טקס פרסי עמ"י 2007 - הדירוג שלכם !_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
טקס פרסי עמ"י 2007 - הדירוג שלכם !_../images/Emo189.gif

כדיוע טקס פרסמי עמ"י יתקיים בעוד כ-17 ימים וכדי לראות ואולי אפילו לחזות את התוצאות נעשה כאן הצבעה משלנו, עם תוספת קטנה... בנוסף למי שמופיע כמועמד לפרס תתנו עוד שם של מועמד שלדעתכם היה צריך להיכנס לאותה קטגוריה ועשו לו עוול שלא נכנס... אז יאללה נתחיל --> המועמדים זמר השנה - אביב גפן , ארכדי דוכין , הראל סקעת , מוש בן ארי , שי גבסו זמרת השנה - איה כורם , דין דין אביב , נינט טייב , סיון שביט , קרן פלס להקת השנה - ג'ירפות , הדג נחש , סינרגיה , שייגעצ , הדורבנים תגלית השנה - איה כורם , אריק ברמן , העברית , עידן יניב , קרן פלס אלבום השנה - פורטיסחרוף - על המשמרת , ג'ירפות - גג , שגיא צורף ואלעד כהן - שלושים , הדג נחש - בעזרת הג'אם , אהוד בנאי - ממשיך לנסוע שיר השנה - ג'ירפות - גג , דין דין אביב - מוכרת לי מפעם , הדג נחש - הנה אני בא , הראל סקעת - ואת , עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה קליפ השנה - אביב גפן - עם הזמן , טלי פיין - שלוש דקות ועשרים , אפרת בן צור -אבוא אליך , כלא שש - דרך המלך , פורטרט - במקום לבכות הבחירות שלכם זמר השנה - הזמר שלא נכנס לרשימה וחבל - זמרת השנה - הזמרת שלא נכנסה לרשימה וחבל - להקת השנה - להקה שלא נכנסה ושוב... חבל - תגלית השנה - התגלית שלא נכנסה...כן שוב חבל - אלבום השנה - אלבום שלא נכלל ברשימה ובאסה - שיר השנה - שיר השנה מבחינתכם שלא נכנס לרשימה - קליפ השנה - הקליפ של השנה לדעתכם שהוא לא מועמד -

Alaithlos

New member
הבחירה שלי לשנת 2007. ../images/Emo15.gif

הבחירה שלי לשנת 2007. -וסליחה מראש על האורך..
-
זמר השנה - התלבטות קשה. אהבתי היא עזה מאד לאביב גפן, אבל האמת היא שדווקא השנה למדתי מאד לחבב את שי גבסו ואני אפילו אטרך ואקנה את הדיסק שלו כשיהיה לי כסף. הזמר שלא נכנס לרשימה וחבל - לא עולה לי מישהו ספציפי
זמרת השנה - אני חושבת שמבחינת העבודה שלה השנה קרן פלס הוכיחה שיש לה הרבה מה להציע. לצערי, לא אהבתי את מה שיש לה להציע. נינט לעומת זאת, אם מתעלמים מכל הרכילות, ה"פוזה", הדיאטה הכסחנית והשחור בעיניים, ומסתכלים קצת על מה שהיא באמת עשתה מבחינה מוסיקלית, אני חושבת שדווקא היא נתנה לנו משהו ממנה. משהו מאד אישי, בעיקר בשירים שהיא עצמה כתבה. הזמרת שלא נכנסה לרשימה וחבל - שוב, אין לי מישהי ספציפית..
להקת השנה - בהחלט, וללא שום ספק להקת סינרגיה. לא ש הג'ירפות, הדג נחש, שייגעצ, והדורבנים לא היו טובים השנה. ההפך הוא הנכון. הג'ירפות פרצו נהדר, שייגעצ הפתיעו אותי בכמה שירים שאני מוכנה לשמוע ואפילו לא סובלת מהם, הדורבנים נהדרים כהרגלם, וגם את הדג נחש למדתי מאד לאהוב השנה. ועם כל זה, סינרגיה עוקפים את כולם.
תגלית השנה - אריק ברמן. ושוב, קרן פלס פרצה חזק גם היא השנה, אבל פשוט אל המוסיקה שלה אני פחות מתחברת.
אלבום השנה - אני לא כל כך מכירה את האלבומים, אז אני אבחר בזה שאני הכי מכירה הדג נחש-בעזרת הג'אם אלבום שלא נכלל ברשימה ובאסה - סינרגיה -מרגיש אחר.
שיר השנה - ההתלבטות הקשה היא בין _הדג נחש- הנה אני בא_ לבין _הג'ירפות -גג_. שני השירים היו חזקים, נחרשו ברדיו כאילו אין מחר, ולא נמאס לי מהם. אני חושבת שגג בכל זאת לוקח, בגלל הנושא הכל כך חזק שלו.
קליפ השנה - אביב גפן - עם הזמן. בעצם איך אפשר להתעלם מקליפ שנעשה בצורה כל כך טובה? הצילום שלו נהדר, האופן שבו הקליפ מספר סיפור שמתחבר באופן ישיר למילות השיר, ואפילו רואים את זה ויזואלית, וגולת הכותרת -הנשיקה המשעשעת עד פחד של דניאל סלומון ואביב גפן..

למעלה