טקס פרסי עמי - להכנס לפרטים

baby-g

New member
מה העניינים חברים?

כמו שאתם יודעים אנחנו מועמדים בטקס פרסי עמ"י בקטגוריית היוקרתית של קליפ השנה לא נוכל לעשות את זה בלי התמיכה וההצבעה שלכם הנה הקישור לאיך עושים את זה

Segalovich

New member
בוצע ../images/Emo45.gif ואני מאמין שזה יזכה

באמת קליפ מושקע ברמות שאי אפשר לתאר

kombinaizer

New member
כולם להצביע אנשים.

בלי עצלנות...! וגם חשוב לפרסם באייסיקיו\מסנג'ר\פורומים ובכללי בכל מקום שאתם גולשים בו.

אתה יודע למה זה...

כי אתם באים לבקר פה רק כשאתם צריכים משו... לא באים סתם ככה להגיד שלום או להגיב... שהפורום הזה בשבילכם ולמענכם... ואתה יכול להיות רגוע.. אני את ההצבעות שלי עשיתי כבר. וכן. אתם ברשימה. ולא כי אתם מניאקים כפויי טובה שלא באים לבקר את הפורום שלכם, אלא כי הקליפ של דרך המלך הוא אחד הטובים... זו דעתי, איפה האבנים איפה
~לין~

kombinaizer

New member
טקס פרסי עמי - להכנס לפרטים../images/Emo70.gif

טוב אז ככה, הולך ומתקרב טקס פרסי עמי כמו שאתם יודעים וכלא 6 מועמדים לקליפ השנה על דרך המלך
על מנת לזכות החלטנו לשתף פעולה עם עוד שני פורומים - הראל סקעת וסינרגיה. הוחלט שהפורום שלנו יצביע להראל סקעת כזמר השנה, ולסינרגיה כלהקת השנה והם יצביעו לנו כקליפ השנה. תכבדו את מה שנקבע כי אני בטוח שהפורומים האחרים גם יכבדו. כמו כן אני חושב שכל מי שרוצה לתת פוש פה לכלא 6 שיפיץ את העניין במסנג'ר, איייסיקיו וכל מקום שאתם יכולים לפרסם! תודה מראש, אור וכלא 6 כמובן :)

טקס העמ"י+הצעה../images/Emo140.gif

כפי שאתם יודעים טקס העמ"י מתקיים השנה ב8.3.07 והבחירות הן בידינו
כלא 6 מתמודדים בקטוגריית קליפ השנה
וקרן פלס מתמודדת בקטוגריית זמרת השנה+תגלית השנה
הבקשה היא למעשה שתצביעו לה ואנחנו נצביע לכלא 6 בקליפ השנה(שהוא באמת הקליפ הכי מושקע בקטגוריה
) וככה נעזור אחד לשני לנצח
פורום קרן פלס מצביע המון ונשמח לעזור לכם אם תסכימו לשיתוף פעולה
ההצבעה היא לפי ת.ז. ,כל ת.ז. יכולה להצביע פעם אחת!!!
הלינק להצבעה
http://music24.walla.co.il/
כמובן אתם מוזמנים לכתוב הודעה דומה בנושא בפורום "קרן פלס"
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1575 נשמח אם תסכימו לבקשה.
וסליחה על פתיחת ההודעה החדשה

יאנגי

New member
חחח לין את נשמעת כמו האקסית שלי !!

דיי לריגשיות מוות לנשים

S h A y K i

New member
חחח אעלק מוות לנשים..גם כן ../images/Emo6.gif

חחחח מה הייתם עושים בלעדיינו בכלל בעולם?

למעלה