיה ממש שתיין ומאמץ כלבות בצורה מפחידה.. מקווה שזה יפסק אם לא..שייגעצ-הסוף קרוב.

בצה17

New member
על איזה תקופה אתה מדבר??????

אז תפסיק לאהוב אותם!!! יובל שיכור מהחיים!!! זה המוטו של הלהקה!! זה המוטו של הרוקנרול!! לך תעשה פופ ותעזוב אותם בשקטטט זה כיף שהם שיכוריםםם

הוא היה פעם פחות שיכור.....

הוא אף פעם לא היה לא שיכור אהבל הוא היה פחות שיכור במקום 100000000 ליטר לפני הופעה הוא שתה 1 וזה הספיק.....

Sheygets16

New member
אם הוא אומר שזה כבר קצת יותר מדי

שיובל שיכור כל הופעה אז הוא צריך ללכת לעשות פופ? איזה קיצוניות, שיהיה.

למעלה